Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
176.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aman yanlış anlaşılmasın. LPG'de çekiş düşer demedim; hele yeni nesil LPG kitleri ile aracın LPG'de mi yoksa benzinde mi olduğunu anlayamazsınız bile. Eski yazılarıma baktıysanız bundan önce iki tane CRV'em vardı. Benim demek istediğim, kia spo, ıx35 (mesela bu ikisinin performansı benzinde CRV'ye göre bir gömlek daha aşağıdadır) gibi, 1500 kg civarı ve de aerodinamik yapısı bir otomobil gibi olamayan benzinli suv'lar için geçerli. SUV tamamen keyif ve de güvenlik tercihidir. Bu nedenle de hala SUV tipi araç kullanmaktayım. Demek istediğim, bu araçlara ilk defa sahip olacaklar, bunlardan bir otomobil ataklığını pek beklemesinler, yönündeydi. Belirttiğiniz gibi yılda 10bin bilemediniz 15km km yapılması, LPG'li bir araç için ufak bir km ve bu nedenle ilk defa LPG kiti takılmış CRV'ye en az 10 sene sorunsuz binersiniz (düzenli süpap ayarı, LPG bakım ve ayarı yaptırmakla). Ben CRV'deki malzeme kalitesini, aracın içinin ergonomisini, bagaj tasarımını vs vs eski kia spo'mda ve yeni IX35'imde bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10A157769 -- 25 Kasım 2014; 14:21:52 >

• Benden bahsetmişin tam hocam.

Yılda 10 bin yapıyorum.Ilk lpg yide be taktırdım.Arabam 92 binde daha ayara bile gitmedim.Bu da demek ki daha uzun süre sorunsuz kullanılabilir.

Ben yada satın alacak kişi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogukan21 kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde sağlıkla binin. Yazdığım gibi CRV kalitesini kanıtlamış bir araçtır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 crv nin yada sizlerdeki modelini illerde farkeder biliyorum ama sigortasını kaça yaptırıyorsunuz.
  • Civic ararken kendimi crv almış buldum. 1 senedir kullanıyorum. Iyi ki almışım diyorum.Tek kötü yanı suv bir hastalık başka araca binemiyorsun.Degistirecek olsam bir üst kasa tercihim.

Diğer arkadaşın sorusuna yanıt olarak, ilk sene 500 ikinci sene 400 civarına düştü. Rakam çok iyi çıkmıştı.Bu arada 900 tl ye kadar fiyat veren vardı.Yer Istanbul

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-acil-memurdan-full-plus-full-lpg-yeni-muayene-sifir-motor-187917746/detay

2003 model ankarada ve sıfır motor yapıldı diyor.sizce alınırmı? düşünceleriniz benim için önemli
  • Bu ilanda ki aracın km si cok yüksektei diye hatırlıyorum ben, ben bu sene subatta aldığımda da satılıktı bu arac sanırım

Ekleme : aracın orjinal km sinin yazmıs zaten adam ilanda hakkını da yemeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akita -- 27 Kasım 2014; 10:46:30 >
  • scr-v kullanıcısına yanıt
    Motor için ne kadar harcamış bir sorabilir misiniz? Ayrıca aklınızda bulunsun sadece benzinde kullanılan bir CRV için 300 bin km civarında yağ yakması normal değildir (ne kadar süre tüpte kullanıldığını bilemediğimiz için).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10A157769 -- 27 Kasım 2014; 12:09:42 >
  • Bu fiyatlara bu kasa pek kalmadı.

Iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

• merhaba,

mutlaka vardır ama crv'sinden bıkıpta satılığa çıkaranı görmedim.
    sistem şu şekilde,gördüğüm ve takip ettiğim kadarıyla...maddiyatı iyi olan o sene alıyor crv sini,bir kaç yıl sonra yine aldığı yere götürüp bırakıyor ve üst kasasını alıp gidiyor.işte takip edip o adamın bıraktığı crv yi almak lazım.(en azından ben 2005-2006 model için yırtınıyorum ve böyle düşünmekteyim çünkü zorlukla alıcam o arabayı)
    Ve bir arabaya tamir eden biri arabanın fiyatını düşük yazıyor buna da anlam veremiyorum,ya arkadaş hem arabanın değerini düşür hemde yenile,giderini benden mi aldın.normalinden daha yüksek yazmak gerekmiyormu.yada yada işte...

herşeyin hayırlısı olsun araba işi birazda şans işi tabikide eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.

ör:paramı denkleştirebilsem gözümü kırpmadan alırım bu aşağıdaki aracı,tabi biraz pazarlık ve araştırmadan sonra...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-honda-crv-2.0i-executive-2006-makyajli-kasa-188018921/detay/

arkadaşlar :) rahmetli dedem derdiki...Yavrum atın büyük olsunda varsın çekmesin.derdi. :) :) :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAGUNA6034 -- 27 Kasım 2014; 16:52:04 >

• Günlük olarak ilanları takip edin. Düzgün araçlar olabiliyor. Hakkınız da hayırlısı olsun.

• CRV iyidir
    gerçi ben CRX tercih ederdim
  • Kardeşlerim bu ne zor iş yahu.Ne zor bu cr-v meselesi.Nasıl bir aşk bu....Nsıl bir vazgeçememe....Sırala sırala bakıyom kaybolmuşum.Ama sanırım bazı ilanlar önce paralı üyelere mail ediliyor.Çünkü bakıyon mail gelmiş ama ilan yayında değil.Ya kardeşim ne yaparsan yap iyi mal kalmıyor.He diyince o iLE ışınlanamıyorsun.Sor et düşün derken .................olaaaaaamaz.Bide kaçan balık büyük olur ya.Buiş için bir taktik varmı ? birde arkadaşlar bu tramer di ,tüvdü sigorta sorgulamaydı falan nasıl yapılıyor.?hep msj lamı yoksa birilerinden yardımmı alıyorsunuz.Nasıl işliyor bu iş?
  • scr-v kullanıcısına yanıt
    Samsunda yaşıyorsanız oradan araç bulmak çok zor ve de şans işi. Büyük illerde işten anlayan bir yakınınız varsa onun yardımı isteyebilirsiniz bence. Tramer ve TÜV mesajla sms'le sorgulanıyor dediğiniz gibi ancak, kasko vs 'den aracını tamir ettirmeyenin hasar kaydı tramerde görülmüyor bildiğim kadarıyla.
  • yandık desene kardeşim.
  • Arkadaşlar herkese selamlar, senelik izin için iskenderun dan eşimin memleketi Bandırma ya geldim. Bir ara eşimin clio ile yola çıkalım dedik ama tabiki uzun yolda kesinlikle crv. yağ ve filtrelerin değişimi ardından ankaraya geldim. Ankarada bir arkadaşa uğradım, bir gece misafir oldum ve ertesi gün Bandırma ya geldim. Bugün de muayenesi yapıldı tek seferde geçti ve 2016 aralık ayına kadar bunu da hallettik. Düşünüyorum da bu kadar düzgün bir araç sahibi olmak inanin şans ve kısmet işi. Daha önce de bahsettigim üzere 2008 model almak için paramı denklestirmistim ancak temiz bulamadım ararken şimdiki crv ile karşılaştım ve ilk sahibinden olmasi ve temiz olmasi hemen almama sebep oldu. Neyse araca sibop ayarı yaptırdım ve rahatladım. LPG bence o kadar sıkıntı çıkarmıyor bu araçta. Sadece belirli aralıklarla sibop ayarı yaptırmak gerek. Eğer maddi olarak imkanınız varsa 2003-2004 yerine 2005-2006 alın derim arada dağlar kadar fark var bence. Gelelim yakıt tüketimime :) 110 kms ile sabit giderken 26 krs, Bursa otobanda 160 kms ile giderken 30 krs yaktim.(lpg yi hep shell den alirim) Varsın senede iki defa vergisi zorlasin bence sonuna kadar hakediyor. Darısı olmayanların başına inşallah. Kesinlikle doğru seçim derim. Herkese iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar bende 2005 2006 makyajlı kasa crv bakıyorum yakın zamanda aranıza katılıcagım inşallah...hepinize tesekkürler paylaştıgınız bilgiler crv yi secmemde cok yardımcı oldu...

• 2005 veya 2006 kesinleşti artık......peki arkadaşlar şöyle birşey yapsak.2005-2006 model km 150 bin diyelim ,değişensiz ve lpg li fiyat ortalaması ne olmalı.?bu fiyat kriteri ni belirleyebilirmiyiz ? bence uygun olan 38-39
    sizce
  • Sahibindeni takip ediyorsanız 40 binden asagı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: scr-v

2005 veya 2006 kesinleşti artık......peki arkadaşlar şöyle birşey yapsak.2005-2006 model km 150 bin diyelim ,değişensiz ve lpg li fiyat ortalaması ne olmalı.?bu fiyat kriteri ni belirleyebilirmiyiz ? bence uygun olan 38-39
    sizce

Bence temizliğine göre 40-45 aralığı normal gibi görünse de ÖTV muhabbeti yüzünden 52 isteyen gördüm ben.bir üst kasaları da 48-55 civarı iken 60 altında yok. Anlayacağınız fiyatlar biraz artmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.