Şimdi Ara

2001 Omega 2.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu araç oldukca uygun bir fiyata satılık fakat pistonlarından birisi bazen çalışmıyor bazen çalışıyor, sizce tahmini ne kadar bir masraf çıkarır?



  • çok çıkarır sakın ha alma. adam sattığına göre çok büyük bi pisliği vardır. baş edemeyince satışa çıkarmış olabilir.
  • yok bizim şirketin aracı, artık kullanılmadığı için satışta ve 6000 ytl gibi bir rakama alınabilir, 150000 km de ve çok bakımlı bir arac, son bir senedir kullanılmıyor, başka bir arkadaşım bakmıştı ve yukarıda yazdığım gibi bir problem olabilir diye beni uyardı.
  • hocam madem aracı biliyorsunuz, aracı bir de ustaya gösterip yaklaşık masraf hesaplattırın. şimdi biz burdan ne desek boş. belki ateşleme sistemindeki küçük bir arızadan dolayı piston bazen çalışmıyordur. belki buji islenmiştir. belki de blok çatlamıştır. hiç belli olmaz.

    araç son derece konforlu ve kullanışlı. ancak yakıt ve vergi dezavantajlarının yanısıra yedek parçada da sıkıntı yaşayabilirsiniz.

    söylediğiniz fiyat oldukça uygun.
    iyi hesap edin. ve hesabınıza uyarsa alın derim...


    kolay gelsin...
  • Opelin parçaları pahalı ve işciliğide çok fazladır arabayı diyelim yok pahasına aldınız paraya kıyıp yaptırdınız kullanabilecemisiniz2.2 bir arabanın vergisi çok çok fazla hemde dehşet yakar çok mantıklı bir işdeğil gibi ama siz bilirsiniz.....
  • arkadaşım arac masraflı bir araç.
    ama 6000 ytlde bedava bir fiyat eger dediğin gibi bir araç ise bence hiç kaçırma ama diğer arkadaşların dediği gibi binerken belini bükebilir.
    bu araba bir doğan şahin değil
    sırf vergisi dünyanın parası bide kaskoyu ekle.
    nereden baksan kmde şehir içi 50 civarı kuruş yakar.
    bir bakıma götürsen dünyanın parası tutar.
    ama bir kez daha söyleyeyim 6000 ytl de bedava veriyorlar demektir.
    saygılarımla...
  • iki konuyu test ettirmelisiniz.Bujiler ve kabloları tamam mı , bir eksiklik var mı .Eğer neden buysa hiç masrafınız olmaz.Bu testi geçerse her silindirin kompresyonunu ölçtürün.Buna bakarak aracın ne problemi olduğu kabaca anlaşılır.Eğer kompresyon kaçağı yok ve tüm silindirlerde aşağı yukarı yakınsa fiyat uygun görünüyor ama bu omeganın 2.0 iyi bakımlı olanını kuzenim 12.000 ytlye aldı.Yani zaten çok para edebilen bir araç değildir, ama masraf varsa cebiniz erken boşalabilir.
  • Omega diyince durup düşünmek lazım, parça sıkıntısının olduğuna hiç inanmıyorum içinde opelin yaygın ecotec motoru var, bir kere hayatınız güvende, bir kere uçak gibi bir arabaya sahip olacaksınz bir kere yayla gibi araç, bir kere yola yapıştımı alayını tanımaz, bir kere çok karizmatik bir araç ve fiyatı 6000 ytl sen almazsan ben alayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.