Şimdi Ara

2001 MODEL MAREA NASIL BİR ARABA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
39.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 21 Temmuz 2006; 21:32:06 >

• BAŞLIĞI DEĞİŞTİR,MARİA DEĞİL
    marea
  • NASIL BİR ARABA
  • maria güzeldir de marea yı bilemiyecemmm
  • Fazla güzel değil açıkcası
  • bence tasarımı hala birçok modelden daha güsell ve güncel
    ayrıca 2.elide çok uygun
    doğan parasına airbagli,klimalı marealar var
    onlara bide sıralı sistem lpg bağlattın mı tadından yenmez valla
    bizde de 2000 model marea sx vardı
    çok memnunduk
    tavsiye ederim
  • Bir çok araba kullandım,
    ama mareanın yeri bambaşka bende...
    Modifiyeye çok uygun bir araç..Herşeyi yapabilirsin ona.

Diğer 1.6 ları aratmayan serilik,çok aşırı olmayan yakıt tüketimi(2001 model sonrası az yakar)
    Kısacası beni fazlasiyle memnun eden bir araç,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 2 Ağustos 2006; 20:11:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maera alacaksan kesinlikle 2002 sonrası çıkan Liberty ya da Exclusive modelerine bak. Motor teknolojileri aynı olsada motorun zamanlamaları ile oynamışlar 1 n.m. torku yükselmiş (144 den 145e) ve yakıtı oldukça da azalmış. Bunun için her iki model arabaların testlerine internetten ulaşabilirsin. Ben de 2003 Marea Exclusive var 1 yıldır son 3 aydırda lpg taktırdım memnun olmadığım hiç bir özelliği yok.
  • güzel araba bizde 2001 marea 1.6 elx var tavsiye ederim her açıdan
  • 2001 marea elx var bende çok memnunum
    2 airbag , fişekli emniyet kemeri
    klima (buz gibi yapıyor içeriyi) dış ısı göstergesi
    abs (ebd'li)
    dreksiyondan kumandalı radyo kasetçalar
    ısı geçirmeyen camlar(çogu üst sınıf arabada dahi yok bu kadar ısısyı keseni)
    dört cam otomatik
    kadife koltuk döşemeleri
    elektirikli ısıtmalı yan aynalar
    polieptik farlar
    sis farları
    ön arka koltuk kafalıkları
    ön arka kolçak
    kısacası lüks bir araba çok hoş gidişi var ağır oturaklı araba, zaten italyada bunları makam aracı olarak kullanıyormarmış, sonuçta zart zurt basmassan çok yakmaz, beğenmediğim tek özelliği yumuşak sürüşü olsun konforlu olsun diye süspansiyon sistemini fazla yumuşatmışlar bu iyide virajlarda biraz fazla yatıyor bu da tedirgin ediyor insanı. ( daha önceden vektra kullanıyordum onunla kıyas yapınca yol tutuşu zayıf ama özellikleri daha fazla)

not: 2001 öncesi italyandır bunların tavsiyem işçilik kalitesi adına 2001 ve öncesini tercih et

• Donanımı iyi ,geniş,çok yakan,motoruna göre bazen ağır gelen ve dengesi tam oturmamış(Süratle virajlara girmediğin sürece problem yaşamayacağın) bir arabadır
  • Donanımı iyi ,geniş,çok yakan,motoruna göre bazen ağır gelen ve dengesi tam oturmamış(Süratle virajlara girmediğin sürece problem yaşamayacağın) bir arabadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: doenitz

2001 marea elx var bende çok memnunum
    2 airbag , fişekli emniyet kemeri
    klima (buz gibi yapıyor içeriyi) dış ısı göstergesi
    abs (ebd'li)
    dreksiyondan kumandalı radyo kasetçalar
    ısı geçirmeyen camlar(çogu üst sınıf arabada dahi yok bu kadar ısısyı keseni)
    dört cam otomatik
    kadife koltuk döşemeleri
    elektirikli ısıtmalı yan aynalar
    polieptik farlar
    sis farları
    ön arka koltuk kafalıkları
    ön arka kolçak
    kısacası lüks bir araba çok hoş gidişi var ağır oturaklı araba, zaten italyada bunları makam aracı olarak kullanıyormarmış, sonuçta zart zurt basmassan çok yakmaz, beğenmediğim tek özelliği yumuşak sürüşü olsun konforlu olsun diye süspansiyon sistemini fazla yumuşatmışlar bu iyide virajlarda biraz fazla yatıyor bu da tedirgin ediyor insanı. ( daha önceden vektra kullanıyordum onunla kıyas yapınca yol tutuşu zayıf ama özellikleri daha fazla)

not: 2001 öncesi italyandır bunların tavsiyem işçilik kalitesi adına 2001 ve öncesini tercih et

aynısının otomatiği var (italyan yani) şu ana kadar tek bi problem yaşadık durduk yerde son susturucu düştü dün(daha önce patlamıştı yama falan yapılmıştı) okadar onun dışında çok harika bi araç bence (imzamda marea yazısına tıklayarak fotosuna ulaşabilirsiniz)

• bende 98 var sx italyan
    genelde iyi ama artık eskidi ve sorun oluşturan parçaları çok pahalı,
    örnekleyeyim:
    şarj dinamosu bozuldu 400 ytl.
    viraj demir çubuğu bozuldu, 300 ytl
    aks keçesi(hidrolik direksiyonun bağlı olduğu bölüm)dua edin bozulmasın 1000 ytl.
    birde parçalarının çoğu palio ve siena ile aynı,çünkü motor da aynı 1.6 103 hp için ama nedense öyle bi düşünmüşlerki deli olmamak elde değil,marea üst sınıf olduğu için parçalar genellikle bütün satılıyor.mesela palio nuz varsa gidip 10 ytl veriyorsunuz viraj demir çubuğu lastiklerini alıyorsunuz ve taktırıyorsunuz ama eğer marea da böyle bir sorun olursa bir kere açamıyorlar çünkü travezmidir nedir onun altında imiş,yüksek işçilik istiyorlar,ayrıca lastikler preslenmiş ondan dolayı direkt değiştiriyorlar,bilmem anlatabildimmi,işte mareada durum bu...
    bende dünden beri 400 ytl nasıl verilir de bi şarj dinamosu alınır die düşünüyorum,varsa bildiği olan bi zahmet yardım etsin...

• Marealarda lpg problem oluyomuş bazılarında.Bunun dışında 98 modeli ile 3000 km yaptım 2 günde hoşuma gitti baya.İkinci el fiyatları uygun bence değerlendirilebilecek mantıklı bi seçenek....
  • Süper bi araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

SİZCE?

Merhaba JETAACK, Marea konusunda bilgileri aslında bu forumdaki Marea kulubünden alabilirsin. Kullanıcılardan iyi kimse bilemez :)

Grup şurada: DH FİAT MAREA KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

maria güzeldir de marea yı bilemiyecemmm

• biz bu arabayı 5 sene kullandık 2001-2006 arası 1.6 elx yani ful modeliydi. 5 senede hiç arıza vermedi 64 bin kmde satmıştık. abs otomatik klima 4 cam otomatik ön ve arka kol dayama içerden açılan benzin ve bagaj kapağı elektirikli dikiz aynaları bi sürü özelliği var yani 2001 yılına göre.
  • Beyler bu araç nasıl sizce ?Fiyatı 14250 veya 14500 e cekecez inş. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-temiz-59541785/detay/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.