Bildirim
2001 Ford Focus Otomatik bilgi lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı aracın sw kasasını tam 10 sene kullandım 0 sorun ile. Şanzuman 4 ileri tork konvektörlü tam otomatik ve ford-mazda ortak üretimi. Bilinen bir sorunu yok. Normal bakımları yapıldıysa ve düzgün kullanıldıysa pek sorun çıkaracak bir şanzuman değil. Yağına bakın, pembemsi renkte olmalı. Yanık kokusu olmamalı. Sürüş sırasında vites geçişleri pürüssüz olmalı, vuruntu vs. olmamalı. Over drive sorunsuz geçmeli ve devir 200 rpm kadar düşmeli. Hızlanırken gözünüz devir saatinde kulağınız motor sesinde olsun. Göstergelerde şanzuman uyarı lambası yanmamalı. Bir şanzuman ustasına gösterin eğer kendim anlamam diyorsanız.
Ek: yakıt konusunu görmemiştim. Ben benzinde kullandım. Şehir içerisinde çok agresif değilseniz 10-11 l, dışında ise 6,5-7 l yakar. Zamanın teknolojisine göre yakıtı normaldir ama günümüzde çok gelebilir. Motor sorunsuzdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 26 Ocak 2014; 15:41:54 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim
diğer arkadaşlardan ek bilgi rica ediyorum -
Kafa karıştırmak istemem ama yaşı büyük otomatik düşündürüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fan_club
Kafa karıştırmak istemem ama yaşı büyük otomatik düşündürüyor
Neden ? de yaz baride öğreneyim bende ? :O -
3 farklı focus 1 kullandık
2001 ghia
2004 comfort
2004 comfort
Bunların 2 si 2. El biri sıfır km alındı hepsi düz vitesti ve hiçbirinde nokta sıkıntı çıkmadı. Otomatik vites 4 ileri tork konvantörlü olduğundan bakımlıysa sorun çıkarmaz sadece bir ustaya gösterin yeter. Ancak kafanızı karıştırmak istemem ama ben olsam ghia donanımlı bir araç bakardım hem daha donanımlı hem daha şık. Bizdeki araçlar bir depo benzinde 600 km gidiyodu ama depo kaç lt onu hatırlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yılların yorgunluğu vardır. 15 yılda da elbet hatalı kullanımlar olmuştur. Ben de oto. Arayışındayım ve bütçen de malum. Keşke içime sinde de bakabilsem eski modellere de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
peki cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 17000 tl ye kadar 2. el araba almak istiyorum ne tavsiye edersinin km yaş cinsinden ? bayan arabası olucak ama sedan tercih ediyoruz... otomatik veya manuel -
Benim arkadasimda da vardi duz vitesi. Yol tutusu guzeldi, konforlu bir aractir. Gunumuz araclarindan cok eksik kalir bir yani yoktur iyi olan yanlari bile vardir. Yakit ise LPG TAKTIRIN. Mubarek cok yakiyor cunku. Bende size baska bir alternatif onereyim. Mitsubishi Carrisma. Guzel aractir hemde daha az yakar. Herhangi bir kronik arizasi yoktur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Okan-A
peki cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 17000 tl ye kadar 2. el araba almak istiyorum ne tavsiye edersinin km yaş cinsinden ? bayan arabası olucak ama sedan tercih ediyoruz... otomatik veya manuel
Sedan istiyorsanız yüksek model düşük km 1,4 otomatik Aveo bulabilirsiniz 17-18 bin liraya. -
2001 duz vitesini kullandim hb
yakit 25 tl ile 110 km civari gidiyordum ara ara performansli ara ara sakin kullanirim
quote:
Orijinalden alıntı: umm.7
yakit 25 tl ile 110 km civari gidiyordum ara ara performansli ara ara sakin kullanirim
Sehirlerarası değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan G.
quote:
Orijinalden alıntı: umm.7
Sehirlerarası değil mi
yuzde sekseni sehirler arasi diyelim ortalama
devamli yazin koye gidip gelirdim koyum 110 km buraya
quote:
Orijinalden alıntı: onurcandmt
Benim arkadasimda da vardi duz vitesi. Yol tutusu guzeldi, konforlu bir aractir. Gunumuz araclarindan cok eksik kalir bir yani yoktur iyi olan yanlari bile vardir. Yakit ise LPG TAKTIRIN. Mubarek cok yakiyor cunku. Bende size baska bir alternatif onereyim. Mitsubishi Carrisma. Guzel aractir hemde daha az yakar. Herhangi bir kronik arizasi yoktur.
ah be binbaşım carisma GDI motor hariçç benzinli bulsam havada kapıcam :) -
GDI neden istemiyosunuz kronik sorunu oldugunu bilmiyordum. LPG uyumundan dolayi mi yoksa?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X