Şimdi Ara

2001 FABİA VE 2004 PUNTO,HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benzer bi konu açtım ama kusura bakmayın,kararsızım.Siz olsaydınız aşağıdaki seçeneklerden hangisi ağır basardı?

2001-1.4 skoda fabia elegance 83 binde 14.250 YTL
    2004-1.3 fiat punto 29 binde 16.750 YTL

• kendi görüsüm punto şimdiden hayırlı ugurlu olsun 2004 hic olmassa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racconapo -- 24 Ocak 2007; 14:44:40 >
  • Ben ikisinden Puntoyu seçerdim. Hem kilometresi az hemde modelli araba
  • İlk başta bana da punto gibi geldi ama fabianın donanımı daha fazla
  • punta dizel değil mi_?
  • bncede punto al hem model hem km az evet punto dizel daha güzel olur
  • Donanim para etmiyor ki;
    malesef

29.000 de dizel bulmuşsun 16 ya hiç kaçırma
    punto hakkında merak ettiğin ne varsa cavaplarım.

quote:

Orjinalden alıntı: efe48

İlk başta bana da punto gibi geldi ama fabianın donanımı daha fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşçilik ve donanım olarak kesinlikle fabia ama yakıt tasarrufu ve modelinin yüksek olmasını baz alırsan punto.Bende ikisi de var benim düşüncem budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sentry

İşçilik ve donanım olarak kesinlikle fabia ama yakıt tasarrufu ve modelinin yüksek olmasını baz alırsan punto.Bende ikisi de var benim düşüncem budur.

Bak bu güzel olmuş.

hangisi şeklinde açılan konuya

ikisi de var cevabı ilk kez geliyor heralde.

bence punto

çünkü yakıt , senelik vergi,model avantajı yanında triger kayışı bile olmayan ödüllü bir motoru var.

özellikle tork olarak fark atar.

turbo girdiğinde çok iyi yürüyor.

ara hızlanmalarda problemsiz.
  • Yok punto dizel değil ikisi de benzinli
  • 2004 punto eski kasa mı yeni kasamı oluyor?
  • Bir de bir çok arkadaş eski forumlarda gördüğüm kadarıyla puntonun donanımını ve iç dizaynını eleştirmiş.Fabianın arkasında WV imzası olduğu için onu öneren daha çok oldu.
    Tabi birde ikisi arasındaki KM farkı var.^3-5 yıl sonra satışta fabia problem çıkartabilir mi?
    Ayrıca hangisinin yedek parçası ve servisi daha iyi..
  • Kardeş kasa konusunda bilgim yok daha doğrusu punto hakkında bilgim olmadığı için esk kasamı yeni kasa mı bilemiyorum
  • quote:

Kardeş kasa konusunda bilgim yok daha doğrusu punto hakkında bilgim olmadığı için esk kasamı yeni kasa mı bilemiyorum

bende tam bilmiyorum ama 2004 'ten sonra geldi sanırım yeni kasalar.eger eski kasa ise fabia mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmer88

quote:

Kardeş kasa konusunda bilgim yok daha doğrusu punto hakkında bilgim olmadığı için esk kasamı yeni kasa mı bilemiyorum

bende tam bilmiyorum ama 2004 'ten sonra geldi sanırım yeni kasalar.eger eski kasa ise fabia mantıklı

2004 ler eski kasa

yeni kasa grande punto 2006 da geldi.

eski kasanın da 2006 modelleri piyasada bulunabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 24 Ocak 2007; 17:01:06 >
  • yani bu durumda fabia daha mı mantıkılı?
  • quote:

yani bu durumda fabia daha mı mantıkılı?

senede kaç km yapıcaksın?
  • Arkadasım ikisi de benzinli ise benim düşüncem gözü kapalı fabia yı al (illa ki bu iki model arasında kaldıysan).Punto eski kasa evet ve dizel olsaydı araç cazip olurdu puntoyu düşünmek ama benzinli ise bence fabia.İşçilik konusunda dağlar kadar fark var ikisi arasında
  • Arkadaşlar tam fabia da karar kılmıştım ama yıllardır opel kullanan bi arkadaşım sakın yanaşma,KMsi yüksek sonra satamazsın dedi beni şüpheye düşürdü.En iyisi ben daha ayrıntılı tarifiniyapayım arabanın.
    2001 model 1.4 elegance fabia.83 binde.
    DONANIMI:çift hava yastığı,ön yan hava yastığı,ABS.ESP.4 cam elektrikli,elektrikli yaan aynalar,ısıtmalı koltuk,hidrolik direksiyon,klima
  • quote:

Arkadaşlar tam fabia da karar kılmıştım ama yıllardır opel kullanan bi arkadaşım sakın yanaşma,KMsi yüksek sonra satamazsın dedi beni şüpheye düşürdü.En iyisi ben daha ayrıntılı tarifiniyapayım arabanın.
    2001 model 1.4 elegance fabia.83 binde.
    DONANIMI:çift hava yastığı,ön yan hava yastığı,ABS.ESP.4 cam elektrikli,elektrikli yaan aynalar,ısıtmalı koltuk,hidrolik direksiyon,klima

yanıııı onun ıcın punto punto yeni tarihli olsun bızım olsun dimiii 2004 punto

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.