öncelikler herkese merhaba. 2001 clio symbol rna 1,4i aracım var sanırım çok noktadan enjeksiyonlu. bunun için önereceğiniz bir lpg sistemi varmı? yani düz lpg sistemi takılıyormu sıralı ile nasıl bir fark oluşturur? birde incelerken bir sitede 3 tane sistem var gibi birşey gördüm. kaç tane lpg sistemi mevcut. ve tavsiyeleriniz nelerdir? teşekkürler
Birader aynı araçtan bende de var.Arabanın emme manifoltu plastik olduğundan sıralı sistem monte edilir.Manifolt metal olursa tek nokta enjeksiyonlu adıyla bilinen emülatörlü sistem takılabilir.
Önereceğim marka BRC olacaktır detaylı bilgi için arayın görüşelim 0212 3283828
lpg taktırırsam çok avantajım olurmu dersin maliyet bakımından? senin araç ne kadar yakıyor şuan? ben benzinde şehir dışı 190 yakmıştım ağustos ayında benzin 2,93 tü.
slm kardeş sizin araca en güzel atiker olur hem hesaplı hem uyumlu sıralıdan başka lpg taktırma randuman alamzsın illakide sıralı olacak senin aracın enjöktörleri gurup çalışıyo bu nedenle atiker veya ekotek gibi cıhazlar olur ankaradaysan ben takarımwww.muratotogaz.com veb adresim bu burdanda ulaşabilirsin iyi günler
sevgili arkadaşim atikeri tavsiye ederim bir kullanıcı olarak hem yerli hem 2 yıl garantili 1200 ytl 10 ay taksit bonus ve wort karta
msdikel benim araba şehir dışında 18 ş.içi 25 karma da 21 kuruş yakıyo dostum arabaya uzun yıllar binerim diyosan lpg yi öneririm ama 2-3 yıl sonra değiştirim diyosan değmez 2-3 yılda anca lpg dönüşüm kitiinin maliyetini anca amorti edersin Yılda kaç km yapıyosun?
11 ay önce aldım ve 10.000 km yaptım. ortalama olarakta 10.000 yaparım diye düşünüyorum. tam olarak karar veremedim doğrusu aracım çok temiz satmak içimden gelmiyo ama spor tarz bir araba da almak stiyorum ama özellikle 206 1 yıl sonra değiştiririm diye düşünüyorum. zaten bundan sonra dizel araba almayı düşünüyorum lpg felan uğraşmak istemiyorum en iyisi dizel bence. temiz ve çok fazla km yapmamış bir 206 almayı düşünüyorum 2009 a girmeden. tavsiyelerin için teşekkür ederim kardeş. çok saol saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL
msdikel benim araba şehir dışında 18 ş.içi 25 karma da 21 kuruş yakıyo dostum arabaya uzun yıllar binerim diyosan lpg yi öneririm ama 2-3 yıl sonra değiştirim diyosan değmez 2-3 yılda anca lpg dönüşüm kitiinin maliyetini anca amorti edersin Yılda kaç km yapıyosun?
atiker 1200/10 taksit.
quote:
Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL
Sn : msdikel CLİO SYMBOL arkadaşıma katılıyorum. herkesler aracına lpg taktırmak istiyor ama biliniyor ki bu sistemler yeni nesil araçlara ortalama olarak 1000 ila 2000 ytl arasında araçlarımıza uygulanıyor. Fakat kimsecikler bu rakamları ne kadar zamanda amorti ederim diye düşünmüyor. herkesin bildiği üzre tüketiciler ikinci el araçlara lpg sistemi vardır diye extradan para vermiyor. veren istisnalarda olabiliyor ama cüzii rakkamlarla. burada siz kendi hesabınızı kendiniz yapmanız daha sağlıklı olacaktır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme