Şimdi Ara

2001 CLİO SYMBOL 1.4 8V KAÇ PARA EDER?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2001 1.4 8v RNA 54000 km'de füme renk klimasız herşeyiyle orjinal Clio sybolüm var.Arabada bırakın boyayı rötuş bile yok.Sadece birkaç çizik var önemsiz.4 lastik yeni sayılır.Akü değişti trigier kayışı değişti.Ben arabamı bu hafta pazara götürüp satmak istiyorum.Kaç para eder sizce yardımcı olur musunuz lütfen?

• KARDEŞ, TAHMİNİME GÖRE 13.750-14.000 YTL YAPAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERCESTE33 -- 16 Ocak 2007; 17:52:48 >
  • Arkadaşlar yok mu başka fikri görüşü olan?Bu arada yer İZMİR.@BERCESTE33 kardeş teşekkür ederim ilgilenip cevap yazma zahmetinde bulunduğun için.
  • aracın bahsettiğine göre temiz
    ama hem avantajlı olduğu hemde dezavantaj olacak konular var;
    avantajların;
    km düşük
    bakımlı
    kaza boya darbe yok

dezavantajların
    km 60000e gelmiş büyük bakım kapıda
    klima yok
    ve sonuçta 6yıllıkbir araba

bence 11000-13000 arası idealdir.
  • 60000 km'de neler yaptırmak gerekiyor ki büyük bakım kapıda acaba?Ayrıca cevabın için teşekkürler.
  • kitapçıkta baskı balata triger filan olması gerekiyor.fren balataları da olması lazım.
    tabi sen bu bakımları zamanında önce yaptırdıysan sorun yok
  • RİCA EDERİM KARDEŞ... ARABANIN PİYASASINI BİLİYORUM... GALERİYE DEĞİL DE
    BİNİCİYE O FİYATA GİDER...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman 13.000'e gider heralde.Arabam fabrikadan çıktığı gibi çünkü.Tüm bakımları zamanında yapıldı.
  • 2001 yılında üretilen arabaya klima koymamışlar...
    Beş para etmez.
  • parayı bayılırsan çift klima bile takarlar merak etme

quote:

Orjinalden alıntı: carenfly

2001 yılında üretilen arabaya klima koymamışlar...
    Beş para etmez.
  • Üslubuna dikkat edersen sevinirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: carenfly

2001 yılında üretilen arabaya klima koymamışlar...
    Beş para etmez.
  • 12500
  • bizim biladerde var 2001 model klimalı abssi var ama 4 parça boya var birde ön kaput değişti , metalik gri renkte 14.000 istiyor o arabanın işçiliği clio II lerden biraz daha iyi bagaj kısmında iç kaplamalar var kapılar daha tok sesle kapanıyor , ama 2004 var arkadaşta kapılar teneke gibi ses geliyor
  • arkadaslar bizimkide rutussuz 2004 model 24000 de o zaman bizimki kac eder 16 fln
  • Ben 12.000 ytl ye 60.000 km'de 15 gün önce sattım.Klimasızdı tabi.Sizinki klimalıysa 13.500-15.000 ytl aralığında gider.Geçen hafta bir tanesi 34.000 km de 2004 model orjinal 13.750 ytl ye satılmıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.