Şimdi Ara

2000TL ye Recep Baltaş'tan sistem (Alınır mı?)(OYUN TESTLERİ GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
4.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 2000TL ye 750Ti ekran kartlı sistem almak sizce mantıklı mı arkadaşlar?

Bu fiyata alternatif olarak nasıl bir sistem(monitör dahil) toplanabilir?

2.Bölüm gelmiş;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MistikBaklava -- 24 Kasım 2014; 22:35:26 >

• İzlemedim ama 2000 TL lik sisteme 750ti kötü
  • 2000tl ve 750ti hmm düşündürdü şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsimsizdost -- 23 Kasım 2014; 22:26:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem 1700 lira tutuyor ekran eklerseniz 2000 lira oluyor demisler ama 1700 e bile cok gibi

• gördüğüm en mantıksız sistem o sisteme ssd koyulurmu ,2 tb harddisk koymuş ne gereği var saçma sapan işler.Birde 750 ti koymuş r9 280 varken

• quote:

Orijinalden alıntı: ömer_trap

gördüğüm en mantıksız sistem o sisteme ssd koyulurmu ,2 tb harddisk koymuş ne gereği var saçma sapan işler.Birde 750 ti koymuş r9 280 varken

Ben de öyle düşündüm. Bu adam hayatını bilgisayara adamış fakat neden böyle bir sistem toplamış hiçbir anlam veremedim.
  • Videoyu izliyim dedim yorumlari görünce kotama yazik dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MistikBaklava

quote:

Orijinalden alıntı: ömer_trap

gördüğüm en mantıksız sistem o sisteme ssd koyulurmu ,2 tb harddisk koymuş ne gereği var saçma sapan işler.Birde 750 ti koymuş r9 280 varken

Ben de öyle düşündüm. Bu adam hayatını bilgisayara adamış fakat neden böyle bir sistem toplamış hiçbir anlam veremedim.

kendine gelen ürün neyse onu tanıtıyor ,ve bilgisayara hayatını vermiş olması iyi sistem toplaması anlamaına gelmez.Birkeresinde apu sisteme ekran kartı koyup incelemişlerdi :)

• uzak dur o sistemden.bu tarz sistemlere bak;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testerenecmi -- 23 Kasım 2014; 23:23:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Videoyu izliyim dedim yorumlari görünce kotama yazik dedim

Aynen

• Z97 çipsetli + i5 işlemc + R9 280'li sistem çok daha performanslı olur.
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    2 tane kasayı anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4giyotin

hocam gördüm şimdi düzelttim.başka bir sistem önerisinde ram vardı orda.sana önerdiğim sistemde kasa denk gelmiş o sıraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

hocam gördüm şimdi düzelttim.başka bir sistem önerisinde ram vardı orda.sana önerdiğim sistemde kasa denk gelmiş o sıraya

Vatanda R9 280 indirime girmiş 529 tl gibi bir fiyatı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MistikBaklava -- 23 Kasım 2014; 23:25:27 >

• quote:

quote:

quote:

Vatanda r9280 indirime girmiş 510 tl gibi bir fiyatı var

hocam öylede bu fiyata son 15 dediği için onu koymadım.yoksa o daha uygun tabi netten alınacaksa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vatanda r9280 indirime girmiş 510 tl gibi bir fiyatı var

hocam öylede bu fiyata son 15 dediği için onu koymadım.yoksa o daha uygun tabi netten alınacaksa.

başka arkadaşlar görüp de yararlansın diye yazdım :D

• Yaw arkadaşlar recebin göstermek istediği 160tl olan bir işlemci oc yapılınca ne kadar güçlü olduğunu göstermek için yapmış bu belli tabiki de 2bin tl daha güzel sistem yapılır ama buradaki amaç işlemciyi göstermek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 23 Kasım 2014; 23:40:57 >
  • Bende şimdi onu izliyordum.G3258 OC ile 4690K'yı bile geride bırakır diyor.Nasıl oluyor bu ? 500 lira fazladan vermeyelim o zaman.
  • Bu adamlara her zaman saygı duymuşumdur. Müthiş bilgi ve birikimleri var ancak bazen sistem topladıklarında -ki burada da aynı şey olmuş- bazı bileşenleri gereksiz fazla yukarıdan alıyorlar. Gerçi video içinde de açıklama da 'biz bunu tercih ettik ama bunları kısıp xxx'i daha iyi alabilirsiniz' vs de diyor.
  • MistikBaklava kullanıcısına yanıt

arkadaşlar şu tarz şeylerden kaçının yok adam hayatını bilgisayara adamış ama burda nasıl bunu yaparmış felan ya ben izlemedim tabi yorum yapmayayım ama arkadaşların dediği gibi birşey göstermeye çalışıyor olabilirler yada bu adam hata yapmayacak her zaman herşeyi en iyi yapacak diye bir kaide yok.

aynı paraya soğutuculu ve 2 gömlek üst ekran kartı olan sistemi çıkarttık mesela zamanı gelir bizimde gözümüzden kaçan şeyler olabilir bu kadar çok parça var sürekli yok o indirime giriyor yok başka parça yeni çıkıyor felan, büyütülecek bir mesele değil siz her zaman araştırın paranızın tam karşılığını bulmaya çalışın babanızın oğluda olsa kimseye bu herzaman süper yapar bu yaparsa tam yapar sorgulamaya araştırmaya gerek yok demeyin aklınız var fikriniz var internetiniz var araştırın en az 3 farklı kişiden daha yorum alın.

GIGABYTE
    970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    261 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    304 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    138 TL

WD
    3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    154 TL

GIGABYTE
    GZ-F10 550W MidT ATX SİYAH KASA
    191 TL

SAPPHIRE
    R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    534 TL

AOC
    23" E2370Sd GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    375 TL

XIGMATEK
    LOKI SD963 INTEL 775/1156/1366&AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    69 TL

Toplam : 2048 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Kasım 2014; 1:29:10 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.