Şimdi Ara

2000tl civarı notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar, kısaca pek oyun oynayan biri değilim, arada online oyunlar oynarım, zaten pek zamanım olmuyor okul nedeniyle, arada coreldraw , adobe tarzı programlarla işim oluyor ben aradığım laptop, yüksek işlem gücüne ve ram e sahip olmadı, hdd hızı da önemli benim için, extra ssd portu olanlar da olabilir, ayrıca işçiliği ve kalitesi önemli, dell ve asus lara baktım pek tatmin eden olmadı, monsterlara da baktım, en fazla 2500e çıkabiliyorum zaten, onlarla ilgil ide yük altında ısınma sorunları oluyormui biraz abra a5 1.1 den de kalmamış. Özet olarak elimde iyi bir bilgisayar olursa oyun oynarım diye düşünüyorum :D olmazsa da en azından ekranı iyi olsun ki adam gibi film izleyelim :D lenovolara pek sıcak bakmıyorum ayrıca, casperları zaten bilen adam önermez, hp lere de eh diyebilirim. Şimdiden teşekkürler

• abakuzam kullanıcısına yanıt
    Şu an indirimde, i5 işlemci ve GTX850M ekran kartı var.

http://www.hizlial.com/msi-ge60-2pc-091xtr-apache-i5-4200h-28ghz-8gb-1tb-2gb-gtx850m-156-freedos-notebook/10375711

Orijinalden alıntı: Ahmet453

Şu an indirimde, i5 işlemci ve GTX850M ekran kartı var.

http://www.hizlial.com/msi-ge60-2pc-091xtr-apache-i5-4200h-28ghz-8gb-1tb-2gb-gtx850m-156-freedos-notebook/10375711

hocam teşekkrüler ama 4000 küsürden o fiyata indirmişler, ort fiyatı saten 2400 civarı laptopun , pazarlama politikası :D teşekkür ederim ilginiz için

• http://www.pcdepo.com/msi-ge70-2oe-267xtr-notebook nasıldır? kullanan eden sorunları olan var mı?

Orijinalden alıntı: Tiegro

i7 li versiyonu 2500 olsa ben alırdım valla ama o linkteki ürün bile stokta yok yazıyor

aynen, o kadar çıkamam herhalde, lenovonun çift ekran kartılısı da ama o da sıkıntı olur, bi de msi hd ekranlı
    Lenovo nun çift ekran kartlısından uzak dur ilizyon o öyle güçlü bişey filan bekleme SLI normalde düzgün çalışan bir sistem değil özellikle notebookta birde ısınma ve güç tüketimi konusunda başa bela olur sırf ilk olalım diye yapılmış bişey o SLI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1800TL Laptop önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Lenovo nun çift ekran kartlısından uzak dur ilizyon o öyle güçlü bişey filan bekleme SLI normalde düzgün çalışan bir sistem değil özellikle notebookta birde ısınma ve güç tüketimi konusunda başa bela olur sırf ilk olalım diye yapılmış bişey o SLI

aynnen öyle :D yurtdışından tanıdıkla getirmeye bakacağım artık bir şekilde ,

geçen bimekste cayır cayır yanıyodu zaten y510p

bide oyun açsınlar üzerinde tanıtım olarakta yumurta pişirsinler

Ahahahh abart abart:)
    Şaka maka gerçekten öyle kasada metal yüzeylerde oyun açtığında 100 dereceyi görüyor bende inanmamıştım bizzat şahit oldum
  • quote:

Şaka maka gerçekten öyle kasada metal yüzeylerde oyun açtığında 100 dereceyi görüyor bende inanmamıştım bizzat şahit oldum

Nerde şahit oldun:DBen ısınma konusu aşırı olmadıkça dert ediceğimi sanmıyorum.20-30liralık soğutucuyla çözülmesi mümkün olan ısınma sorunu için 2500liralık laptoptan vaz geçenlere de gülüyorum biraz:)
  • Aynı notebook arkadaşımda var.Ayrıca ürünü alacak kişiler ısınma sorunu yüzünden sadece eli yandığı için değil aynı zamanda bileşenlerin zarar göreceğini düşündüğünden istemiyor sürekli 90-100C arasında kullanırsanız ister istemez o notebookun ömrü ciddi derecede kısalır anladığım kadarı ile sen bana inanmayacaksın Vatan topkapıda belki vardır inceleyebiliyorsan bi incele derim yanına bir usb içinde benchmark testlerinide götür 5dk zorla bakalım noluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiegro -- 15 Ağustos 2014; 23:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abakuzam

merhabalar, kısaca pek oyun oynayan biri değilim, arada online oyunlar oynarım, zaten pek zamanım olmuyor okul nedeniyle, arada coreldraw , adobe tarzı programlarla işim oluyor ben aradığım laptop, yüksek işlem gücüne ve ram e sahip olmadı, hdd hızı da önemli benim için, extra ssd portu olanlar da olabilir, ayrıca işçiliği ve kalitesi önemli, dell ve asus lara baktım pek tatmin eden olmadı, monsterlara da baktım, en fazla 2500e çıkabiliyorum zaten, onlarla ilgil ide yük altında ısınma sorunları oluyormui biraz abra a5 1.1 den de kalmamış. Özet olarak elimde iyi bir bilgisayar olursa oyun oynarım diye düşünüyorum :D olmazsa da en azından ekranı iyi olsun ki adam gibi film izleyelim :D lenovolara pek sıcak bakmıyorum ayrıca, casperları zaten bilen adam önermez, hp lere de eh diyebilirim. Şimdiden teşekkürler

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z510-59-413184-notebook-pmu335650

• quote:

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

merhabalar, kısaca pek oyun oynayan biri değilim, arada online oyunlar oynarım, zaten pek zamanım olmuyor okul nedeniyle, arada coreldraw , adobe tarzı programlarla işim oluyor ben aradığım laptop, yüksek işlem gücüne ve ram e sahip olmadı, hdd hızı da önemli benim için, extra ssd portu olanlar da olabilir, ayrıca işçiliği ve kalitesi önemli, dell ve asus lara baktım pek tatmin eden olmadı, monsterlara da baktım, en fazla 2500e çıkabiliyorum zaten, onlarla ilgil ide yük altında ısınma sorunları oluyormui biraz abra a5 1.1 den de kalmamış. Özet olarak elimde iyi bir bilgisayar olursa oyun oynarım diye düşünüyorum :D olmazsa da en azından ekranı iyi olsun ki adam gibi film izleyelim :D lenovolara pek sıcak bakmıyorum ayrıca, casperları zaten bilen adam önermez, hp lere de eh diyebilirim. Şimdiden teşekkürler

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z510-59-413184-notebook-pmu335650

Buna çok baktım ama kullanan bir kaç arkadaşım önermedi bana bunu, uygun fiyata monster budum bi tane onu düşünüyorum. Teşekkrüler

• http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465987&kat=6454&lang=tr-TR&srt=UP#.U-LAtvl_tNo
    3 opsiyonun var gibi duruyo zaten.Y510p, msi in i7 versiyonu ve bu.Bence de aralarında en iyis bu:)

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465987&kat=6454&lang=tr-TR&srt=UP#.U-LAtvl_tNo
    3 opsiyonun var gibi duruyo zaten.Y510p, msi in i7 versiyonu ve bu.Bence de aralarında en iyis bu:)

aynen hocam, a5 in 1.1 verisyonu daha iyi, soğutma ve kasa açısından, onu alacağım

quote:

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465987&kat=6454&lang=tr-TR&srt=UP#.U-LAtvl_tNo

aynen hocam, a5 in 1.1 verisyonu daha iyi, soğutma ve kasa açısından, onu alacağım

Soğutma ve kasa açısından farkı nedir dostum?Kasanın 1-2tuş fazlası var sadece.
    Bi de 750gb- 1tb hdd farkı, ses sistemi farkı(ki hangisi daha iyi bilmiyorum:) ve pil farkı hariç bi fark yok gibi.Gerçi bunlar da +100lira vermeye değermiş:)
    Msi i5 ini kast etmiştim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magister Equitum -- 16 Ağustos 2014; 17:40:24 >

• quote:

quote:

quote:

Soğutma ve kasa açısından farkı nedir dostum?Kasanın 1-2tuş fazlası var sadece.
    Bi de 750gb- 1tb hdd farkı, ses sistemi farkı(ki hangisi daha iyi bilmiyorum:) ve pil farkı hariç bi fark yok gibi.Gerçi bunlar da +100lira vermeye değermiş:)
    Msi i5 ini kast etmiştim bu arada.

Monster ın forumdaki temsilcisi bu tarz bir çok soruyu cevapladı, 1.1 in soğutma açısından daha performanslı olduğunu söyledi. Genel kanı öyle, hdd deki fark önemli benim için, parmak izi okuyucu da önemli,2.el olarak alıyorum laptopu, o yüzden biraz daha uyguna gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abakuzam -- 16 Ağustos 2014; 17:49:51 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.