Şimdi Ara

2000tl civarı notebook tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: abakuzam

quote:

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

quote:

quote:

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465987&kat=6454&lang=tr-TR&srt=UP#.U-LAtvl_tNo
    3 opsiyonun var gibi duruyo zaten.Y510p, msi in i7 versiyonu ve bu.Bence de aralarında en iyis bu:)

aynen hocam, a5 in 1.1 verisyonu daha iyi, soğutma ve kasa açısından, onu alacağım

Soğutma ve kasa açısından farkı nedir dostum?Kasanın 1-2tuş fazlası var sadece.
    Bi de 750gb- 1tb hdd farkı, ses sistemi farkı(ki hangisi daha iyi bilmiyorum:) ve pil farkı hariç bi fark yok gibi.Gerçi bunlar da +100lira vermeye değermiş:)
    Msi i5 ini kast etmiştim bu arada.

Monster ın forumdaki temsilcisi bu tarz bir çok soruyu cevapladı, 1.1 in soğutma açısından daha performanslı olduğunu söyledi. Genel kanı öyle, hdd deki fark önemli benim için, parmak izi okuyucu da önemli,2.el olarak alıyorum laptopu, o yüzden biraz daha uyguna gelecek

Rica etsem forum linkini atabilir misin?Zaten yeni çıkan bi laptop değil mi, 2. elini nasıl bulduysan:).Hayırlısı olur umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465987&kat=6454&lang=tr-TR&srt=UP#.U-LAtvl_tNo
    3 opsiyonun var gibi duruyo zaten.Y510p, msi in i7 versiyonu ve bu.Bence de aralarında en iyis bu:)

aynen hocam, a5 in 1.1 verisyonu daha iyi, soğutma ve kasa açısından, onu alacağım

Soğutma ve kasa açısından farkı nedir dostum?Kasanın 1-2tuş fazlası var sadece.
    Bi de 750gb- 1tb hdd farkı, ses sistemi farkı(ki hangisi daha iyi bilmiyorum:) ve pil farkı hariç bi fark yok gibi.Gerçi bunlar da +100lira vermeye değermiş:)
    Msi i5 ini kast etmiştim bu arada.

Monster ın forumdaki temsilcisi bu tarz bir çok soruyu cevapladı, 1.1 in soğutma açısından daha performanslı olduğunu söyledi. Genel kanı öyle, hdd deki fark önemli benim için, parmak izi okuyucu da önemli,2.el olarak alıyorum laptopu, o yüzden biraz daha uyguna gelecek

Rica etsem forum linkini atabilir misin?Zaten yeni çıkan bi laptop değil mi, 2. elini nasıl bulduysan:).Hayırlısı olur umarım.

http://forum.donanimhaber.com/m_90997856/tm.htm soru cevaplar mevcut burda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.