Şimdi Ara

2000liler Teog sonuçlarınız nasıl? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ufak bi google araması yaparak birşey keşfettim(benden önce de bilen vardır ama :D )
    bildiğiniz gibi girdiğiniz teog sonucu e okuldan felan görüntülenmiyor.

Bende hep içime dert olmuştu ilçemde kazandığım anadolu vardı yazmama rağmen gelmedi 2.tercihim geldi sonra nakil yaptırmayı da düşünmedim (bana bahseden bile olmamıştı) sadece sınıftan bir kız sağlık meslek lisesine geçiş yaptı (Mtal mezunuyum b uarada) ama onunda puanı çok yüksekti oda benim gibi düşmüştü benle aynı sınıfa sonra bende sorduğumda "seni kontejan yetmemiş almamışlar " diyolardı halbuki alakası yoktu belkide.neyse birazda bilgisayara merakım vardı Bilişim Teknolojileri" okumak için kaldım 10.sınıfa geçerkende buraya bari yerleşiyim dedim yerleştim.) ama anadoluya yerleşseydim belki bir sene kaybım olmazdı. Yada bilemiyorum o zamanda Bilgisayar düşünürmüydüm çünkü en azından bölüm hakkında bilgiliyim ne istediğimi biliyorum bence bunlar + şeyler. Her ne kadar müfredattan yoksun kalıp hayaller için 1 hadi 2 sene feda edilsede..
    Neyse fazla uzatmadan nasıl öğrenceğiinizi takdim ediyim buyrunuz:
    www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Oks/2014_TEOG_65wsxqw/Teog_Frm_2014.asp

Her teogun sonuç sistemi farklı o yüzden siz isterseniz 2013 sbs, yada 2015 teog, diye google da aratabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheXenos -- 27 Temmuz 2019; 23:9:7 >

• TEOG %0,81 YKS sayısal 27k bu farkın sebebini hala çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam birebir aynı şeyleri yaşamışız ben 378 almıştım yazdığım anadolu gelmedi meslek gelmişti cidden oturup ağlamıştım, sonra taban puanına bir baktım 376la kapatmış ben bu işi çözemedim orada ne döndüyse o yüzden hayatım kayacaktı az kalsın ama çalıştım bitirdim mesleği sayısal 146 bin yaptım ve benden bu kadar 12.sınıfta yaptım bıktım mezuna kalmak istemiyorum gideceğim ama eğer o anadolu konusunda bir şey döndüyse hakkımı helal etmiyorum onlar yüzünden bütün ayt müfredatından yoksun kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dr.fringe-

TEOG %0,81 YKS sayısal 27k bu farkın sebebini hala çözemedim
    YKS'ye 2 3 milyon insan girdiğini düşünürsek zaten yine yüzdelik dilimin %1'in hatta %0.8'in bile altında olmuyor mu hocam
  • www.meb.gov.tr
    Millî Eğitim Bakanlığı-TEOG Sorgu Ekranı
    http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Oks/2014_TEOG_65wsxqw/Teog_Frm_2014.asp

2014 teog sonuçlarına burdan bakabilirsin.

• CaimaN C kullanıcısına yanıt
    ve şunu da ekleyeyim bilişim teknolojileri anadolu teknik programına ortalamam yetmesine rağmen(71) dışarıdan gelenleri önce yerleştiren salak sistem yüzünden giremedim onlar 65 ortalamayla girdi ben giremedim ve tekniğin taban puanı 200 gözüküyordu ama mesleğin 340 :D 3 yıl boyunca hep eziklendik teknikler yüceltildi sırf teknikler diye hocalar hepsinin üni kazanacağını falan zannediyordu halbuki adamların çoğu mattan fizikten 01 alıp tekniğiz diye geçiniyordu öyle boş adamlar ayt gördü ben görmedim teknikleri hep gezilere götürdüler imtiyazlar tanıdılar üniversite gezilerine götürdüler biz sorduğumuzda hep geçiştiriyorlardı ama ne oldu ? 12.sınıflarda benden yüksek yapan yok tabi meslekten bunu yapınca müdür arayıp tebrik ediyor da niye bizi ezdiniz, niye onları yücelttiniz üniversite yine mesleklerden çıktı..
  • arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    O açıdan düşününce öyle tabi ama beklentim daha yüksekti onun hüznü bu hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS'ye girenler NASILDI???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %5

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %3,68 İngilizcemin 1/3'ü yanlıştı
  • Ah ulan ikinci sınavda salmasam galatasaray lisesine bile gidermişim

2000liler Teog sonuçlarınız nasıl? :)

• 2000liler Teog sonuçlarınız nasıl? :)

Tutmadı hocam tutmadı. Yine gittik şehrimizin fen lisesinde okuduk...

• barling B kullanıcısına yanıt
    Su an neredesin hocam?

• 0.2 puanla şehrimdeki 2. fen lisesini kaçırdım, 3 kez nakil denedim ama gelmedi
  • baband kullanıcısına yanıt
    Odtü ceng momik'in yanındayım hocam :)

• Teog yüzdelik dilimim 6 küsür yks de 2600. oldum odtü bilgisayarı tutturamayınca gözümde pek değeri kalmadı ama olsun.
  • Tüm teoglu konulara atlıyorum. 2000liyim ama 2015te girdim.
    Teog’da %0,13 teydim yks 2019 51k

• muhammed2000 kullanıcısına yanıt
    Hocam konu açacak mısınız? siz çok güzel çalışmıştınız lütfen açın

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Hocam odtü bilgisayarı kazanamadığım için hiçbir motivasyonum kalmadı. Her şeye üşenir oldum kusuruma bakmayın
  • teog 0.23
    yks 1.3k

*lisede hazirlik okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean-Baptiste Fourier -- 25 Temmuz 2019; 23:45:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.