Şimdi Ara

20000 TL'ye kadar araba tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. 3 ay önce arabamı satmıştım. 5-6 aya kadar da araba almaya niyetim yoktu. Ancak ailemize yeni bir üyenin geleceğini öğrendiğimde araba almaya karar verdim. Şuan arabaya ayırdığım bütçe 20000 TL. Kafama göre araba bulamadığım bir durumda bütçemi artırma olasılığım var. Dizel mi yoksa lpg'li mi araç alsam karasızım. Dizel alsam kilometresi yüksekse sorun çıkartabilir. Dizelin masrafı daha ağır diye biliyorum. Lpg'li bir araç alsam dizel araçtan daha donanımlı olacağını düşünüyorum. Ancak uçak korkusu gibi bir şey bende biraz lpg korkusu var. Yanma ihtimali çok düşük biliyorum ancak yine de tedirginim. Lpg'li araç daha az masraf çıkaracağı için bir taraftan da cazip geliyor.
    Aracı aldıktan sonra az yakması benim için önemli olduğu kadar yedek parçasının ucuz olması da önemli.

Dizel düşündüğüm araçlar.
    1. Clio symbol 1.5 dci
    2. Fiat albea 1.3 m jet (Fiat araçları hiç sevmesem de yakıt tüketimi ve parça ucuzluğuyla avantajlı görünüyor)
    3. Hyundai accent era.
    4. Peugeot 307 1.4 hdi. (Bu fiyat aralığında pek yok ancak bütçemi artırabilirim)
    5. Fiat fiorino (Tİcari araçların pek rahat olmadığını biliyorum ancak devir ekonomi devri)

Benzinli düşündüğüm araçlar.
    1. Honda Civic 1.6
    2. Renault megane 1.4
    3. Toyota corolla 1.6

Yakıt ve yedek parça konusunda alternatif olabilir diyeceğiniz araçları da bekliyorum. Satarken fazla problem yaşamak ta istemiyorum.
    Bu arada ufak bir detay. Boyum 2 metre o yüzden çoğu araca sığmıyorum. Bu yazdığım araçlara sığar mıyım onu da bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketbol6 -- 18 Eylül 2011; 16:28:32 >

• Passat 1.8t olabilir yeni olsun derseniz nissan primera 0 da olabilr.Dizel logan lara bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet0647

Passat 1.8t olabilir yeni olsun derseniz nissan primera 0 da olabilr.Dizel logan lara bakabilirsiniz.

Passatları düşünüyordum bir ara ancak şimdi maddi olanaklarım biraz kısıtlandı. Vergisi, yedek parçası vs. çok uygun gelmiyor artık bana. Yine de teşekkürler.
  • Skoda forumda bi arkadas yakit tuketim degerlerini paylasmisti, resim ekleyerek, yeni kasa fabiasiyla 100 kmde ortalama 3.3 litre mazot yakmis, mukemmel bir rakam, Tipini begenirseniz guzel arac, icide diger b sinifi araclara gore oldukca genis, 2m boyda sorun olmaz sanirim
  • Benzinli POLO
  • i20 hyundai olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Skoda forumda bi arkadas yakit tuketim degerlerini paylasmisti, resim ekleyerek, yeni kasa fabiasiyla 100 kmde ortalama 3.3 litre mazot yakmis, mukemmel bir rakam, Tipini begenirseniz guzel arac, icide diger b sinifi araclara gore oldukca genis, 2m boyda sorun olmaz sanirim

Yakıt tüketimi için gerçekten söyleyecek bir şey bulamıyorum. Sığabildiğim takdirde düşünülebilecek bir araç. Yedek parça fiyatları nasıl bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

Benzinli POLO

Polo düşünmüyorum ama yine de teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Skoda forumda bi arkadas yakit tuketim degerlerini paylasmisti, resim ekleyerek, yeni kasa fabiasiyla 100 kmde ortalama 3.3 litre mazot yakmis, mukemmel bir rakam, Tipini begenirseniz guzel arac, icide diger b sinifi araclara gore oldukca genis, 2m boyda sorun olmaz sanirim

Yakıt tüketimi için gerçekten söyleyecek bir şey bulamıyorum. Sığabildiğim takdirde düşünülebilecek bir araç. Yedek parça fiyatları nasıl bilginiz var mı?

Yedek parca fiyati vw de neyse genelde fabidada o oluyor. Ama sorun cikartmayan arabalardir. Ici ise oldukca genis, deneme imkaniniz olursa begeniceginizi tahmin diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-yakisiklim-acil-satilik-58249790/detay/

göz atabilirsiniz

Opel araçları gerçekten beğeniyorum ancak corsa'ya sığabileceğimi düşünmüyorum.
  • 2 metre boy ve bebekle fabia vs B sınıfı düşünme bence. 2002 civarı volvo s40-s60 alabilirsin temizinden lpgli. Babamda var, 200bini gecti, özel servislerde çok masraflı olmuyor. İyi bakılırsa çok rahat edersin. Arkadakiler de rahat eder, bagajı da yeter.
    Güvenli, donanımlı ve konforlu. Uzun süre kullanırsın diye düşünüyorum. Zira bizimki leş durumda alındı, lpgsi çok kötü, ona rağmen hiç motor masrafı yok. Trafiğe çıkışı da 99
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

2 metre boy ve bebekle fabia vs B sınıfı düşünme bence. 2002 civarı volvo s40-s60 alabilirsin temizinden lpgli. Babamda var, 200bini gecti, özel servislerde çok masraflı olmuyor. İyi bakılırsa çok rahat edersin. Arkadakiler de rahat eder, bagajı da yeter.
    Güvenli, donanımlı ve konforlu. Uzun süre kullanırsın diye düşünüyorum. Zira bizimki leş durumda alındı, lpgsi çok kötü, ona rağmen hiç motor masrafı yok. Trafiğe çıkışı da 99

Volvo çok beğendiğim araçlardan biridir. Sağlamlığı ve kalitesi konusunda en ufak bir tereddütüm yok. Ancak yaşadığım yerde servisi yok. Özel serviste hiç dikkatimi çekmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.