Bildirim
!! 2000$ ve 2500$ arası DİZÜSTÜ TAFSİYENİZ !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben acer 1694 aldım ve çok memnunum tavsiye ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: tt82
Ben acer 1694 aldım ve çok memnunum tavsiye ederim
acer değilde daha çok üst seviyede toshiba ve üst modeller olursa sevinirim -
sony'ın 17 ınch super bır dızustu vardı ama fıyatını hatırlamıyorum...zaten ıkı modelı var 17 ınch olan ben bır tanesıne hayran kalmıstım ve cebıttede yanından ayrılamadım...ve bırde kac ınch ıstedıgını soylersen daha cok yardımcı olan cıkacaktır ve ne ozellıklerde ıstedıgın tasınabılırlık mı onemlı yoksa ekran boyutu mu yada ekran kalıtesımı? bırcok parametre var... -
ama gercekten en ust model ıstersen sana acer tavsıye edecegım model ise:Acer Aspire 1694WLMi_b
ozellıkleri:Intel® Centrino™ Pentium® M 760 2.0 GHz
1024MB DDR2 RAM (2x512)
100GB hd
15.4" Acer CrystalBrite WXGA TFT LCD, 1280 x 800, 16.7M
Double Layer DVD±RW
ATI® Mobility™ Radeon™ X700 256MB
• DualView™ Support
4-in-1 Card-Reader (MMC, SD, MS, MS Pro)
Bluetooth
2,95kg
4 saat pil omru
fiyatı:1450 euro
tabı acer kalıtesıde ortada... -
acer iyidir -
Arkada$lar ergonomi ve agirlik önemli degil, performans olarak ùst dùzeyde olmasi yeterli,en az 1024 mb ram, i$lemci en az 2.0 ghz 2 mb ön bellek, we $u zamanki oyunlari rahatlikla kaldirabilecek ekran karti olursa iyi olur.T$k. -
quote:
ama gercekten en ust model ıstersen sana acer tavsıye edecegım model ise:Acer Aspire 1694WLMi_b
1024MB DDR2 RAM (2x512)
100GB hd
Double Layer DVD±RW
• DualView™ Support
Bluetooth
2,95kg
4 saat pil omru
tabı acer kalıtesıde ortada...
yazmış işte arkadaş özelliklerini -
arkadasım ozaman soyledıgım dızustu bılgısayar tam aradıgın ozellıklerlerde. ama daha genıs ekran ıstersen sony'ın a serısını yada sıemensın henuz turkıyede olmayan 4438g herhalde onu tavsıye ederım. ıkısıde toshıba quısmo dan daha ucuzdur:) tabı ekran kartı toshıbanınkını hatırlamıyorum ama dıger 3ununde 256 mb. sıemens 256mb geforce 6800 go herhalde sony de aynı sekılde...ama ekran kartı performansı olarak x700 mu daha ıyı yoksa geforce mu onu bılmıyorum. ama hangısı olursa olsun bu ozellıklerde tum oyunları oynayabılırsın... -
quote:
Orjinalden alıntı: tasmania
arkadasım ozaman soyledıgım dızustu bılgısayar tam aradıgın ozellıklerlerde. ama daha genıs ekran ıstersen sony'ın a serısını yada sıemensın henuz turkıyede olmayan 4438g herhalde onu tavsıye ederım. ıkısıde toshıba quısmo dan daha ucuzdur:) tabı ekran kartı toshıbanınkını hatırlamıyorum ama dıger 3ununde 256 mb. sıemens 256mb geforce 6800 go herhalde sony de aynı sekılde...ama ekran kartı performansı olarak x700 mu daha ıyı yoksa geforce mu onu bılmıyorum. ama hangısı olursa olsun bu ozellıklerde tum oyunları oynayabılırsın...
acer ler nasıldır , dizüstü olayında
şu amd nin ferrari modeli var onun hakkında bilginiz varmı ? -
abi bn ferrariyi gordum son anda almaktan vazgectm nedeni ise yurtdısında fiyatının neredeyse yarıyarıya olmasıydı anlıyacagınız 4000ytlyi elim wermedi -
mrb bende dediğin fiyatlarda 2 laptop var
özelikler i yazayım
dell 9300 fiyat 2500 $ dır
sonoma 2.0 533 mhz
17 ınc 1920*1200 ultrasharp truelife ekran kartı
256 mb geforce 6800 ekran kartı
60 gb 7200 rpm hardisk
512 mb ddr2 533 mhz ram (istersen 1 gb ta takabilirim)
8x dvdwr +/- double layer
wireless a/b/g
dell 6000d 2000 $
sonoma 2.0 533 mhz
15.4 ınc 1680*1050 ultrasharp ekran
1 gb ddr2 400 mhz ram
128 ati x300 paylaşımsız ekran kartı
60 gb 7200 rpm hardisk
8x dvdwr +/- double layer
wireless b/g
ilgilenirsen laptop lar bunlar 1 adet te dell xps 2 var ama 3500 $ özellikler iaz çok tahmin edebilirsiniz
p.m atabilirsiniz -
bunlar sıfır kutusu içinde mi ? çünkü bende kendime almıyorum , 2500$ ra kadar limitim var dediler , sıfır kutulu arıyorum.tşk -
Arkadaşım sen Acer 1694 al.Daha öncede yazdım performans ve kalitesi çok iyi.Driver3 full grafik veya underground2 full detail oynuyorum tık yok.Tavsiye ederim zaten Acer kaliteli bi marka -
HP NX 8220 PY517EA'yı da düşünebilirsin, istediğin özelliklere uyuyor.
Özellikler bakımından Acer 1694'e benziyor. Acer'a göre ekran çözünürülüğü daha iyi ve XP Pro Eng/Tr var fakat hard-disk 100 yerine 80 GB ve ekran kartı 64 MB.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1734&productid=bd60465&catID=35
adresinden ürünü inceleyebilirsin.
http://www.bilgisayarmarket.com/urun.asp?UrunKodu=PY517EA
sayfasında 2018 $ + KDV fiyatı var.
-
quote:
1024MB DDR2 RAM (2x512)
100GB hd
Double Layer DVD±RW
• DualView™ Support
Bluetooth
2,95kg
4 saat pil omru
tabı acer kalıtesıde ortada...
arkadaşlar şimdi ilk tercihim tasmania arkadaşın yazdığı olacak , bu değerler sahip 17 inç olan laptop varmı ? asus yada acer olarak -
tasmania arkadaşım bu söylediğin 256 mb lık x700 ekran kartına sahip acer 1694 modelini nereden buldun acaba ? -
quote:
Orjinalden alıntı: dou147
tasmania arkadaşım bu söylediğin 256 mb lık x700 ekran kartına sahip acer 1694 modelini nereden buldun acaba ?
haikaten 256mb mış.Yanlış mı yazdı acaba. -
yok arkadaslar gercekten oyle 256mb ama turkıyede varmı bılemem ama yurt dısından ıstıyebılırsın. sitenın adresıwww.notebooksbillger.de. bu arada sorunun cevabı evet ben 17 ınch laptop kullanıyorum ama ekran kartım farklı benımkı 256 mb geforce 6800...bıldıgım kadarıyla buradakı dıstrıbutorlerde getırıyorlar ama nasıl ve nekadara bılmıyorum...baska sorunuz olursa beklerım... -
quote:
yok arkadaslar gercekten oyle 256mb ama turkıyede varmı bılemem ama yurt dısından ıstıyebılırsın. sitenın adresıwww.notebooksbillger.de. bu arada sorunun cevabı evet ben 17 ınch laptop kullanıyorum ama ekran kartım farklı benımkı 256 mb geforce 6800...bıldıgım kadarıyla buradakı dıstrıbutorlerde getırıyorlar ama nasıl ve nekadara bılmıyorum...baska sorunuz olursa beklerım...
ankarada tada istanbulda satışı yokmu? bu dizüstünün.
Benzer içerikler
- msi klavye rengi değiştirme
- dell mi lenovo mu
- casper bios güncelleme
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- no boot device found
- bilgisayar açılmıyor
- kuantum bilgisayar nedir
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bilgisayar hızlandırma
- bios nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X