Şimdi Ara

2000 TL civarı Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bir laptop alacağım ama kafam çok karıştı...
    Önce 1500 lira civarı bir şeyler bakarken HD ekran, SDD, ekran kartı derken biraz bütçeyi arttırdım...
    Oyun oynayan biriyim, bu yüzden MSI GE60 serisine bakıyordum ama çok sıkıntı çeken var...
    Şöyle ekran kartı güncel oyunları oynatabilecek, U işlemci olmayan, ısınma durumunu en aza indirmiş, mümkünse FullHD ekran ve SDD olan önerilerinizi bekliyorum.
    Bunların hepsi bir arada olursa 2.200'e çıkabilirim...
    Bunlar bu fiyata olamayacaksa bütçeyi iyice azaltıp şunun gibi şeyler de bakabilirim...
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-G580-59-360951-Core-i5-3230-260-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-Vga-156-Freedos-pmu255635.html
    Tabi bu örnek sadece, performansını bilmiyorum bunun...

Yani değecekse eğer, 2000lirayı biraz geçebilirim.
    Değmeyecekse baya düşürebilirim bütçeyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gstez -- 31 Ağustos 2013; 21:23:38 >

• Günceldir arkadaşlar...

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 32GB Beyaz

[/center
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstez

Arkadaşlar selamlar...
    Bir laptop alacağım ama kafam çok karıştı...
    Önce 1500 lira civarı bir şeyler bakarken HD ekran, SDD, ekran kartı derken biraz bütçeyi arttırdım...
    Oyun oynayan biriyim, bu yüzden MSI GE60 serisine bakıyordum ama çok sıkıntı çeken var...
    Şöyle ekran kartı güncel oyunları oynatabilecek, U işlemci olmayan, ısınma durumunu en aza indirmiş, mümkünse FullHD ekran ve SDD olan önerilerinizi bekliyorum.
    Bunların hepsi bir arada olursa 2.200'e çıkabilirim...
    Bunlar bu fiyata olamayacaksa bütçeyi iyice azaltıp şunun gibi şeyler de bakabilirim...
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-G580-59-360951-Core-i5-3230-260-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-Vga-156-Freedos-pmu255635.html
    Tabi bu örnek sadece, performansını bilmiyorum bunun...

Yani değecekse eğer, 2000lirayı biraz geçebilirim.
    Değmeyecekse baya düşürebilirim bütçeyi...

Lenovo Z500 Öneririm.

https://www.notebookadresi.com/lenovo_notebook/lenovo_z500_59367617_notebook

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecano

Samsung Np550p5c-s04tr modeli var onu oneririm 7200 rpm disk hizi i7 ve gt650mli ssd de var 1tb nin yaninda

Hocam özellikleri gayet güzel ama 8GB SDD biraz fazla olabilseydi keşke..

Orijinalden alıntı: istabul001

Lenovo Z500 Öneririm.

https://www.notebookadresi.com/lenovo_notebook/lenovo_z500_59367617_notebook

Lenovo da çok iyi, tek eksiği SDD ve fullHD olmaması... SDD halledilir de diğeri...
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

http://www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-CX61-2OD-008XTR-Core-i7-4702MQ-240-GHZ-8-GB-750-GB-2-GB-VGA-156-Free-Dos-pmu290982.html

budur

Keşke HD olsaydı bu da :) çok mu şey istiyorum :)
  • Asus öneririm hocam 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Hiç performans düşüklüğü olmadı. Bir kere kapandı onda da C'yi sonuna kadar doldurdum takıldı. Tekrar açtım hiç bi kayıp yok. İlgilenirsen detaylandırırım internetten bulup öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehorsethief

Asus öneririm hocam 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Hiç performans düşüklüğü olmadı. Bir kere kapandı onda da C'yi sonuna kadar doldurdum takıldı. Tekrar açtım hiç bi kayıp yok. İlgilenirsen detaylandırırım internetten bulup öneririm.

Hangi model?

Orijinalden alıntı: mehmet:

ge 60 ı free dosla 2000 e alırsın.

Aslında dediğiniz gibi bu fiyata en iyi performans GE60'larda var...
    Ondan da bu forumda kullanıcılarının karşılaştığı sıkıntıları okuyunca tereddüte düştüm...
    2000+ lira verip boost sorunu, fan sorunu vs yaşamak koyar insana :)

Orijinalden alıntı: gstez

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet:

ge 60 ı free dosla 2000 e alırsın.

Aslında dediğiniz gibi bu fiyata en iyi performans GE60'larda var...
    Ondan da bu forumda kullanıcılarının karşılaştığı sıkıntıları okuyunca tereddüte düştüm...
    2000+ lira verip boost sorunu, fan sorunu vs yaşamak koyar insana :)

Pcdepo.com dan MSI Ge60 602xtr aldim.
    Hem full HD hem 128 gb ssd hemde nvidia gtx660m kalitesiyle inanilmaz bir cihaz. Freedos oldugu icin icine win7 ultimate kurdum oyunlarda ne bir donma ne bir takilma hicbirsey yok. Bende senin gibi bazi sikintilari oldugunu kullanan arkadaslardan duymustum fakat gercekten korkulcak bise oldugunu dusunmuyorum. 5-6 saat laptopta full takiliyorum banamisin demiyor. Isinmaya baslarsa laptopun kendi fanini 10 dk calistiriyorum normal seviyeye geliyor. Biraz daha arastirmani, kullanicilarin yorumlarini okumani tavsiye ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.