Şimdi Ara

2000 MODEL Opel astra 1.6 16 v arabama lpg taktırmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar arabam ecotex motor ve sorunsuz olarak kullanabilecegim bir lpg markası taktırmak istiyorum.Ayrıca yol bilgisayarını da kullanabilecegim bir lpg dönüşüm sistemi var mı? tajtıran arkadaşlar varsa yanıtlarsa sevinirim.



  • Benim pederin araba 2004 opel astra ydı.. Ona taktırdım kendi arabamdan önce denemek için .. Tabi o zamanlar kuşkularım vardı.. Opel servisi Zavolli markasını önerdi.. Gerçi biz genede BRC taktırdık.. Yol bilgisayarı olmuyor diye biliyrm pederde zaten yok.. Kısacası benim opel servisi Zavolli önermişti..
  • bende 2004 astraya lpg sistemi taktırdım.kesinlikle BRC markasını tavsiye ederim.italyan markadır.yol bilgisayarı çalışmaya devam ediyor.ama okuduğum kadarıyla belli bir hata payı oluyor.zaten araç ilk çalıştığında benzinle çalışıp motor40 derece ısıya ulaşınca lpg ye geçtiği için hata payıda olması normal.gaz bıttınde ise otomatik olarak benzine geçerek sesli uyarı veriyor.ilk çalıştığında benzinden lpg ye geçişte hiç bir sarsma olmuyor.ışığı yanmazsa anlaşılmıyo bile.
    çok memnunum.tavsiye ederim
  • arkadaşlar o kadar astra kullanıcısından sadece 2 kişimi lpg taktırdı.
  • evet ya zavoli veya yeni sistem e-g@s tavsiye ederim. çekişte değişiklik yok...
  • yol bilgisayarı çalışıyor. tüketim miktarını da gösteriyor. Ancak burada gösterilen tüketim değeri araba o an benzinle çalışıyor olsaydı ne kadar tüketeceğiydi. gerçek gaz tüketimini bulmak içinse, aracın gaz ayarına bağlı olaraktan ortaya çıkan, 1,1 ile 1,2 arasında değişen bir katsayıyla, yol bilgisayarından okunan değeri çarpmak gerekiyor. Aracınız için bu katsayının ne olacağını ise ancak birkaç depo kullanım sonucunda her deponun ortalama tüketim miktarıyla araç bilgisayarından okunan ortalama tüketim miktarını birbirine oranlayarak bulabilirsiniz. Bu oran neticesinde bulduğunuz bu katsayı, aracınızın gaz programı değiştirilmediği sürece değişmeyecek bir katsayıdır ve bundan sonra yol bilgisayarından okuduğunuz tüketim değerini bu katsayıyla çarparak gerçek tüketim değerinizi litre cinsinden hesaplayabilirsiniz.
  • Bende 2001 astra1.6 16v elegance var.italyan lavato taktırdım hiç bi sorun yok.BRC taktıran arkadaşlarım var hiç memnun değil.Sehirdışı 280 kmye 20.11ytl yaktı.3bin devir yani 110un altına inmedim çekiş süper lpgde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadav€ -- 27 Ekim 2006; 20:41:15 >
  • 2000 Model Opel Astra 1.6 16v BRC sequent24 taktırdım
    şehiriçi 20 YTL ile 165km
    30 YTL ile 245km yaptı (kışın)
    benzinden lpg geçiş sarsıntısız ve hissedilemiyor ve geçiş süresi kısa
    tavsiye ederim ancak iyi bir usta takması şart.
    Kaputu açınca lpg enjektörleri görünmüyor motor kapağının
    altına takmış (ecotec yazan kapak)
    sonuç = işçilik çok önemli
  • 2000 model Astra ma LPG taktırdım. Bedini marka. 1350ytl ye taktırdım.

    Sonuç: BRC ye 1800 vermeye değmez 10 numara bir sistem , daha önce kullananların tavsiyesiyle taktırdım ve memnunum....

    32ytl lik gazla 245km yaptım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 27 Aralık 2006; 13:21:04 >
  • arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce arabama brc sequent 24 model sıralı sistem lpg taktırdım şu an için memnunum.herhangi bir problem yaşamadım.84 km lik yolda 9 ytl lik gaz yaktırabildim.yani yaklaşık 0,107 ykr ancak bu uzun yol şehiriçide yaklaşık 0,125 ykr kadar yakıyo hesaplarıma göre bu arada taktırdıgınız yer önemli ustalar sagolsunlar çok ilgilendiler.her türlü ayarı itina ile yapıldı ancak motor ikaz lambası yandı.yaklaşık saat 23:00 oldugu için hatayı beyinden sildirmedik servis uzak oldugu için gidemedim byramdan önce sildirecem.
  • MERHABA ARKADAŞIM

    BEN LPG'DE ÇÖZÜM ORTAĞINIZ ORBAY USTA BEN ŞİMDİYE KADAR OPEL ASTRA ECOTEC 1,4 1,6 TWİNGPORT MOTORLU ARAÇLARA EN AZ MÜBALASIZ 30-40 TANE TAKTIM.YOL BİLGİSYARARINI ETKİLEYECEK BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIK.TAKTIĞIMIZ ARAÇ SAHİPLERİ GAYET MENNUNLAR.GEREKLİ DURUMLAR İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ MAİL ADRESİMİZDE MEVCUTTUR.
  • Arakadaşım ben iki ay önce 200 model astra cd ye gaz taktırdım ve klasik gaz sorunlarıyla karşılaştım birincisi zaman zaman rolantide dalgalanma oluyor ikincisi sanki sabit gazda dalgalı gidiyor gibi bunun dışında bir sorun yok uzun yolda dikatli olunursa 10 ykr yakıyor. yol bilgisayarı çalışıyor ama sağlıklı değil benzin olduğunu varsayıyor ve benzinle arasında %35 e varan bi tüketim farkı var ...
  • SELAMLAR SİZE TARTARİNİ TAKTIMANIZI ÖNERİRİM AYRINTILI BİLGİ VE MONTAJ FOTOĞRAFLARI İÇİN antalyaokcan@hotmail.com ADRESİNDE MSN İLE ULAŞABİLİRSİNİZ....TASARRUFLU GÜNLER...
    quote:

    Orjinalden alıntı: mtatar19

    arkadaşlar arabam ecotex motor ve sorunsuz olarak kullanabilecegim bir lpg markası taktırmak istiyorum.Ayrıca yol bilgisayarını da kullanabilecegim bir lpg dönüşüm sistemi var mı? tajtıran arkadaşlar varsa yanıtlarsa sevinirim.
  • bendede aynından var abi 2000 astra cd kesinlikle takmam 1500 ytl masraf yapamam arabaya
    ha benzin param cok deil ama usturuplu kullanalım az yakar belki
    kıyamam ben astramı tuple çalıştırmaya
    6 yılım geçti o arabayla o hala benim ufak kızım
    opel i ve astrayı seviyorum LPG ye karşıyım.
    satarım daha ucuz bişey alırım az yakan ama kıyamam ona LPG eziyeti çektirmeye.
    yada binmem yürürüm benim gözümün önünde ağlayacağına yorulmadan yaşlanmadan özellikle ağlamadan
    kapımda dursun.hep bana gülsün...
    ona aşığım çok araba tokatladık ne mondeolar ne focuslar ne 307 ler ne megane ler ne vs.ler toz yuttu arkamızdan..

    saygılarımla...


    not:bunların hepsi benim fikrimdir kimse alınıp kızmasın herkese kazasız günler dilerim
  • Bendede var Kardeş astra 2000 model ekotech 1.6 motor araç şehir içi 130 şehirdışı 110 krş yakmakta...Kullandığım markada belli zaten nickimden Bu benim kullandığım araç montajını yaptığımız opellerin sayısını inan bende bilmiyorum ama hepsi gayet güzel ve herkes memnunki montajlarımız hızla sürmekte...Sadece bayii olduğum için bu kadar övgüde bulunmuyorum hakkaten kullanmış ve kaullanacak herkesin baş ağrısız makinaya sahip olması için...Lütfen araştırınız çünkü bi defa yaptırıcaksınız...

    SAYGILAR


    quote:

    Orjinalden alıntı: mtatar19

    arkadaşlar o kadar astra kullanıcısından sadece 2 kişimi lpg taktırdı.
  • Yanınıza gelip sorsak %40 tassaruf diyosunuz forumda %60 ı geçen tasarruflara denk gelen yakma değerlerini veriyorusuz.

    MArka iyi lafımız yokta bizim kafa bi milyon oluyo...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Megadav€

    Bende 2001 astra1.6 16v elegance var.italyan lavato taktırdım hiç bi sorun yok.BRC taktıran arkadaşlarım var hiç memnun değil.Sehirdışı 280 kmye 20.11ytl yaktı.3bin devir yani 110un altına inmedim çekiş süper lpgde




    İMKANSIZ İMKANSIZ 0.071 yakmış.Merak ediyorum.Nasıl hesaplıyorsunuz.Hata var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.