Şimdi Ara

2000 - 2500 tl ile ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2000 - 2500 tl arası param var yaş 16 bu para ile ne yapapilirim teknoloji hariç herşey pc'm son sistem tel htc one bütün yıl boyunca hep evdeydim vampir gibi oldum gece 4 te 5 te yat 2 de 3 te uyan 12 ye kadar pc nin başın da geçir gece 3 e kadar dışarı çık nefret ettim bundan Ordu'da yaşadığım için yapabileceklerim sınırlı ama orduda yemek zorunda değilim bu parayı istanbul muğla izmir gibi yerler olur ailemden yana bir sıkıntım yok cesaretli biriyim gören zaten beni hep 18 -19 yaşında sanar benim aklımda bir şey bir yazlık tutmak burda denize 0 yazlık fiyatları çok uygun zaten ama 1 haftada felan yemeyi asla düşünmüyorum en az 1 ay felan bir süre yetmesi lazım bu paranın yorumlarınızı bekliyorum ama lütfen iddaa oyna demeyin babamın iddaa bayisi vat zaten ama oynamam oynayanlar salaktır zaten..

• borsa derim, ver bana arttırayım paranı (ciddiyim)
  • sağol hocamda bana kafamı rahatlatacak stresten arındıracak bir şey lazım gezmek tozmak vs. vs.
  • Oris Divers Date

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen52

sağol hocamda bana kafamı rahatlatacak stresten arındıracak bir şey lazım gezmek tozmak vs. vs.

güzel bi foto makinesi al bence hobin olur rahatlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatilin son günlerinde güzelce eğlen.
  • Git fethiyeye veya marmarise o parayla 2 hafta gününü gün edersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

Oris Divers Date

bi saate 150 den fazla vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Tatilin son günlerinde güzelce eğlen.

quote:

Tatilin son günlerinde güzelce eğlen.

hocam eğlenmeyi bende biliyorum ama konu zaten bu NASIL eğlenicem
  • Giyim.

• oyuna yatır.
  • Liseli + csb.

iddia oynamıyorum ama oynuyanları aşağılıyamassın dünkü liseli seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

borsa derim, ver bana arttırayım paranı (ciddiyim)

Borsa inceliklerini paylaşabilirmisin gireyim borsaya

• night club

• Orijinalden alıntı: GR1907

Liseli + csb.

iddia oynamıyorum ama oynuyanları aşağılıyamassın dünkü liseli seni.

zaten oynamadığın için bilmiyosu millet çocuğunu hüngür hüngür ağlatıyo bir sakız için evine sahip çıkmıyo çocuğunun rızkını kumara yatırıyo benim sözüm onlara bu zamana kadar oynadıklarını oynamasa altına bmw çekip villada durabilecek adamlar tanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

night club

18 yaş altını alıyolar mı oraya
  • 10 rus
  • Bana anakart al anakartım yandı internet kafeden yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen52

arkadaşlar 2000 - 2500 tl arası param var yaş 16 bu para ile ne yapapilirim teknoloji hariç herşey pc'm son sistem tel htc one bütün yıl boyunca hep evdeydim vampir gibi oldum gece 4 te 5 te yat 2 de 3 te uyan 12 ye kadar pc nin başın da geçir gece 3 e kadar dışarı çık nefret ettim bundan Ordu'da yaşadığım için yapabileceklerim sınırlı ama orduda yemek zorunda değilim bu parayı istanbul muğla izmir gibi yerler olur ailemden yana bir sıkıntım yok cesaretli biriyim gören zaten beni hep 18 -19 yaşında sanar benim aklımda bir şey bir yazlık tutmak burda denize 0 yazlık fiyatları çok uygun zaten ama 1 haftada felan yemeyi asla düşünmüyorum en az 1 ay felan bir süre yetmesi lazım bu paranın yorumlarınızı bekliyorum ama lütfen iddaa oyna demeyin babamın iddaa bayisi vat zaten ama oynamam oynayanlar salaktır zaten..

Geçici 6 aylık dövme yaptırabilirsin , Eve Kondisyon Aletleri alabilirsinz , Ben izmirde oturuyorum. Kuşadasında 1 haftalık otele gelebilirsin baya hareketli , eğlenceli geçiyor burda günler

• 1 haftalık İtalya gezisi yap
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.