arkadaşlar bana bir araç lazım aklım cliolara gidiyor renault 19 da düşünmüştüm ama o biraz eski bir araç gibi geliyor gözüme gerçi clionun da tipi yok ama olsun alıştım artık Renault'tan dışı güzel araba yapmasını beklemiyorum adamlar arabayı sağlam ve ekonomik yapıyorlar diğer şeylere öne vermiyorlar toros ve broadway de bunların örneklerinden yanlış anlamayın renault düşmanı değilim tam aksine renault hastasıyım her ne kadar tipsiz falan da olsa renaultun her arabasını severim bu bozuk yollarda başka araçlar dökülürken senelerdir gerek kendi alıp sattığım renaultlar gerekse çevremdeki renaultlar hala taş gibi duruyorlar bana 100.000-140.000 km civarı benzinli ya da tüplü farketmez temiz bi clio lazım sedan olması şart ama dediğim gibi gerçekten temiz olması lazım sizce bu fiyata temizini bulamaz mıyım ? bulunduğum şehirde 14.000-15.000 tl isteyenler var bu araç komşumda da var tamam güzel araba ama bu kadar da para verilmez diye düşünüyorum araba almak için acelem yok birkaç gün daha bekleyeceğim elinde olupta satmayı düşünen falan var mı ?bunların gerçekte piyasası nasıldır 10.000-11.000 tl ye bulabilir miyim temiz bi clio ?