Şimdi Ara

200 metreden internet resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

resimde görüldüğü gibi yolun karşından A noktasın dan B noktasına internet çekmek istiyorum A noktasında babamlar oturduğundan fiber altyapı olduğu için ben de B noktasında oturuyorum bende altyapı yok A noktasına internet bağlattım elimde 3 tane cihaz var biri NANOSTAİTON LOCO M5 diğeri LİTEBEAM M5 ve tp linkin ucuz olan 150mps lik tek antenli accee pointi var şimdi a noktasına NS yi bağladım bende LB yi bağladım LB den de AP ye çıkış yaptım net geldi fakat sürekli kopmalar oluyor tam olarak ayarları yapamıyorum herseferinde net koptuğunda A noktasındaki modem ve NS nin fişini çekip takıyorum sonra düzeliyor bu arada A noktasında TTNET in verdiği Tİlgin fiber modem var acaba ip ayarlarınınımı iyi yapamadım yaptığım ayarlarda şu şekilde fiber modeme 192.168.1.2 den başlatıp 192.168.1.100 den bitirdim bendeki AP yede 192.168.1.100 den başlatıp 192.168.1.250 de bitirdim DHCP yi devredışı bıraktığımdada net hiç gelmiyor NS nin ayarıda frekansı 20MHZ kanal ayarı oto LB de frekans ayarı 20/40 MHZ Auto ve kanal ayarı otoda Acaba kullandığım AP mi sıkıntılı bu arada AP nin frekansınıda 20 MHZ yaptım biraz uzun oldu yardımınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viranufuk -- 27 Temmuz 2018; 22:55:8 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.