Şimdi Ara

200 bin ₺’ye araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteye giden biriyim ama hem yatırım hemde daha farklı kullanımlarımızda olduğu için 2. Bir araba alıcazve bu araba bende kalıcak abilerim. Ben bu modellerde takıldım. ama peugot’ta 1.2 motorun sıkıntılı be trim seslerinde ileride başarısız olduğunu söylüyor herkes vag grubunun sıkıntıları ise çöz çöz bitmez derecede honda civic tasarımı eskidi acaba seat leon 2021 veya golf mk8 in bu fiyatlara çıkma durumu var mıdır?. Her neyse öyle ya da böyle birini alıcaz peki siz hangisini önerirsiniz bana
    Peugeot 2008 allure’a çıkılabilir
    Golf 7.5 1.0 comfortline
    Leon 1.5 dsg fr
    Astra k ( motorlarını bilmiyorum )
    İkinci el bir insignia yeni kasalardan 1.6 cdti xellence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Olay yatırım ise tabi ki golf. Diğerleri hikaye. Al 1.0 golf şehir içinde dolaşırsın 5.5 6 litre hem genç işi hem çeyrek altın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 TSİ ACT PASSAT 2019
    GOLF 7.5 1.5 TSİ
    YENİ LEON BEKLENEBİLİR
  • Makyajlı Kasa hatasız bulabilirsen vw scirocco durdugu yerde altından fazla degerlenir.

Agustos 2019'ta 109.500'e aldıgım Sciroccom, Suan 210.000 tl bandında satılıyor. Hatta gecen gün sahibindende 223.000 den gitti bi tane valla.

Hatasız cth motor dsg cam tavan led farlı bulursan yapıs hemen.
  • Yatırım dediğiniz için Peugeout ve Opel kafadan elendi. Leon FR hem genç işi hem de paranızı korur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedEdition34

Makyajlı Kasa hatasız bulabilirsen vw scirocco durdugu yerde altından fazla degerlenir.

Agustos 2019'ta 109.500'e aldıgım Sciroccom, Suan 210.000 tl bandında satılıyor. Hatta gecen gün sahibindende 223.000 den gitti bi tane valla.

Hatasız cth motor dsg cam tavan led farlı bulursan yapıs hemen.
    Ağlamak istiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yatırım ise Wolksvagen ama şunu diyeyim, İnsignia'nın vereceği zevki o arabalardan hiçbiri veremez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.