Şimdi Ara

200 bin TL ve üzeri para transferlerine beyan zorunluluğu geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
4
Favori
8.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlar aile grubundaki sınıftan değiller, onlar tanrıça sınıfındaki gruptan yani onlara kimse bişey soramaz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vallahi hocam yapikrediden enparaya attım açıklama olarak da "diyanet cariye ücreti" yazdım. Kendi kendime köle satmadığıma göre. İsterlerse suclasinlar. Dinde köle serbest  

Cariye alıp satarım karşı çıkan dinsidir diş güçlerin masasidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-374E792D6 -- 4 Ağustos 2025; 18:34:37 >
  • çok aptalca. bankacılık sisteminden paranın çekilmesine sebep olacak.insanlar döviz veya gram altın gibi emtialara çevirip evinde tutacak. yani eft yapmak istemeyen bankaya gider çeker parasını çevirir dolar veya altına onuda elden verir.

• Ben 500-1000 TL bile göndersem açıklama yazıyorum zaten. Kimin neden korkusu olsun bu işten? Yasadışı bir şey yapmıyorsan yazıver kısa bir açıklama geç.

FATF, Türkiye'yi gri listeye alan finans örgütü. Bunu yapmalarının sebebi bu örgütü tatmin etmek. Büyük ihtimal bedava kredi veya düşük faizli kredi bulmak için bunu yapıyorlar.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • Böyle giderse 1,000,000 çıkarırlar limiti  

http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/internet/domashen-internet https://www.vodafone.ro/serviciifixe/client-nou Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://www.starnet.md/ro/services/internet
  • Finansal şefaflık dio la.

Efratlarını, sülalelerini, onların çocuklarını avanelerini, yıllarca beslediler. . Sahte diplomalarla, mülakatlarla, çoğu zaman gözümüze baka baka 7 düvellerini dövletin kaynaklarının başına geçirdiler. Sandığıda hiç etmek için 10 milyon tane, 1 e 5 veren göçmen soktular.
    Buna hayır diyenler de bedel ödediler.

Ulus sadece çalıo ama çalışıyor deyip bön bön baktı.
    Uzunca bir zamandır umrumda değil . İpimle kuşağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 4 Ağustos 2025; 23:18:52 >
  • Düzeltme yapalım.

Siz sefil vatandaşlara var, Akp MHP'li için ne yazarsanız yazın isterseniz kufredin kimse dokunmaz.
    Vip'den altın kaçakçılığı yapan vekillere dokunmadilar ötesi var mı?

Sorun şu. Kendi adamları ne yaparsa yapsın problem olmayacak. Misal plolatgiller. Bunların zki sıradan vatandaşa kalkacak. Vatandaş da masum değil elbet ama sırf arkası zayıf diye hep düzülen oluyor

ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan...

FENERBAHÇE!
  • Morukcumkoko kullanıcısına yanıt

Fakirleri dusunerek islemi 1 2 kezde halledenleri hesaba katmamişlar zaten bu, 10-15 milyon gibi tutarlari tek seferde gonderenlere yonelik bir engelleme.

birak 10 m yi, 5 m yi bile 199 k ile 20 postada gonderemiyorsun. Ayrica eft limiti de var gunluk.

Altini dovizi evinde tutanda net zeka geriligi vardir. TR gibi güvenliği paspas bir ulkede, servetini evinde tutmanin akilla izahi yok. Evini kilitleyip, güvende sanarsin 5 senelik kiminin 30 senelik emegini hirsizin teki 2 dakika da göturur. Kendi kafana sıkmak icin silah ararsin sonra

+1

Ayrica bu sivri zekali yonetim şunu da dusunmemis. Guya kayit dişi ev rayiç bedellerini bununla engelleyebilecegini sanmalari tam bir gerzeklik gostegesi aksine bacaklarina siktilar. Şimdi kimse gidip TL uzerinden ev satmayacak satici doviz talep edecek çünkü çuvalla 5 kurus pahası olmayan TL taşinabilir degil. Aldiği dövizi de ya yastik altinda ya da bankada kasada tutacak. Hem döviz alimini patlatacak hem de o para kayitdişina itilecek.

Bunlarin ilim iktisadi bilgisi gerçekten Sifir. Bu adamlarin bir ulkeyi yonetebiliyor olmasi tamamen bu halkin ultra geri kör cahil biatindan kaynaklaniyor. Hiçbir gelişmiş devlette bu zihniyetin birak yonetici olmayi opozisyon olma şansı bile YOK.

• 23 yıl oy basmanın bazı sonuçları olacaktır ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Özellikle yüz yüze 2. el satışlarda oluyor hocam.

Eksik var hocam, ben tamamlayım.....

1.Yavru bir Akp li trolün de, sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlar, ne kadar beğeni aldığına bağlı olarak aylık 200 ile 300 bin TL dir.

2. Yetişkin bir akp bürokratının günlük alabileceği rüşvet miktarı, 45 numara bir ayakkabı kutusuna sığabilecek dolar miktarıyla sınırlıdır.

3. Üst düzey bir iktidar sahibinin, en fazla 4 odalı bir köşkü olmalıdır ki, herhangi bir tehlike sezdiğinde, odalardaki paraları sıfırlayabilmesi, ancak böyle mümkündür. Yuvadaki yavrulardan birinin yetersiz kaldığı durumlarda, diğer yavrular da ona yardımcı olurlar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.