Şimdi Ara

20 Yaşındayım memurum fakat mutlu değilim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 20 yaşındayım şuan adliye de çalışıyorum ve aylık olarak 3900 ile 4300 arası değişen bir gelirim var.

Çalıştığım yer ufak fakat turistik bir yer denize 10 km uzaklıkta. Haliyle ufak yer olduğu için gelip giden de çok az oluyor ve sıkılıyorum.

Liseden sonra hemen önlisans okumaya başladım okulum bittikten 15 gün sonra iş başı yaptım tüm arkadaş çevrem başka şehirlerde kaldı burada hiç yok. adliyem de bile bana yaş olarak en yakın kişi ile aramda 8 yaş mı ne var muhabbetleri sarmıyor kafa olarak çok farklıyım herkesle.

Denize bile gidecek kimsem yok anca şehir dışındaki arkadaşlarım veya ailem gelirse oda anca 2-3 haftada bir öyle gidiyorum.

Başka birşeyler yapmak istiyorum ama yapabileceğim bir iş de yok ne için istifa edicem yani.

Hukuk okumayı düşünüyorum fakat 8-5 çalıştığımdan ders çalışmak için yeterli vaktim olur mu bilmiyorum ve okul + iş yürür mü onuda bilmiyorum okul başka şehirde olucak falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutt159 -- 16 Ağustos 2019; 14:31:24 >

• En fazla ikinci öğretimden bir şeyler okuyabilirsin diye düşünüyorum ama şuanki gelirin zaten nereden baksan 5 6 senelik özelde deneyimli herhangi bi üniversite mezununun maaşı bence hata edersin.Canın sıkılıyorsa spor hobi başka bi aktivite bul bence kendine.
  • Tayin iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katip misin :)

• Para b*k huzur yok sendromu

• senin kıçına rahat batmış, memurluğu bırak sonra gör ebenin örekesini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saf maaş mı yoksa ekstralarla mı o maaş?
  • dostum haline şükret bak ben 30 yaşındayım işsizim 5 parasızım çok zor durumdayım. sen ne güzel genç yaşta atanmıssın erken yaşta emekli deolursun haline şükret bak bizim ecebimizde çay içecek paramız yoktur... :( :(
  • katipsen işin zor olabilir ama mübaşir falansan yat kalk şükret, şu ülkede senin yaşında olup da atanabilen kaç kişi var allahını seversen, ben 29 yaşına geldim girmediğim sınav ve mülakat kalmadı resmen sayısını unuttum ve bi mesleğim yok ve ayrıca da 8 aydır işsizim...
  • bırak memnun değilsen senin yerinde olmak isteyen milyonlar var bulmussun böyle güzel bir işi sen bilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.