Şimdi Ara

20 yaşındayım ilk defa aşık oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar üniversiteden bir kıza aşık olmuştum neredeyse hiç sohbetimiz olmayan birisi ama farklı birisi olduğu için etkilenmiştim hiç sosyal medya hesabı felan yok sadece youtube kanalını buldum bide wpsi var. 3-4 aydır stalklıyordum sabah kalkar kalkmaz whatsappına felan bakıyordum bugün öğrendim okuduğumuz bölümü bırakmış başka bölüme geçmiş facebooktan arkadaşlık isteği yolladım onu bile kabul etmedi hatta bana arkadaşlık isteğini kapattı anlamıyorum bir şey yaşamadan nasıl bu kadar uzaktan bağlandım ona nasıl bu kadar sevdim anlamıyorum akıl verin beyler

• Bu stalklama falan ne

Ağanız hiç anlamıyor gençlere yetişemiyorum

Marabaların arasında dura dura maraba olduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeş. Bari bi kez olsun yüzyüze konuşaydın da sonra aşık olaydın. Yani sadece dış güzelliğini mi seviyorsun? Biraz öyle görünüyor. Tekrar bi düşün derim

• Bir atasözü der ki;

Seviyosan git konuş bence..Gerçi konuşmak için geç kalmışın. Ya zorlayıp peşinden gidicen, ya da unutup yeni aşklara yelken açıcan

Seviyorsan yapıcaksın başka çaren yok. Ben de baya çekiniyodum konuşmaya. Açıldım gitti.

• yazık be kardeşim çok ta gençmişsin.
  • Hiç sosyal medya hesabi yok diyorsun faceden arkadaşlık yolladim diyorsun nedir la bu ?

• hocam unutmaya çalışıcam felan diyosunda, en azından dene en fazla ne kaybedersinki? Hayatında hep böyle pasif kalırsan, herşeyi ayağına beklersen daha çok beklersin... Yapmadıklarına pişman olmaktansa yaptığına pişman olursun ve emin ol daha az pişman olursun.Pasif olmayın sonra serseriler kızları kaldırıyor diye ağlamayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sosyal hesabı yok facebooktan arkadaşlık isteği yolladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Bu stalklama falan ne

Ağanız hiç anlamıyor gençlere yetişemiyorum

Marabaların arasında dura dura maraba olduk

Sosyal medya sapikligi iste.oyle söyleyince cool ve kibar oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde öyle olur zaten.

• Geçmiş olsun iyi ki birşeyler yaşamamışsın yaşayıp olmasaydı daha kötü ama unutulur merak etme neler unutulmuyor ki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.