Şimdi Ara

20 yaşına basmak üzereyim hiç sevgilim olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

20 Yaşına Basmak Üzereyim ve Hâlâ Sevgilim Yok: Nedenleri ve Çözümleri

20 yaşına yaklaşırken ve hâlâ sevgilin yoksa kendini yalnız veya geride kalmış hissedebilirsin. Ancak bu durumun birçok nedeni olabilir ve bu nedenleri belirlemek, bir çözüm bulmana yardımcı olacaktır.

"Benim Neden Sevgilim Yok Testi":

Bu test, sevgilin olmamasının olası nedenlerini belirlemene yardımcı olabilir. Aşağıdaki soruları dürüstçe yanıtla:

• Sosyal ortamlarda kendine güvenli mi hissediyorsun?
    • Flört etmekte veya konuşma başlatmakta zorlanıyor musun?
    • Flört etmenin ve ilişkiler kurmanın kuralları konusunda bilgili misin?
    • Gerçekçi beklentilerin var mı?

Olası Nedenler:

Test sonuçlarına dayanarak, sevgilin olmamasının bazı olası nedenleri şunlar olabilir:

• Sosyal becerilerin eksikliği: Diğer insanlarla iletişim kurmakta ve ilişkiler geliştirmekte zorlanabilirsin.
    • Düşük özgüven: Kendine güvenmediğin için romantik ilişkiler kurmaktan çekinebilirsin.
    • Flört kuralları bilgisi eksikliği: Flört etmenin ve çekici görünmenin doğru yollarını bilmeyebilirsin.
    • Gerçekçi olmayan beklentiler: Partnerinden çok yüksek veya ulaşılamaz beklentilerin olabilir.

Bu nedenleri belirledikten sonra, sevgilin olmamasının üstesinden gelmek için atabileceğin adımlar şunlardır:

• Sosyal becerilerini geliştir: Sosyal etkinliklere katıl, yeni insanlarla tanış ve flört etme konusunda kitaplar oku.
    • Özgüvenini artır: Başarılarını kutla, olumlu onaylamalarda bulun ve olumsuz düşünceleri yen.
    • Flört kurallarını öğren: Flört uzmanlarından tavsiye al, flört rehberlerini oku ve pratik yap.
    • Gerçekçi beklentiler belirle: Partnerinde aradığın nitelikleri düşün ve gerçekçi bir liste yap.

Sevgilin olmaması kalıcı bir durum değildir. Bu nedenleri belirleyerek ve çözümler uygulayarak romantik bir ilişki bulma şansını artırabilirsin. Unutma, herkesin kendi zaman çizelgesi vardır ve sevgilin olduğunda hayatının daha iyi olacağını düşünmek yerine şu anın keyfini çıkarmaya odaklan.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crowleyy

komik mi?
  • Ne yapacan kizi bosver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün 20 oldum 1 kere oldu oda internetten ama seviye atlattı gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 32 hiç sevgilim olmadı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satanist Melankolik

quote:

Orijinalden alıntı: Crowleyy

komik mi?

Şaka şaka hemen kızma olmayınca çok bişey kaybetmiyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertify

Böyle olmadı, olmayacak diye yakınmak bir kız arkadaş vermeyeceği gibi sıkkınlık ve özgüvensizlik oluşturacaktır. Tavsiyem akışına bırakın. Sosyalleşin, kendinize bakın zinde olun. Etkisini istemsşz göreceksiniz. Onlarda sizin gibi insan özgüven ve ortam yakaladıktan sonra olur..

Özgüven sorunum yok.Tek geçelik ilişkiler , sadece sevişmek için buluşulan arkadaşlar, iş düşünce aranan kızlar o kadar tadsızlık vermeye başladı ki.
    Nasıl desem yatağıma yatıyorum daha 3-4 gün önce seviştiğim kokusunu alabiliyorum şuan.Şu çantasında gördüğüm kırmızı şişeli çilekli parfüm kokusunu.
    Neden sevgilim olmuyor benim ya.Sevgilisi olan kızlar benimle yatarken neden benim beni aldatacak bir sevgilim bile yok.Bunu anlamıyorum.Bağlanmıyorlar bana.

• Bunlar basit işler hocam.Yani elbet olur en ağır barzonun bile oluyorsa seninde olur elbette.Hayatta daha ciddi sorunlar var onlara kafayı tak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

Bunlar basit işler hocam.Yani elbet olur en ağır barzonun bile oluyorsa seninde olur elbette.Hayatta daha ciddi sorunlar var onlara kafayı tak derim

İş hazır ev hazır araba kullanmayı bilmiyorum onu salla zaten.
    Neden damlatıyor ulan bu musluk
    Al sana en ciddi sorunum
  • quote:

quote:

Bunlar basit işler hocam.Yani elbet olur en ağır barzonun bile oluyorsa seninde olur elbette.Hayatta daha ciddi sorunlar var onlara kafayı tak derim

Al sana en ciddi sorunum

Hocam sen kurmuşsun düzeni o zaman.Senin artık başlaman lazım bu işlere.Çekinme hiç fazla gurur gö... vurur diye bir laf vardır.Git konuş yani kaybedecek neyin var.

• quote:

quote:

quote:

Al sana en ciddi sorunum

Hocam sen kurmuşsun düzeni o zaman.Senin artık başlaman lazım bu işlere.Çekinme hiç fazla gurur gö... vurur diye bir laf vardır.Git konuş yani kaybedecek neyin var.

Hangi kıza yanaşsam ya bunalıyorum diyorum yeter çekemem bu ne yada aşırıya gidiyor bir iki cinsel bir şeyler yaşıyoruz kız bana sevgili gözüyle bakmıyor.

• Olum harbi şaka maka 20 olcaz ama daha kız eline değemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda.

Olum harbi şaka maka 20 olcaz ama daha kız eline değemedik

Hocam sen bi yorumları oku istersen durum biraz farklı bende
  • Gereksiz dertten fazlası değil. Olmaması daha iyi.

• ne kadar banal bu forumda ki herkes 1.85 üstü mavi gözlü sarışın saçlı zengin ve ''ayfon'' kullanan kişiler pis fakir
  • boyum 1,83 kızıl saçlı kahve renkli gözlüyüm ve e71 kullanıyorum
    Aylık gelirde 1100 tl bana göre fakirimde sen san agöre ne olur bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satanist Melankolik -- 18 Ekim 2013; 1:19:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda.

Olum harbi şaka maka 20 olcaz ama daha kız eline değemedik

Hocam sen bi yorumları oku istersen durum biraz farklı bende

Abov adam sevişiyomuş

ekleme: saygılar abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamunda. -- 18 Ekim 2013; 1:21:20 >
  • özgüvenin var kelimesini bıraktım ukala derecesine var senın. Şu tek gecelık ıcerıklı yorumunu zor bıtırdım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.