Şimdi Ara

20 Sayfa Ücretli Çeviri Yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni kurulmakta olan bir firmanın, distributorluk anlaşması yapması için, sözleşme niteliğinde olan 20 sayfalık bir İngilizce dokumanın Türkçe'ye çevirilmesi gerekmektedir. Çeviri için sayfa başına düşünülen fiyat 5 ile 7.5TL arasındadır. Her türlü teklif değerlendirilecektir.

Saygılarımla.

• Ne kadar sürede çevirilmesi gerek?
  • Detaylı bilgi verebilirseniz ben çevirebilirim
  • Süresi ne kadar? Öğrenciyim ve dil bölümünde okuyorum daha ucuz bir fiyatada yapabilirim iletişime geçerseniz sevinirim.
  • Merhaba;

Çeviri için düşünülen zaman başlandıktan sonra 3 gündür.
  • Üç gün içerisinde çevirebilirim lütfen özelden ulaşınız
  • Üç gün içerisinde çevirebilirim lütfen özelden ulaşınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Süresi ne kadar? Öğrenciyim ve dil bölümünde okuyorum daha ucuz bir fiyatada yapabilirim iletişime geçerseniz sevinirim.

Çevirinin sahibi ben değilim diğer arkadaş.Bende çevirmek için başvurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Süresi ne kadar? Öğrenciyim ve dil bölümünde okuyorum daha ucuz bir fiyatada yapabilirim iletişime geçerseniz sevinirim.

Çevirinin sahibi ben değilim diğer arkadaş.Bende çevirmek için başvurdum.

Biliyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: suyosunu

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni kurulmakta olan bir firmanın, distributorluk anlaşması yapması için, sözleşme niteliğinde olan 20 sayfalık bir İngilizce dokumanın Türkçe'ye çevirilmesi gerekmektedir. Çeviri için sayfa başına düşünülen fiyat 5 ile 7.5TL arasındadır. Her türlü teklif değerlendirilecektir.

Saygılarımla.

Merhaba, çeviriyi alabilirim ama dosyanın tamamını gönderebilirseniz, ücret ve zaman konusunda daha net bir cevap verebilirim.
  • Merhaba;

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Şirket ile yapılan görüşmede "sözleşmenin tercümesinin "Yeminli Tercümanlar" tarafından yapılması" maddesi eklenmiştir.

Kolay gelsin. Konu kapanabilir.
  • Merhabalar Yeminli Mütercim Çince Tercüman'ım iş hala devam ediyorsa özelden ulaşabilirsiniz 20 sayfayı 2 gün içinde teslim edebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: suyosunu

Merhaba Arkadaşlar,

Saygılarımla.

sayfa basi 15tldenden 3gune yaparim
  • ÇEVİRİ KULUBÜ: arkadaşlar biz birkaç ingilizce bölümü öğrencisi bir çeviri grubu oluşturduk.grupta hem çeviri yaparken birbirimize destek oluyor,hem yoğunsak ve elimizde çok sayıda çeviri olduğu zamanlarda birbirimize çeviri işleri göndereceğiz.aramıza katılmak isteyenler bu maillerimizle bizle iletişime geçerek aramıza katılabilirle
    mem-ada@hotmail.com
    gokturkforever@gmail.com
    gokturkforever@gmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.