Şimdi Ara

20 metre ethernet kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar dubleks eve taşındık odam yukarıda 20mbit fibernet var türk telekom tarafından sağlanıyor ethenet kablosu çekmeyi düşünüyorum kullanacağım zaman takacağım kullanmadğım zaman toplayacağım speedtestle 26mbit alıyorum airties air 4400 var onunla odamda wifi siyali alıyorum ama 1 mbit bile değil kablo çekmek verimli olur mu

• kullanma tarzına bağlı evinde sadece 1 adet pc var ise yerinde duruyo ise şayet masaüstünden bahsediyorum.Ama telefonun laptobun tabletin varsa iş degişir.wifi sinyalın %kaç çekiyor eger düşük ise sana router öneririm evine koyarsın takarsın prize airtes den aldıgı sinyalı eve yayar rahat rahat internetine girebilirsin seçim senin
  • Pixel. kullanıcısına yanıt
    Kablo ile çekin %90 verim alırsınız emin olun aynı sorunu ben de yaşamıştım kablo ile cihazı Access Point olarak kurdum internete çok daha hızlı bir şekilde bağlandım.
  • sizin durumunuzda en verimlisi kablodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremod

kullanma tarzına bağlı evinde sadece 1 adet pc var ise yerinde duruyo ise şayet masaüstünden bahsediyorum.Ama telefonun laptobun tabletin varsa iş degişir.wifi sinyalın %kaç çekiyor eger düşük ise sana router öneririm evine koyarsın takarsın prize airtes den aldıgı sinyalı eve yayar rahat rahat internetine girebilirsin seçim senin

Odada wi-fi a da ihtiyacim var ama dedigim gibi modem repeater arasi 5 mt router ile odamin arasi yaklasik 10 mt ve aldigim hiz 0.89 modeme gelen 26mbit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem ara uzatma kablosu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.