Teğmen
23 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba donanım haber üyeleri başıma böyle bir durum geldi 2 adet pcı yuvama bir tane wireles card birine ses kartı taktım sırf internet kablosundan kurtulayım die ses kartıda üst düzey ses e çok önem veriyorum ekran kartımı çıkardım bu yüzden anakart daha 1 .5 senelik yeni ma5a78lm gel gelelim toplasan 10 defa girip çıkmıştır pcı yuvası şimdi temazsızlık yapıyor normal takıp vidaladığımda kati surretle görmüyor biraz aşşa kaydırıyorum görü görmüyor başıma böle birşey geldi arkadaşlar ne yapmam gerekli
merhaba arkadaşlar başıma bir bela geldi bir komşumun pc sine format atıyordum laptop 500 lük 250 250 bölmüşler resimleri vardı birtek yanlışlıkla resimlerin olduğu bölüme windows kurmuşum bildiginiz önerebileceginiz bir program varmı denediğim proğramlar bana önerebileceginiz bir proğram varmı sadece resimleri kurtaracagım

EasyRecovery

File.Scavenger

recuva

bu proğramı tek geçerim %90 ını buldu

easeus data recoverty wizard
Merhaba arkadaşlar aylardır filmde ibram nazlı'yı nasıl kaçırdığını anlatırken: arkada çalan parçanın ismini bulamadım içinizde bilen varmı arkadaşlar
Arkadaşlar elimde atı power color atı hd 4850 gddr5 ekran kartı var.Soğutucusu yeterli gelmiyor.Acaba His Hd 3870 X2 IceQ Turbo ekran kartının soğutucusu olur mu eski 4850 ıceq turbo modellerinde gördüm bende yeni seri ıceq yapmak isterim
Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır forumdayım başıma böyle bir şey geldi size danışayım dedim karar veremedim .
öncelikle anakartım M5A78L-M/USB3
Aldığımdan beri dvı girişini kullanıyordum

2 adet pc slotu var 1 irine wifi card digerine 7+1 sound blaster kart kullanıyordum
ekran kartı aldım atı HD 4850 power color DRR5 modeli olan bir baktımki 2 slot yer kaplıyor söle bir durum var ben aldığımda biraz sesliydi zaten bilirsiniz sıcak çalışan bir kart bende bloğa 12 fan yapıştırdım
2 SORUM OLUCAK SİZE ARKADAŞLAR
1 cisi extra performanslı olsun die ekran kartı soğutucusu alacagım aldığım zaman 1 slot boşalırmı en azından ses kartını kullanmak istiyorum
(bu arada hala aramaktayım forumda uygun bulamadım ekran kartı fan )
2 cisi Anakartı mı degiştirsem atx anakart mı alsam düşük bir ihtimal ama :D
3 cüsü kasa da kendi çapında modladım 4 adet fan yeri açtım acaba kasa biraz tıkış tıkış mı ?

Sistemim
anakart M5A78L-M/USB3
işlemci amd phenom x2 555 black edition
ram kingston 4 gb 1333mhz ddr3
ekran kartı power color atı hd 4850 1gb drr5

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtigim gibi parçalarda yada kliplerde geçen saxsafon çalan aralarda klipler aranıyor aklınıza gelen varsa 90 lardan fln sevinirim bulabildiklerim

izel yakışıklım izel Haberin Olmaz
rafetin eski parçaları
hazal osman abim
rüya ersavcı istemiyorum baba
tarkan kimdi
aşkın nur yengi ayrılmam
cengiz kurtoğlu büyümeyen bebek / sözlerim sevenlere
teoman doktor / mavi mavi

Merhaba arkadaşlar üniversiteyı bıraktım bu sene üniversiteyi açıktan okumak istiyorum.
1Sorum okulda kaydım duruyor aldırım açık ögretime nerede başvurucam
2 Ygs başvuru tarihleri açıklanmış açık ögretim için ygs yemi girmem gerek ?
3 puanlımı puansızmı geçişler
4 ne yapmam gerekiyor
merhaba arkadaşlar başlıktada belirtigim gibi enstrüman mikrofonu alacagım sololar için pc de kayıt edecegim enstrüman mikrofonu seçmem ona göre üretildiginden hassas oluşu yalnız şöle bi durum var malum 3:5 mm girişim mikrofo girişi çivili jack denen girişi varmış sanırsam ben pc ye baglamak için çivili jakı 3.5mm çeviren aparatı almam gerekicek böle bir aparat varmı şayet varsa pc ye taktıgımda mikrofon çalışırmı şimdiden teşekür ederim
Merhaba arkadaşlar yeni seat ibiza aldık.Klima ve radyosu çalışmıyordu .İnternette araştırdım tek sorunu bu arabanın abim götürmüş bakıma girdi araba 700 liraya yakın para harcandı araba bana yeni geldi .klima çalışıyor teyp de yalnız ekranımı açamadı bilmiyorum ekranda 1 2 çizgi var arabanın yabancısıyım nasıl kullanılıyor.Birde araba çok seri bi araba yer uçagı koltuga yapışıyor bastınmı lpg li km kaç krş yakıyo şimdiden teşekür ederim bu arabayı kullananlar bana biraz ip ucu verirse sevinirim özellikleri bilmedim şeyler hakkında
Merhaba arkadaşlar bu telefonu kullananların ortak sorunudur hafıza ve ram sorunu benim anlamadıgım şu
290 mb ram vermişler telefon formatlı olsa dahi niye sistem programları ram yiyiyor yiyiyor ise geri kalan mb ile biz ne yapıcaz düşünen yokmu yahu telefon hafızasıda aynı bi pro yüklüyon facebook gibi hafıza kartına yükleniyo artık telefon hafızasına hemen yer kaplıyor

bu telefona güzel bir root yokmu arkadaşlar 2.3.6 kullanıyorum ve bir dha samsung tv bile almam her şeyi dandik mübarek aynı şeyi yapıp yapıp satıyolar
Hakkında
Meslek: pc donanımcı saxsafonist
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 349
İkinci El Bölümü Mesajları: 67
Konularının görüntülenme sayısı: 3.436 (Bu ay: 109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.