Şimdi Ara

20 lik Dişimi Bugün Çektiriyorum (DİŞ FİLMİ EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 20 lik dişimi bugün saat 6 da çektiriyorum. Cuma günü diş filmi çektirdim hem bana cd olarak verdiler içinde 1 tane fotoğraf var hemde maille diş doktoruna yolladılar. Sizce ne kadar sürer , çok ağrı yapar mı , dikiş falan atılır mı ?

20 lik Dişimi Bugün Çektiriyorum (DİŞ FİLMİ EKLENDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnidre2041 -- 6 Eylül 2018; 13:20:1 >

• içinde kök kalırsa amelıyat gerekıyor dıs etını keserler sonra ıple dıkerler
    eger dıs zor cıkarsa cene kemıgın kırılabılır o zaman platın takarlar konusmada kayma olarak yasarsın
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Hocam doktoru daha hiç görmedim istanbuldan gelicekmiş. Ben kocaelide yaşıyorum ve benim doktorum dişim tam çıkmadığı için bu işlemi yapamıyor. O yüzden istanbuldan çağırmışlar o yapıcakmış. Dişin yarısı çıktı sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnidre2041 -- 3 Eylül 2018; 13:51:45 >
  • Tam gomulu degilse dikise felan gerek olmaz.Benim dislerin birazı dısarıdaydı bir günde dördünü çektirerek kurtuldum

Ama baya zor cekiliyor Doktor tabiri caizse kanırtarak cekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdi tekrar baktım da yarısı bile çıkmamış ucu çıkmış biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnidre2041

Ben şimdi tekrar baktım da yarısı bile çıkmamış ucu çıkmış biraz.
    çektiniz mi nasıl geçti
  • Ben hicbir sey yaptirmadim yillardir oyle duruyor sorun da olmadi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20'lik diş mevzusu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimki ağrı yapıyor ve diğer dişe baskı yaptırıyordu. Dişi çektirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnidre2041 -- 4 Eylül 2018; 10:28:51 >
  • Tesadüfe bakki bende şu anda otobüsteyim 20 lik çektirmeye gidiyorum dhyi açayım dedim direk karşıma bu çıktı tesadüfün bu kadarı

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    İlk olarak ağzımın içine jel sürdü , sonra 3 yerden iğne yaptı galba morfin. Kanırtarak çekmeye çalıştı yapamadı. Yüzümün alttan ortaya olcak şekilde yarısına boya gibi bir şey sürdü oda uyuşturucu herhalde. Sonra damağı yarıp dişi aldı ve oraya 2 dikiş attı. Ben bir şey hissetmedim. Issırmam için azı dişinin oraya pamuk koydu pamuğu 30 dakika boyunca ağzımda tuttum. Tükürmek yasak çünkü daha çok kanama yaptırıyomuş. Ufak ufak kanıyormuş ve yutucakmışım , yuttum. Uyuyana kadar 5 dk soğuk press yapıp 5 dk bıraktım. Gece saat 10 gibi ağrı kesici ve antibiyotik içtim bu sabahta 10 da içtim ikisini. Şuan yanağım şiş ve arada soğuk press yapıyorum. 2 gün sıcakta dolaşma , bulunma dedi. Sıcak şeyler yemek içmek yasak. 1 hafta sonrada gidip dikişleri aldırcam. İsteyen olursa hem diş filmimi hem dişi ss olarak atabilirim.
  • Geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın.
  • Cnidre2041 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam

• benimkini çekerken hiç uğraşmadı 1 dakika bile sürmedi. kuzenimin ameliyatla aldılar. dişin durumuna göre sanırım
  • Benim niye 20 lik dişim yok (20 yaşım)
  • ben 2 tane 20'lik diş çektirdim üsttekileri. 1. olan normaldi ama bazı 20'lik dişler çekilince olduğu gibi o dişin yerine biraz çene kemiği uzadı,rahatsız etmiyor ama 1. dişin yeri boş değil.

2. diş biraz uğraştırdı ameliyatlık durum olmadı ama doktor dişi çekti iyi güzel derken 1 dk dedi.dişin 1 kökü kırılmış ve içerde kalmış.ulan ben zaten dişçiye gitmekten nefret ediyorum hemenden gideyim derken birde bu olay çıktı ben yavaştan korkmaya başlıyorum.neyse doktor aletleri asistan tükürük çekme zımbırtısını tutuyor,doktorla asistan strateji belirleyip işe koyuldu. doktor birinci aletle denedi olmadı,ikinciyle denedi olmadı,üçüncü aletle uğraşırken kendimce aklımda durum değerlendirmesi yapıyorum '' doktor habire alet edevat değiştiriyor,benim durum nanik heralde '' diye kendimi korkutuyorum.en son dayanamayıp elimle işaret edip '' 1 dk durun lan ben kötü oluyorum dedim '' ama gerçekten kötü olmuştum gözler kararıyordu gibi.neyse doktor sandalyeyi kafam aşağı ayaklar yukarı doğru olacak şekilde yatırdı ayarlardan o ara konuşuyoruz işte 5 dk filan geçti hadi devam edelim bitirinde gideyim dedim.sonra bir 5 dk filan daha uğraşıldı ve o parçada çıkarıldı,kalan parçayıda görseniz bilgisayar klavyesinde en sağda numaraların olduğu yerdeki - kadar birşey. bu kadar uğraş bunun için miydi dersiniz.

buda böyle bir anımdır

• Beyler bugün 4.gün hala sağ yanağımda şişlik var inmedi bir türlü. Antibiyotik ve ağrı kesicileri içmeye devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnidre2041 -- 6 Eylül 2018; 13:24:20 >
    Hocam dişçiye gittim seni cerraha yönlendiririm fakat yüz felci olma ihtimalin var diyor sence nasıl karar vermeliyim tecrübelisin bu konuda gördüğüm kadarıyla senin çekilen dişin daha inatçı duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi North10293 -- 6 Eylül 2018; 14:13:11 >
  • Cerrah benim dişime baktı "ne kadar tuhaf bir dişin var dedi" bende benim her yerim tuhaf dedim. Şimdi googleden baksan elin kaşınsa sana veremsin der. Ama doktorun böyle bir şey demesi korkutucu. Devletteki doktor mu bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnidre2041 -- 6 Eylül 2018; 14:20:13 >
    Aynen devletteki doktor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi North10293 -- 6 Eylül 2018; 14:22:36 >
  • Hocam ben anlamam ama dişin durumunada bağlı. İstersen özele git bi fiyat al.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.