Şimdi Ara

20 İş Günü Yarın Doluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Anakartı Garantiye Yolladım Ama Süresi Nerdeyse Dolacak. Bugün Anakartın 19. İş Günü. Yarın Son Yani 20. İş Günü.

Benim Sorum Yarın Garantiye Gitsem Ürün Değişimi Yaparlarmı Ve Ücret Alırlarmı ? Ayrıca Anakartın Kutusunu Falan Götürmelimiyim ?

Vatan Servis Kontrolde Böyle Yazıyor ;

20 İş Günü Yarın Doluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 27 Nisan 2015; 18:39:31 >

• 1-1 değişim iste, para iadesi olursa dolar kurunun son zamanlarda cok artıgından dolayı aynı seviyede anakartı alamazsın
    1-1 değişim en mantıklısı
  • Dostum git al para iadeni başka yerden bak derim , zaten 15 gün demişler.Zamanıda dolmuş.
  • Beyler Dün Müşteri Hizmetlerini Aradım Adam İşgünü Dolmadı Diyor.

Servise Geldiğinden İtibaren Başlar Dedi Bende 20 İşgünü Doldu Dedim Adam 20 İşgünü Diye Birşey Yok Dedi

Bende Telefonu Suratına Kapattım.

Azami Tamir Süresi 20 İşgünümü Yoksa 30 İşgünümü ?

Ayrıca Servise En Geç 2 Gün (48 Saat) İçinde Gitmesi Gerekmiyormu ?

Bide Servise Ne Zaman Ulaştığını Öğrenmemin Bir Yolu Varmı ? Müşteri Temsilcisine Sordum Bilmiyoruz Dedi.

Acil Cvp
  • ben sana 29 Nisan gününün 21.iş günü dolduğunu yazdım . beni takmadın bir daha konu açtın . sen firmaya teslim ettiğin an başlar bitti bu 2x2 4 kadar nettir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 2 Mayıs 2015; 2:29:28 >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    özür dilerim
  • arkadaş haklı. yerinizde olsam hiç acımam thy başvururum. 20 iş günü diye birşey yok diyen elemanı da bir güzel uğraştırırım. ne demekmiş yok ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün Vatana Gittim 20 İş Günü Dolmuş Ama Ürün Kullanıcı Hatası Yüzünden Yenisi İle Değiştiremeyiz Veya Para İadesi Yapamayız Dediler Bende Geçici Bir Süreliğine Uyumlu Bir Anakart Verin Dedim Veremeyiz Dediler Beni Yolladılar.

Firma İstediği Kadar Bekletebilirmiş Beni
  • Arkadaşlar bi sorum olucak. Arıza tamir süresi 30 gün mü yoksa 20 günmü.Akorteğe gönderdiğim power 3 hafta oldu hala gelmedi.4. Haftaya girdi bugün itibari ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer kullanıcı hatası ise bunu dahi 20 iş günü içerisinde sana bildirmekle hükümlü . Kanunlar Kullanıcının yanında . THH'ye başvur . direk paranı ya da aynı kartın yenisini verirler bu senin elinde .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.