Şimdi Ara

20 günlük N55 SF - 1194 bilgisayarım aniden kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar acil yardım lutfen!

Az once pc açık normal sekilde takilirken birden kapandı bilgisayar. Tekrar açma tuşuna bastım açılmadı. Baktım pcnin on tarafındaki ışıklara elektrikte gelmiyor. Adaptorunde ışığı yanmıyor. Bataryasını soktum taktım ama birsey değişmedi. Birden bire ne olmuş olabilir arkadaslar?

• Anakart arızası olabilir hiç tepki vermiyorsa. Bence yarına kadar bekleyin, eğer sorun devam ediyorsa hiç uğraşmadan servise verin.

Masaüstü bilgisayarlarda böyle durumlarda BIOS pilini söküp takmak işe yarayabiliyor ama dizüstünde bu çok zor. O yüzden uğraşmaya ve bilgisayarı hırpalamaya gerek yok.
  • Cevap icin teşekkürler. Yalnız teknik olarak bir bilgim olmadıgı icin ve daha yeni olduğu icin bilgisayar müdahale etmek istemiyorum. Peki durduk yere niye boyle bir arıza vermiş olabilir? Sabaha kadar bekleyin den kastınız düzelme ihtimali olabilir mı?
  • Isınmadan kaynaklı bir durum olabilir, belki farkında olmadan sıcağa maruz bırakmışsınızdır. Aşırı ısınmadan ötürü böyle tepkiler verebilir, net bir şey söylemek güç. Gece uğraşmayacaksınız bilgisayarla zaten, hazır vakit varken sabaha kadar bekleyin. Geçici bir şey olabilir. Net bir şey söylemek neredeyse imkansız şu aşamada.
  • Tekrar teşekkürler cevabınız için.Dün bilgisayarımı yetkili servise götürdüm.Dediğiniz gibi %99 anakartım yanmış olabilirmiş.Daha 20 günlük cihaz olduğu için direk değişim yada para iadesi olabilirmiş.Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.