Şimdi Ara

20 gün sonra İzmite geliyorum bir bakarmısınız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20 gün sonra Milli eğitim bakanlığının ve Turkcell in sponsorluğnu yaptığı GÖNÜL KÖPRÜSÜ projesi adı altında İzmite bir gezi var ve bu gezi 20 gün sonra yani 9 temmuz günü başlıyor sizce İzmitte bize nereyi dolaştırılar
    2)Bazı iller bu projeyi gerçekleştirmiş bir kafile diyarbakır a gitmiş giden varsa organizasyon nasıl?
    3)M.Yardımcısı sizi orada yurtlara falan yerleştireceklermiş dedi bu söz konusu yurtlar cemat sisteminin olduğu yurtlar mı size göre öyleyse ben 5 gün orada ne yapıcam ??

Not:Yaş küçük diye bebe falan demeyin öğretim durumu : Lise 3

• Yuvacık barajı, seka park ,değirmendere vs park bahçelere götürürler sanırım..Öle ahım şahım pek bişey yok burda (:

Hee bide etnoğrafya ve gayret gemi müzesi vs tarzı yerleride görebilirsin..

Cemaat yurtları çok daha yaygın burda öyle biryerle anlaşırlar sanırım 5 vakit kılarsın topluluğa uyup..
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Yuvacık barajı, seka park ,değirmendere vs park bahçelere götürürler sanırım..Öle ahım şahım pek bişey yok burda (:

Hee bide etnoğrafya ve gayret gemi müzesi vs tarzı yerleride görebilirsin..

Cemaat yurtları çok daha yaygın burda öyle biryerle anlaşırlar sanırım 5 vakit kılarsın topluluğa uyup..

Bu kadar başka birşey yok .
  • değirmendereye bekleriz
  • bende bundan şüpheleniyordum cemaat yurtları mevcutsa yandık valla 5 gün as tavır sergileyecez anlaşılan yanlış anlaşılmasın ben dine karşı değilim ama zorla yaptırılmasına sinir oluyorum.

Bu arada İzmitte gezilebilecek alanlar daha çok plaj üzerine mi yani tarihi bir yer v.s varmı

değirmendere nasıl bir yer fotoğraf ekleyebilecek varmı varsa iyi olur google arattım ama pek düzgün bişi bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan64 -- 19 Haziran 2008; 1:39:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan64

bende bundan şüpheleniyordum cemaat yurtları mevcutsa yandık valla 5 gün as tavır sergileyecez anlaşılan yanlış anlaşılmasın ben dine karşı değilim ama zorla yaptırılmasına sinir oluyorum.

Bu arada İzmitte gezilebilecek alanlar daha çok plaj üzerine mi yani tarihi bir yer v.s varmı

değirmendere nasıl bir yer fotoğraf ekleyebilecek varmı varsa iyi olur google arattım ama pek düzgün bişi bulamadım

İzmitte plaj zor be

Fabrikaları gezdirirler Tarihi yerleri vardı sanırım bi kaç yer.

Değirmendere sahili güzel biryerdir .Seversin .

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orjinalden alıntı: hakan64

bende bundan şüpheleniyordum cemaat yurtları mevcutsa yandık valla 5 gün as tavır sergileyecez anlaşılan yanlış anlaşılmasın ben dine karşı değilim ama zorla yaptırılmasına sinir oluyorum.

İzmitte plaj zor be

Fabrikaları gezdirirler Tarihi yerleri vardı sanırım bi kaç yer.

Değirmendere sahili güzel biryerdir .Seversin .

google gibi arama motolarında sürekli plaj v.s resimleri çıkıyordur inşallah dediğin gibidir altı üstü 5 gün onuda plajda geçirmek istemem valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan64 -- 19 Haziran 2008; 1:46:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rahat ol İzmitte plajı kim kaybetmişte sen bulucan

Yalovaya götürürlerse var güzel plajlar ama zannetmiyorum .
  • aslında bu iş söylendiğinde gezilecek bir yerin olmadığını biliyordum ama arkadaşlarla otobüste bile gitmek bir güzel oluyor otobüste giderken yapılan sohbet sonra gece yarılarına kadar oturup sohbet etmek tatili yeteri kadar zevkli yapıyor

Aslında konuyu açmamın amacı bu GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ ne dahil olan arkadaşlar varsa ve bu gezileri gerçekleşmişse onların izlenimlerini almak istiyordum ama yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim şimdi bahsedilen yerlerin fotoğraflarını inceliyorum sizde de varsa paylaşırsanız sevinirim...

Son olarak İzmitte yaz ayları nasıl geçiyor aşırı sıcak mı yoksa ılık bir havamı hakim??

Not:Çok basit bir soru gibi oldu ama sıcakla aram olmadığı için merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan64 -- 19 Haziran 2008; 1:53:54 >
  • Gebze'ye gelmeyin de. neresini gezerseniz gezin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuintu

Gebze'ye gelmeyin de. neresini gezerseniz gezin.

Neden?
  • süper tembel bi belediyesi var. Türkiye'nin en büyük köyü diyebilirim. zaten isteseniz de gelemezsiniz çünkü bütün yolları kapalı. sözde tâdilat var. olan trafik ışıklarını kaldırarak trafiği birbirine katmasıyla dünyada bir ilki gerçekleştiren tek belde. her ırk,renk,mezhep ve dinden türlü yaratığın bir arada bulunduğu saçma sapan biyer.
  • ızmıtı ozledım
  • sarığını al da gel izmite.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuintu

süper tembel bi belediyesi var. Türkiye'nin en büyük köyü diyebilirim. zaten isteseniz de gelemezsiniz çünkü bütün yolları kapalı. sözde tâdilat var. olan trafik ışıklarını kaldırarak trafiği birbirine katmasıyla dünyada bir ilki gerçekleştiren tek belde. her ırk,renk,mezhep ve dinden türlü yaratığın bir arada bulunduğu saçma sapan biyer.

Gebzenin neresinden

Eski ışıkların kaldırılıp yerine laleli saçmalığın yapılmasına çok bozulmuşsun galiba istasyon yada darıca bölgesindensin benim gibi bide dediğin bir kısım çok doğru her şekilde insan var burda bazılarına insan denmez ama

• anlaşılan hiç hoş olmayan bir tatil bizi bekliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.