Şimdi Ara

20.Dakikadan sonra nasıl farm yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20.dakikaya kadar iyi farm yapıyorum ama tfden sonra hiç farm yapamıyorum öneri verir misiniz?
    lütfen minyona last hit yap demeyin

• minyona last hit yap
  • Bende fazla yapmıyorum dk 20 den sonra.Genellikle kulelerin orada minyon birikiyor oraya gidip temizliyorum.
  • 20. Dakikadan sonra ap şampiyonlarla rahat yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni durumdan dertliydim ben genelde ormana giriyorum. Snowball olduysam zaten farma bakmam bile. Eger midde 2 kule de yoksa farmi adcye birakirim her zaman. Onun disinda bulduklari kes lane kontrolu yok. Ama yaklasik 20 farm 1 skora denk geldiginden ona gore hesaplamak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20. dakikadan sonra farmdan çok objektiflere yönelik bir oyun oynaman lazım zaten. Ama karşı tarafın pushladığı laneleri pushlayarak farm yapabilirsin.
  • Ward alıp lane ittir. Kurtları vs. kes. Birikmiş minyonları al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dakika 20 den sonra mid lane dışındaki herhangi kordiorda rahatça farm yapabilirsin. bkatın gidemiyorsun ormanı kes...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • split yap ara sıra , ormana gir.
  • Dk 20 den sonra büyük ihtimal herkes mide geliyor. Artık bu dakikadan sonra herkes midde iken diger koridorlarda ya kule altında biriken minyonları yada lane ittirmek için yeteneklerinle hızlıca minyonları kesebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokosal2013 -- 6 Ağustos 2015; 9:24:58 >
  • takımla hareket ettiğin zamanlar dışında sürekli koridor itip orman dönmelisin. özellikle koridordan yenik çıktığın zaman rakibi yakalamak için deyim yerindeyse arı gibi çalışmalısın. ancak bunu yaparken takımını yanlız bırakmamaya özen göstermelisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minyonun az canı kaldığında vurmaya çalış, AP oynuyorsan fazla mana yakma. Keyifli forumlar.
  • Bir TF attıktan sonra sürekli TF atalım asalım keselim düzelim mantığını bırak, git laneine kes minyonlarını, kendi jungleını temizle karşı tarafın jungleına git oraları temizle wardla, tf gel aç oç diyenleri mutela, senin laneinde kestiğin 2 minyon dalgası neredeyse 1 kill'e eşit bir de jungledan gelecek altınlar var sen o TF yapanlardan daha karlı çıkarsın bırak dövüşsünler midde.
  • last hit yap işine yarar.
  • Mesela herkes ejderin oralarda toplanmış bos bos birbirlerinin ustune yutuyorlar. Bir bak bakalim savasi kazaninca alinacak bir kule ejder veya bir buff varmi diye. Ona gore savasa veya koridor ittirmeye git orman temizle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrık iktirme diye bişey var. tabi her heroyla da yapamassın baskından kendi koruyabilecek gerekirse 1 v 2 girebilecek bişeyler gerekir. onun dışında xerathla ayrık iktirirsen mesela ward çok önemli. gideceğin yer ile rakibin o an bulunduğu noktanın tam orta yerlerinde görüşün olması lazım. o görüşe 1 kişi bile takılsa farmı bırakıp geri çıkman gerekir. ha şu farmı da alayım öyle çıkarım dersen ölürsün. kule altına gelen birikmiş minyon dalgaları olacaktır. oralara yönelmeden önce takıma botta farm var ben oraya gidiyorum bana yakın oynayın gibi mesajlar vermelisin. genelde takım seni takmaz gider karşı inhi kulesinde tf atıp ölürler sonra sen suçlu olursun. arada orman kampı da almak önemli tabi. ap hero oynuyosan kampların küçük yaratıklarını kes bırak büyüğü başkası alsın. büyüğü kescem diye canını kaybedip base atmaya deymez. tabi profosyonel maçlardaki gibi dakika başına minyon almaya gerek yok. onların oyunda çok skor olmuyor. bu yüzden minyon demek herşey demek onlar için. kendi oynadığımız tipte oyunlarda da skorsuz geçen maçlar oynadıysanız eğer minyon skorları genelde 300 üzerinde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: artcraft35

ayrık iktirme diye bişey var. tabi her heroyla da yapamassın baskından kendi koruyabilecek gerekirse 1 v 2 girebilecek bişeyler gerekir. onun dışında xerathla ayrık iktirirsen mesela ward çok önemli. gideceğin yer ile rakibin o an bulunduğu noktanın tam orta yerlerinde görüşün olması lazım. o görüşe 1 kişi bile takılsa farmı bırakıp geri çıkman gerekir. ha şu farmı da alayım öyle çıkarım dersen ölürsün. kule altına gelen birikmiş minyon dalgaları olacaktır. oralara yönelmeden önce takıma botta farm var ben oraya gidiyorum bana yakın oynayın gibi mesajlar vermelisin. genelde takım seni takmaz gider karşı inhi kulesinde tf atıp ölürler sonra sen suçlu olursun. arada orman kampı da almak önemli tabi. ap hero oynuyosan kampların küçük yaratıklarını kes bırak büyüğü başkası alsın. büyüğü kescem diye canını kaybedip base atmaya deymez. tabi profosyonel maçlardaki gibi dakika başına minyon almaya gerek yok. onların oyunda çok skor olmuyor. bu yüzden minyon demek herşey demek onlar için. kendi oynadığımız tipte oyunlarda da skorsuz geçen maçlar oynadıysanız eğer minyon skorları genelde 300 üzerinde oluyor.

sion ile çok rahat farm yaptım wardsız hem de ultiyle kaçarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.