Şimdi Ara

20 bin TL ye Kadar Arac Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ogrenci arabasi olacak. Fazla yakmasin ekonomik olsun istiyorum. Dis gorusunusu oyle kotu olmasin, dizayn onemli. 99-2000 model golfler hosuma gidiyor ne diyorsunuz? Ogrenci arabasi olur mu bu aractan sikintilari var midir? Yari yolda birakir mi yani bakimdir parcadir vs surekli?

Her turlu tavsiye cok onemli tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu aralar golf 4 (1999-2003) arası bakıyorum ama km leri çok yüksek kmsi düşük temizleri ise 24-25 bin tl yani hiç bulaşmamak daha mantıklı gibi yerine Bora temiz bulunabiliyor hemen hemen aynı araç + avrupa arabaları nazlıdır hele vw bi masraf çıkardımı cebinizi yorar bende şuan 99 polo var araç evin önünde masraf çıkarıyor durduk yere bi klima bozuldu bi marş distrübü bozuldu hararet müşürü stop etme derken 1000 TL masraf çıkardı :) daha dayanıklı toyota hyundai ( accent era) gibi araçlara bakmanı tavsiye ederim şahsi görüşüm eski model araba alacaksan veya 23-25 tl arası temiz golf bulabilirsen bence düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wafwaf -- 6 Ağustos 2014; 10:06:58 >

• Anladim hocam dogru diyosun surekli ariza cikaran arac cebimi cok yakar.

Hocam c3 bana guzel arac gibi gelmiyor nedense sevmiyorum.

Hyundai getz, alfa 143, g.punto nasildir sizce?

• Daihatsu sirion al 1.0yada 1.3 hem az yakiyor hem masrafsin 2006 2007 model alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Daihatsu sirion al 1.0yada 1.3 hem az yakiyor hem masrafsin 2006 2007 model alabilirsiniz.

Hocam tipi guzel olsun dedim

Triggo jeepler cok hosuma gidiyor ama kimse onermiyor. Satamazsin elinde kalir, malzeme kalitesi cok kotu, kazasinda ölursun vs vs

• Hyundai getz kuzenimde var 1.3 gls olanı lpg de 1 lt Lpg 11 Km gidiyor gayet iyi değerler ekonomik kliması fln var 1,5 yıldırda bi promlemle karşılaşmadık daha, çok bi performans beklentin yoksa seni üzmez, alfa yı bilmiyorum g.puntoda çok tavsiye eden gördüm onlarda ekonomiktir ama çok arıza çıkarırmı bilmem saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Getz al. Tam öğrenci arabası. Tipi sevimli, hemde az yakar. Veya Fiat Stilo'da bakabilirsin ama yakıt tüketimi hakkında pek bilgim yok.
  • Megane buldum arkadaşlar sizce buna ne diyorsunuz?

20 bin TL ye Kadar Arac Tavsiyesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Daihatsu sirion al 1.0yada 1.3 hem az yakiyor hem masrafsin 2006 2007 model alabilirsiniz.

Hocam tipi guzel olsun dedim

Triggo jeepler cok hosuma gidiyor ama kimse onermiyor. Satamazsin elinde kalir, malzeme kalitesi cok kotu, kazasinda ölursun vs vs

tipi güzel bana göre. tiggo diyorsun ama o fiyata bulamazsın.

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    21bin civarlarinda varda hocam vazgectim ondan

• Ben kesinlikle Alfa 147 derim:
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=174347226&rnd=9386

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

21bin civarlarinda varda hocam vazgectim ondan

yakıt önemli değil dersen alfa 147 yada stilo öneririm. sorunsuzluk az yaksın dersen japonlara bakacaksın.
  • Yakıt fazla olmasın demişsin o yüzden ne Tiggo ne de Alfa 147'ler sana göre değil, ama tip dersen 147 bu paraya bulabileceğin en iyisidir.
  • OnionKnight kullanıcısına yanıt
    Tam öğrenci işi dizel olması açısından. İlandaki modeli örnek olsun diye attım. Bunlarda hususi olmasına dikkat etmen lazım alırken diye biliyorum. Bazıları van olarak ticari sınıfına giriyordu heralde.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2008-opel-corsa-13-cdti-abs-dizel-klimali-celik-jantli-174706976/detay
  • Sunimation S kullanıcısına yanıt
    Hocam dizel megane dusunuyorum. Dizayn olarak daha hos, benzin olarak daha az yada ayni da olabilir muadil var mi onerebilecegin?

• Hazan kullanıcısına yanıt
    yok maalesef aklıma gelebilen şuanda benzinli. Öğrenci için en iyisi ufak dizel araçlar. Megan Hb de güzel seçim olabilir. Yada c4 dizel bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunimation -- 8 Ağustos 2014; 0:37:29 >
  • Sunimation S kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam ben de meganenin iyi secim oldugunu dusunuyorum

• Merhaba,

Bugün Grande Punto 2007 almış biri olarak, kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat/performans/kullanım rahatlığı konusunda 20 bin civarına başka araba göremiyorum. 1 aydır araştırdığımdan, diğer ihtimaller Fiesta 2004-5-6 olabilir, Polo 2001-2 olabilir, Golf 98 olabilir, Alfa 147 olabilir, Megane hb olabilir, Clio-Corsa-Palio olabilir, Getz olabilir, Chevro Aveo-Kalos olabilir, Mitsubishi Colt, Nissan Micra, Suzuki Swift, Daihatsu Sirion olabilir.

Bunlara baktığın zaman hepsinin bir eksiği var, Punto her açıdan ideal şahsen. Yakıt, görünüm, iç tasarım, kullanım. Tabii ben önceden kullandığım için de özellikle biliyordum, tavsiyem budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 8 Ağustos 2014; 0:42:54 >
  • 1.6ies civic
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.