Şimdi Ara

20 bin Bütçe İle Otomatik araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20 Bin TL bütçem var (Daha fazla çıkamam) bu para ile otomatik vitesli bir araç almak istiyorum.

En azından 2004 model olmalı, klima ABS çift hava yastığı gibi özellikleri olmalı.

D segmenti büyük bir araba istemiyorum, ağırlıklı olarak şehir içinde kullanacağım, dizel olursa güzel olur, LPG'de olabilir.

Sorunsuz otomatik şanzuman ve az yakıt tüketimli hangi aracı tavsiye edersiniz ?

• ford fusion olabilir.
  • Ford Fusion otomatiklerinin yakıt tüketimleri nasıldır ?
  • bende corolla var '04 otomatik
    öneririm bi araştır kullan beğenirsin
  • benimde 2002 honda civic var,lpg'li.
  • Araç Kredisi çekiceksen 2005 ve üstü modellere kredi veriyorlar bunu hatırlatmak isterim.
    Fusion manuel var bende yakıt tüketimi normalde iyi 5.5 - 5.8lt civarı yakıyor şehir içinde.
    Şehir içinde kullanıcaksan Fiesta daha iyidir bence Fusion biraz yüksek virajlarda daha çok savuruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Honda jazz tiptronik..Yakıtta cimri, konforlu otomatik
  • honda jazz tabiki
  • Eski kasa toyota yaris tabiki de. Hala kullandığım için söylüyoruum.VVT-I motor kaitesini ve performansını bariz şekilde koyuyor ortaya. Ne kadar az yakıtğını söylemiyorum bile.Gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 2 Nisan 2010; 17:09:49 >
  • Ben de otomatik almayı düşünüyorum. Otomatikte genellikle Honda Civic öneriliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.