Şimdi Ara

20-25K Araç Arayanlar ARA MA YIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 18 Temmuz 2020; 14:29:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Keske yarim maas ile villa, cikolata parasina clio 5 alabilseydik. Keske her ay yarim gun calismakla 25 tane sifir corolla alabilseydik.

Keske cok calisan ile az calisan arasinda hic fark olmasaydi. Keske kimse ac gozlu olmasaydi da, isin gorulsun diye hic bir caba gostermeyen kisilere birer yali verseydik.

Keske milyonlarca lira sermayesini riske atan ile evde yan gelip yatan ayni sartlara sahip olsaydi. Keske zamanini kendi zevkleri icin harcayan kisiyle, aylarini yillarini kendine ileride fayda getirecek sekilde degerlendiren esit olsaydi.

Keske genc olsaydim da, oturdugum yerde zengin olmayi hayal etseydim. Olmasaydi da sisteme sovseydim. "Keske benim olsa" demekten baska bir sey yapmasaydim.

Pesin edit: gerci tum bunlar olsa, bu sefer de gezegen yildiz uydu uzay mekigi gibi seyler icin benzer seyler soylenecektir, buna eminim. Insanoglu doyumsuzdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tarafta 300bin tl ye golf satilirken, diger tarafta 20-25bin tl ye adam sana anca copunu verir. Dindar biri degilim ama bu isin muslumanlikla, dinle falan hic bir alakasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok lafı uzatmadan söyleyeyim, 2012'de araç aldığımda her paraya araba vardı. Şimdi 8 liralık Broadwayler 35 oldu. Ben 25bin lira verip 5 yaşında düşük kilometre kazasız dizel B sınıfı bir araç almıştım, şimdi aynı özelliklerde bir araba 100bin..

Haliyle artık bir alt sınır olmak zorunda o da bana sorarsanız 50bin..
  • İstanbul da Katar a gitti, Araplar taşınmaya başlayınca artık orada akaryakıt ve diğer herşey pahalı olacaktır, birde İstanbul için ticari hariç mozatlu Otomobil kesin yasaklanmalı, devir elektrik devri, bakalım İstanbullu nasıl başa çıkacak Arap geliri çok iyi, yerli gelirliyi başka şehirlere göçe zorlayabilir,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya guzel bir bilgisayar toplanir otesi olmaz 🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.