Şimdi Ara

2 yuvasi olan anakarta 3 adet ram takabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS P5G41C-M LX Intel G41 DDR2 / DDR3 1333MHz

ram lerim :
    KINGSTON 2 GB DDR2 800MHZ
    KINGSTON 1 GB 800MHZ DDR2

bu anakarta 2 adet dd2 yada 2 adet dd3 ram kulanila biliyor. ikisi ayni anda kulanilamiyor ya dd2 ya dd3..
    ben suan 2 dd2 kulaniyorum toplamda 3gb. memnunumda.. ama elime bir yerden beleşe bir adet daha dd2 1gb ram gecti.
    onuda bu anakarta takmanin bie yolu varmi ?
    hani bazi kablo larda cogaltici kulanilabiliyorya ramlarda boyle birsey varmi ?
    tesekurler.

• fabrikaya gönderip ddr3 slotu ddr2 yaptırırsan olabilir. ben başka yol bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 1 Aralık 2010; 9:05:40 >
  • Ram Slotu için uğraşmak yerine sana tavsiyem o 1 GB DDR2 Ram'i çıkarıp yerine 2 GB DDR2 Ram takman olacaktır.İyi günler..
  • ben elimdekini degerlendirmek icin soyledim.
    1gb+1gb ram varken bunlari cope atip gidip 2 gb almaktansa bir caresi cozumu varsa bunlari degerlendireyim istedim.
    hem boyle bir care varsa bilmeyenlerde ogrenir.
  • bu sorunun en basit çözümü elinizdeki ramleri satıp onun yerine tek 2 gb kit almanızdır
  • Öyle bir imkanın yok kardeş. Ama Çizgi elektronik Niyazi Saral a ulaşırsan belki DDR3 slotlarını da söktürüp DDR2 ye çevirtebilirsin Şaka bir yana, bence elindeki DDR2 leri satıp gidip DDR3 almak daha mantıklı. Eğer para harcanacaksa bu DDR3 ram lere olmalı.
  • artik kimse ddr2 lere para vermiyor ki. bide kalkmis 2. ele dustumu iyice para etmez.
    isimi goruyor bunlar .
    maksat elimdekini degerlendire bilmekti eger olabiliyorsa .. olmuyorsa canimiz sag olsun.
    cevaplar icin tesekurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Slot Ram yoksa 4 Slot Ram ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DDR2 ramler şu anda ddr3 lerden daha pahalı dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elophidae
    DDR2 ramler şu anda ddr3 lerden daha pahalı dostum.

• ok ozaman.
    sahibindene koyacam ramleri satilirsa birazda ben ekler ddr3 alirim..

elimdekini degerlendireyim diye konu actim ne hale geldim.
  • ucuza satacağına biryerde sakla birgün belki lazım olur. mesela kuracağın 2. bir pc için.
  • Kasayı yan yatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

ucuza satacağına biryerde sakla birgün belki lazım olur. mesela kuracağın 2. bir pc için.

yok yok.. az once ordaki fiyatlara bakarak ekledim. 3 nü birden 120 teleye.
    suan 2gb dd3 + 2gb dd3 130 tl.
    eger sata bilirsem sadece 10 tl ile 3g ddr 800 den 4 gb 1066 mhz ye cikacak pc

quote:

EgoisTe91

Kasayı yan yatır

pardon burasi konu disimi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.