Şimdi Ara

2 Yıllıktan 4 yıllığa Sınavsız Geçiş Kalktı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
44.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bazı kişiler kalktıgını söylüyor,önümüzdeki sene için düşünüyorum böyle bir şey.2 yıllık mezun olduktan sonra sınavsız olarak geçiş yapabiliyor muyuz? (Açıköğretim)

• kalktı. seneye sınava girmeniz gerekiyor.
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Neden böyle bir şey yapılmışki,sınavı nasıl olur acaba dgs gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Neden böyle bir şey yapılmışki,sınavı nasıl olur acaba dgs gibi mi?
    evet dgs ye gireceksiniz.

@melihgezer
  • 2 yıllık önlisans okuyordum 1.yılı bitirdim, bu haberi temmuzda aldım direk auzef işletme lisans bölümüne yatay geçiş başvurusu yaptım kabul ettiler bir çok dersimide muaf saymışlar.
    Şimdi 5 ders görücem bu dönem, diğer dönemde 6 ders ve başarılı olursam 2yıl bitmiş olacak 3e geçicem.
    Zaten 4 tane başarısız dersim vardı üniversitede, bu açıdanda yırttım.

Üniversitedeki arkadaşlara öneri vermiştim sizde geçin diye ciddiye almadılar bu durumu, şimdi DGS hazırlanmaya başlayacaklar.
    Ben DGS falan çekemem arkadaş, tekrar özel kazan cart curt sıkıntılı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

2 yıllık önlisans okuyordum 1.yılı bitirdim, bu haberi temmuzda aldım direk auzef işletme lisans bölümüne yatay geçiş başvurusu yaptım kabul ettiler bir çok dersimide muaf saymışlar.
    Şimdi 5 ders görücem bu dönem, diğer dönemde 6 ders ve başarılı olursam 2yıl bitmiş olacak 3e geçicem.
    Zaten 4 tane başarısız dersim vardı üniversitede, bu açıdanda yırttım.

Üniversitedeki arkadaşlara öneri vermiştim sizde geçin diye ciddiye almadılar bu durumu, şimdi DGS hazırlanmaya başlayacaklar.
    Ben DGS falan çekemem arkadaş, tekrar özel kazan cart curt sıkıntılı işler.
    auzef nasıl oluyor arkadaşlar? aof gibi bir şey mi
  • quote:

auzef nasıl oluyor arkadaşlar? aof gibi bir şey mi

Alıntıları Göster
    AUZEF: İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
    AUZEF'in sistemi Anadolu Üni. AÖF'den daha çetrefilli diye duymuştum. Yine de tercih yapmadan önce bir araştırmak gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XX
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

AUZEF: İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
    AUZEF'in sistemi Anadolu Üni. AÖF'den daha çetrefilli diye duymuştum. Yine de tercih yapmadan önce bir araştırmak gerekir.

Alıntıları Göster
    geçmişler ola
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • quote:

Teşekkürler hocam
    Sınavsız geçiş kaldırıldı. Sınavsız geçiş uygulaması 2015-2016 eğitim öğretim yılında son kez uygulandı. 2016-2017 yılından itibaren Sınavsız geçiş uygulanmayacak, adaylar Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girerek kayıt yaptırabilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradiso35

Sınavsız geçiş kaldırıldı. Sınavsız geçiş uygulaması 2015-2016 eğitim öğretim yılında son kez uygulandı. 2016-2017 yılından itibaren Sınavsız geçiş uygulanmayacak, adaylar Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girerek kayıt yaptırabilecektir.

Alıntıları Göster
    Kötü oldu yaaa ,ben kayıt olurken sınavsız geçiş var zaten diye direk 4 yıllık okumak yerine 2 yıllık yazdım , nede olsa 4 yıllığa sınavsız devam ederim derken bu olay planımı bozdu :( mecburen dgs ye gircem seneye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 15 Mayıs 2016; 13:42:20 >
  • CeSiN kullanıcısına yanıt
    sınavları nasıl olacak bir bilgi yok ortada,nasıl alım yapacaklar,kaç puan alımları bilmiyoruz.Puanları düşük olur umarım diye tahmin ediyorm
  • quote:

sınavları nasıl olacak bir bilgi yok ortada,nasıl alım yapacaklar,kaç puan alımları bilmiyoruz.Puanları düşük olur umarım diye tahmin ediyorm
    klasik dgs ye girmemiz gerekiyor ama alımlar nasıl olacak , puanlar nasıl olacak bu sene görecez.Bu seneki dgs ve tercihleri takipte olacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 15 Mayıs 2016; 16:33:55 >
  • Dgs klavuzu geldi direk geçis var görünuyor sinava gerek yok sanirsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    nasıl oluyor hocam,sınav şartı var diye yazıyordu aof de gerçekten öyle bişey varsa güzel
    bana yollar mısınız klavuzu rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

nasıl oluyor hocam,sınav şartı var diye yazıyordu aof de gerçekten öyle bişey varsa güzel

Resmini arkadas whatsaptan atti geçis var diye görünuyor pcye gecersem atarim resmini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sevinirim hocam bekliyorum teşekkrler
  • quote:

sevinirim hocam bekliyorum teşekkrler
    Bende bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. şuan dumlupınar üniversitesinde 2 yıllık dış ticaret bölümünde okuyorum bu dönem mezun olucam ve açıköğretimden 3. ve 4. sınıfı tamamlamak istiyorum. bu yaz dgs ye girmem mi gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rv370

Bende bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. şuan dumlupınar üniversitesinde 2 yıllık dış ticaret bölümünde okuyorum bu dönem mezun olucam ve açıköğretimden 3. ve 4. sınıfı tamamlamak istiyorum. bu yaz dgs ye girmem mi gerekiyor?

malesf öylemiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.