Şimdi Ara

2 yıllık kazanmak zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene direk geçiş hakkım vardı fakat kullanmadım. tembel bir öğrenciyim zaten, 2 yıllık gidip boş yere senelerimi boşa harcamayayım dedim ama bir yandan da kendime güvenim gelmedi, seneye belki 2 yıllık bile kazanamam direk geçiş hakkımda söner, 2 yıllık gidecek puan alamam diye korkuyorum. sizce seneye biraz çalışmayla 2 yıllık kazanabilme şansım varmıdır en az? ygs'den okul puanıyla

YGS-1 172
    YGS-2 172
    YGS-3 231
    YGS-4 226
    YGS-5 215
    YGS-6 196

bu puanları aldım.

hiç çalışmamıştım, dershaneye kayıt oldugum halde gitmemiştim. sizce biraz daha çalışmayla bu puanları tekrar alabilirmiyim? biliyorum puanlar düşük ama en azından bu puanlarla 2 yıllık tutuyordu yav. seneye tekrar alamam diye korkuyorum :( o yüzden ek tercih yapsam mı yapmasammı diye ikilemde kaldım.

Ben 1 sene daha hazirlandim. 2 yilliga gitmek veya okumamak yerine gazi eem mtoktayim. Cokta mutluyum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Pikaj

2 yıllık kazanamayacak kadar zekası düşük kimse yaratılmamıştır. buna inanıyorum.

2 yillikta yerlestirme proseduru cok farklidir.
    Sen istersen 500 al. Eger sinavsiz gecisle gelenler kontenjani doldurmussa giremezsin. Sinavsiz gecis onceliktedir.

Sinavisiz gecisinde kendi icinde oncelikleri var.
    Anadolu teknik>teknik-anadolu meslek>meslek>sinavla alim
    Ha birde mezuniyet senesi var. Yerlestirmenin yapildigi sene mezun olanlara oncelik verilir. ornegin, 2013 yerlestirmesinde
    A ogrencisi: 2013te mezun olan diplomasi 60 puan olan biri
    B ogrencisi: 2012de muzun olan diplomasi 90 puan olan biri

A ogrencisi alinir.

yani zeka ile alakasi yok hocam. Tamamiyle sistemin hatasi. Arkadas sansina kussun. 2 yillik imkansiz gibi birsey. Ancak burssuz ozellerde sansi var.

• peki şimdi 2 yıllık yazsam gelme şansı varmıdır :(((

Orijinalden alıntı: Brans

peki şimdi 2 yıllık yazsam gelme şansı varmıdır :(((

Gelmesi cok zor. Cok kalitesiz yerlerde gelir. Zaten 2 yillik Okuma.
    Adam gibi calis sinava. 1 senesini yakan herkes (Ben dahil) cok memnun.

• Arkadaşım sen yaz tercihini yap bu sene olmazsa olmaz yerleşemezsen seneye girersin puanında kesilmez evet öncelikler var ama kayıt yaptırmayanda var bende meslek çıkışlıyım ama 2 yıllık tercih etmedım mezuna kaldım..

2 yıllık hangi bölümleri düşünüyosun ?

Orijinalden alıntı: Brans

Arkadaşlar bu sene direk geçiş hakkım vardı fakat kullanmadım. tembel bir öğrenciyim zaten, 2 yıllık gidip boş yere senelerimi boşa harcamayayım dedim ama bir yandan da kendime güvenim gelmedi, seneye belki 2 yıllık bile kazanamam direk geçiş hakkımda söner, 2 yıllık gidecek puan alamam diye korkuyorum. sizce seneye biraz çalışmayla 2 yıllık kazanabilme şansım varmıdır en az? ygs'den okul puanıyla

YGS-1 172
    YGS-2 172
    YGS-3 231
    YGS-4 226
    YGS-5 215
    YGS-6 196

bu puanları aldım.

hiç çalışmamıştım, dershaneye kayıt oldugum halde gitmemiştim. sizce biraz daha çalışmayla bu puanları tekrar alabilirmiyim? biliyorum puanlar düşük ama en azından bu puanlarla 2 yıllık tutuyordu yav. seneye tekrar alamam diye korkuyorum :( o yüzden ek tercih yapsam mı yapmasammı diye ikilemde kaldım.

BENCE OKU=sana bi öneride bulunacağım.ben Polis olmam diyorsan beni dikkate alma. Sen meslek lisesi mezunuşun galiba bende bu sene mezun oldum bu puanlar çok düşük ama bu puanları yüksektemem diye düşünme ! Geçen sene ben okulda yapılan ilk 3 denemede de barajı geçemedim .evet çok kötü bi durum ama ben yine arkadaşlarla sonuç kağıdına bakıp gır gır şamataya devam ettik. Dershaneye gitmediğinden de zaten kazanamam dedim taaaa ki ygsye 2.5 ay kala baktım böyle olmuyor biraz olsun çalışayım dedim polisliğin puanı 300 lerde açılıp 280e düşürülüyordu bu puanı alırsam bu mesleğe gidebilirim diye düşündüm ne yapan ne yapsam dedim . Bilirsin bizim okul sayisal ve sadece 9 ve 10. Sinafta tarih gosterilir sadece 9 da da coğrafya . Baktım sayısalı yapamıyorum coğrafya ve tarihe çalışıp türkçe yapıp 300 puan almayı hedefliyordum. Işte tam 2.5 ay kala gittim coğrafya ve tarih konu anlatım ve soru bankalarını aldım bunları yazarak çalışıp soru çözdüm . Ve anlamaya başlıyordum daha önce nefret ettiğim coğrafya ve tarihi artık anlamaya başladım . Ve her gün çalıştım bazıları neden hep sözel çalışıyorsu dediklerine aldırmadım sadece çalıştım öyle günde 7 saat felan çalışmadım düzenli 2 saat anca calismisimdir. Zaman denemelerine girmeye başladım ve zamandaki denemeler bana zor geldi ve türkçeden bazen 16 nete kadar düştüm sosyalden de 17 den yukarı çıkamadım ama ben aldırmadım en önemlisi bu denemeleri hiçbir zaman önemseme sadece denemede yanlış yaptığım bunu yap= tarih ve coğrafya sorularını bir tane defter tut ona o soruları yaz ve onları arada oku. Işte böyle çalıştım türkçe içinde her gün kitap okuyup test çözdüm ve sonunda 267 puan aldım bazıları diyebilir arkadaşım o kadar yazmışsın bu puanimı aldın diye ama benim için yetiyordu daha doğrusu pmyo puanı 270 alınmıştı sınavdan sonrada 260 düşürüldü artık çok yaklaşmıştım mülakatını geçtim sınava 1 ay kaldı ve bende 1 eksiklik vardı ne mi MATEMATIK :-) pmyo sınavında da matematik yapamadığımdan geçemedim ben 4 ayda bu kadar yapabildim senin kaç ayın var biliyor musun ? Tam tamına 10 ay ben bu 4 ayda matematiği halledemedim ama senin 10 ayın var sana şunu söyleyeyim 2 YILLIK myona GITME ! Bilmiyorum sen polisliğe nasıl bakıyorsun ama istiyorsan bana pmyo hakkında soru sorabilirsin diğer arkadaşlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bn duz lise cikisliyim 2 yillik olarak sivil havaclk yazdim őzel . Gelme olasiligi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.