Şimdi Ara

2 Yıllık ilişki Yorum Bekliyorum (Uzun ilginç hikaye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşlarla başlayayım 20 yaşındayım kız 19
    Tanışılan zamanı anlatarak:
    Liseden mezun oldum hiç kız arkadaşım olmamıştı Sabancı üniversitesinde yaz okuluna gittim kızla tanıştım lise sona geçiyordu.4 sevgilisi olmuş benden önce
    Arkadaşlıkla başladı.Son gece dışarda duygusal boşluktan öpüştük.Ertesi gün yollar ayrıldı.İstanbuldaki evine döndü bense denizliye dönecektim.Ben mesaj attım başladık konuşmaya özledim falan ilerliyoruz.İzmir de yazlığına gitti.Dayanamadım bende meraktan ne olacak acaba derken sevgili olmaya başladık.4-5 gün pansiyonda kaldım her gün görüştük 3. Günde bana güvendiği için ileri derecede bir şeyler yaşadık.Zina değil ama yaklaştık.
    ardından denizliye dönüş vakti geldi parada bitti normal hayata başladım sevgiliyiz uzak mesafe yürüteceğiz dedik bakalım 1 ay sonra ben istanbula yanına gittim 20 gün üst üste görüştük.Azar azar tanımaya başladık birbirimizi.Okul açıldı 5 ay görüşmedik lise bitti benım tabi tekrar sınava giriyorum.
    ocakta aramız açılmaya başlarken ben istanbula 4 günlük gittim.
    5 aylık tekrar görüşmeme süresinde haziranda ilişki hasarlar almaya başladı
    Kilit nokta burada : İnanılmaz Bencil davranıyorum tabi forumu okuyorum yok kızlar böyle şöyle alıyorum gazı başlıyorum takmamaya bencilliğe ağlatmaya.
    Durumu da iyi babası20 bin falan kazanıyor özel üniv gidersin falan diyorum kırılıyor falan
    neyse temmuzda ailesine bahsetti annesi ben ve kendisi evlerinde kahve falan içtik.
    Tekrar izmir dönemi başladı bu sefer daha ateşli ve ciddiydik.Tercih dönemi falan derken ben bencilce listeyi sıraladım ankara tutsa ayrılcaktık kocaeli tuttu yakın diye devam ettik.Diş hek.okuyorum kız parasıyla bilgide mimarlık
    Tabi yakınız artık görüşüyoruz 2 haftada 1 gün artık git gel kolay oluyor.
    Bu yaz geldi aramız iyice açıldı ben hiç umursamamaya devam kız uyarı için 2 günlük ayrıldı sonra yalvardı döndü defalarca ayrılıyoduk yalvardı döndü
    11 Temmuz 2015 gecesi Sahilde sarhoştu yine kavgalıyız arkadaşları falan var ben yaklaşmadım sonra bir ara yaklaşırken tersledi bende kalkıp gittim
    Kız aradı ben inanılmaz hakaret ve sertliklerle kapattım yüzüne.
    Sonra bir daha aramadı denizliye döndüm derken KAFAMA DANK ETTİ AYRILMIŞTI
    yalvardım 5 gün düne kadar yalvardım
    Geçen konuşmalar:
    ben anladım hatamı don dedim sürekli o vazgeçtim senden olmaz arama dedi sürekli
    En son dedim madem başladın bir işe engelle sil dedim engelledi sildi
    ama 5 gün boyunca süründürdü beni sürekli
    Gururumu ayakların altına aldım 2 senenin acısını çıkardı
    Arkadaşlara anlattım herkes hatalı oldugumu soyledı
    Kızın ailesi bayramda bana harçlık bile verdi açıkçası ilişkideki kız bendim resmen arabası bile vardı yan koltugunda ben oturuyordum düşünün artık
    Sizin yorumlar nedir
    Edit : kız 2 senede yüzlerce kez ağlamıştır.Telefonda
    Edit2: 5 gündür sende herkes gibisin dedi nefes almak istyorum ded bu arada 5 gün de hırsımdan hakaretler ettim

Edit 3
    kızdan sogumamın sebeplerini açıklayayım
    -Aşırı kıskançlık Her gün facebook hesabıma girip bakmak nedir ? Tamam uzak mesafe ilişkisi yaşanıyor da ayıp değil mi ?
    -Yolda gördüğü benim eski bir arkadaşıma o....u demesi.Kız buna bakıp selamlaşmadı diye
    -Uzak mesafeye rağmen yanına gitmelerimde ''yaptıgın çok ekstra bir şey yok.Herkes birbirinin yanına gidiyor artık '' demesi ve o gözle bakması çabalarıma
    -Kendisi 1 kez olsun gelmemesi alt tarafı izmit-istanbul kızın arabası bile vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xColdplay -- 31 Temmuz 2015; 10:55:24 >

• zenginse arayı düzelt bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisen berg

zenginse arayı düzelt bence

engelledi yüzünü görmek istemiyorum dedi.
    Yavaş yavaş ayrılmaya karar vermiş demek ki .
  • Yazıyı anlayan varsa beri gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malsın, buradaki asosyallerin lafina ne bakiyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kız eski sevgililerini takibe almış instagramda
  • Hocam burdakilerin yorumlarına niye bakıyorsun.Senin ilişkini senden iyi kimse bilemez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın öpüşen zebani

• quote:

Orijinalden alıntı: Belriez_RT

Okumayın öpüşen zebani

Ne okumaması ne zebanisi ben 2 yıl içinde kızın yanına gitmek için sırf yola 1.000 tl den fazla harcamışımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: xColdplay

quote:

Orijinalden alıntı: Belriez_RT

Okumayın öpüşen zebani

Ne okumaması ne zebanisi ben 2 yıl içinde kızın yanına gitmek için sırf yola 1.000 tl den fazla harcamışımdır

Git fakire fıkaraya dağıt. Kızdan çoğu ne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.