Şimdi Ara

2 yıllık cıktığım kız beni aldatıyormuş vay be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl olacaktı 15-20 gün sonra geçen gün feysine girdim ve msj gelmişti bir çocuktan bu çocukta eski çıktığı msjta şu yazıyordu aşkım ingilizce kitabımı getirmeyi unutma yarın... Helal olsun diyorum kıza harbiden nasıl anlıyamadım ama intikam alacağım 2 sene basit birşey değil öyle boşta geçmedi birlikte izmire falan gitmiştik tabi o ailesiyle ben pansiyonda kalmıstım bunca fedarkarlıktan sonra eski çıktığıyla nasıl aldattı hala şoktayım en iyisi hiç boynuzlanmamış gibi davranıp farketmeden ben onu boynzluyacağım eski çıktıgmla.Siz siz olun hiç bir kıza güvenmeyin şeytana çabucunu ters giydirir bunlar

Not:Güzel hikaye ama dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AşkBirSudurİçİçKudur -- 19 Mayıs 2010; 21:36:00 >

• simdi sen eski ciktiginla onu boynuzlarsan eski kiz arkadasinin gunahina girmis olursun yapma sessizce birak buyukluk sende kalmis olur
  • Alttaki nota dikkat
  • süphanAllah ibretlik bir paylaşım.

sonucu bizede söyle
  • ne yapmayı düşünüyosun daha güzel planlar yap bence
  • la bırak senin eski manitanında canını yakma aynı şeyi o düşünür senin için , ama kızı toplumda rezil et kalabalık bi mekanda kafede falan böyle böyle bagırarak anlat tokatı koy ve oradan uzaklaş gerçekden harika olur bunu yapmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilorhan

simdi sen eski ciktiginla onu boynuzlarsan eski kiz arkadasinin gunahina girmis olursun yapma sessizce birak buyukluk sende kalmis olur

aynen katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur

2 yıl olacaktı 15-20 gün sonra geçen gün feysine girdim ve msj gelmişti bir çocuktan bu çocukta eski çıktığı msjta şu yazıyordu aşkım ingilizce kitabımı getirmeyi unutma yarın... Helal olsun diyorum kıza harbiden nasıl anlıyamadım ama intikam alacağım 2 sene basit birşey değil öyle boşta geçmedi birlikte izmire falan gitmiştik tabi o ailesiyle ben pansiyonda kalmıstım bunca fedarkarlıktan sonra eski çıktığıyla nasıl aldattı hala şoktayım en iyisi hiç boynuzlanmamış gibi davranıp farketmeden ben onu boynzluyacağım eski çıktıgmla.Siz siz olun hiç bir kıza güvenmeyin şeytana çabucunu ters giydirir bunlar

Not:Güzel hikaye ama dimi

Hocam şimdi sen hapse düşçen gardiyanlar sana fena yapçaklar hapiste benle tanışçan ben seni bir doktora vercem senin yüzünü değiştircekler sen bunların arasına sızcan yanına güzel bir kadınla dombalak bir adam vercez intikamını alcan yeğennnn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 19 Mayıs 2010; 21:43:28 >

• git e-5 e bırak o kızı.

not çok hoş :)
  •  2 yıllık cıktığım kız beni aldatıyormuş vay be

DH bu numaraları yer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 19 Mayıs 2010; 21:45:19 >
  • kendinin 2 parmağını kes, paket olarak kıza gönder. Not olarak da 2 yılımı çaldın, 2 parmağımı anı olarak sakla yaz.
    kız şoka girsin

• Deşifre edildik
  • Güzel güzel
  • Peki sen ne yaptın,
  • güzel hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Peki sen ne yaptın,

Hikaye yazmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.