Şimdi Ara

2 yilda tip kazanma ihtimali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslarim bu sene tercih yaptim buyuk ihtimalle 2 yillik bir bolume gidecem ama karar verdim ben tip doktoru olmak istiyorum 2 yilliktan bisey olmayacagi malum gunde 7-8 saatlere kadar cikmayi dusunuyorum temelden basliyacagim hepten 1+1 den degil tabi biraz yatkinligim var bi yardiminiz, motivasyon olsun kaynak kitap olsun tesekkuru bir borc bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Mümkün, antremanlarla mat al

• mumkun,azim ve sureklilik sart

• Reis onun 2. Kitabına baktım kolay geliyor ama onuda çözeceğim tabi ki

• Puanın düşücek mi ona göre çalış kırık obp ile sıfırdan tıp zorlamakla ağzınla uçak çekmek aynı şey mk
  • imkansız değil ama gerçekçi olmak lazım kasımpaşa ile barca karsılassa 100 kere sence max kac kez kasımpasa kazanır aynı olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırık obpyle boşuna deneme,çalışacaksan mezuna kal,hem temelsiz hem de kırık obpyle tıp kazanma ihtimalin sıfıra yakın malesef.

• obp yüksek değilse aşırı zor

2 sene sonra 93obp adam yerine konulmayacak (15bin için)
  • Beyefendi kardeşlerim ben araştırdım sadece ilk sene puan kırılıyor yerleştikten sonra oda kontenjan harcadık diyeymis 2. Sene daha kirilmiyor benim obp dusuk evet ama 2 senede eger calismanin hakkini verirsek de giremiyosak nasip deriz

• Hocam atomu parçalamıcaksın , istedikten sonra imkansız diye bir şey yok.
  • Yapip ta cok zorlandim diyen insanlara saygım var da arkadaş nerden biliyon nasıl bir netice olucani kendin tip mi kazandın kıl oluyorum böyle söyleyenlere bilmem kasımpaşa yenemez mis deportivo yenmişti bi ara kasımpaşa da yenebilir belki

• TolgaReis_24 T kullanıcısına yanıt
    Aynen kardesim bende oyle dusunuyorum hem ben 2012 oncesi kayit oldugum icin ek puan aliyorum

• Ek puanı tıptamı alıyorsun ne alaka ?

• Kardeşim Allah gönlüne göre versin dediğin gibi emek vererek çalışırsan illa ki olur. Şuan piyasada ki yayınları bilmiyorum ama bizim zamanımızda simetri serisi vardı kaldırıldı şuanki öğrenciler için en çok tutan yayın ne ise en kalitelilerinden biri de odur.
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    Saolasin hocalara geldik kanalindan iyi calisabiliyirum bu sene soru bankasi cikariyorlar video izleyip soru bankasi ile konuyu iyice kavratmayi amacliyorlar.Bakalim ne olacak

• Hocam duzenli bir şekilde ilerle, Ve ilk sene kirik obp de olsa ygsye gir ayni şekilde lys de tecrube olur. Bunun dişinda ilk sene matematigini fizigini kimyani biyolojini guzelce oturt. Laylaylom takilma şimdiden başla. Her gun 10 paragraf coz bugunden itibaren. Ygs turkce gibi bi derdin olmaz. Her ay 1 deneme olmani oneririm. Seneye bunu her hafta yapabilirsin. Universite ye de girme zaten 2 senelik her turlu bitirirsin. Son olarak hedefin 5kdan asagi olmasin ( hamda) olmaycak bisey degil. Piyasada temelin 0 olsada guzel kaynaklar var guzel kaynaklar kullan. Ozellikle ucgenler denklemler problemler vb. Mat 1 temel konularinda bile fasikul bitirmeni oneririm. Para sıkıntın olucaksa 1 ay calis tum kitap masrafini cikartirsin. Son olarak karekok 0mat ve 0geo iyi kitaplar. Birey b iyi be cozumlu. Karekok de iyi. Bunlari zamanla ogreniceksin zaten şimdiden başla. 2 sene hizli geçer.

• coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Saolasin reis simdi soyle bisey var benim yas gecti biraz simdi aile baskisi var mecbur gitmeliyim bir yere ve arastirdim ilk yil kontenjan harcadigin icin puan kiriliyor 2. Sene daha kirilmiyor tercih edip gitmessende kiriliyor neyse ben suan tatildeyim Agustos basi memleketime gidecegim sayisal cogu kitap var ant mat olsun karekok olsun ben simdi mufredat degistya 9. Sinif onun icin kaynak kitap merak ettim

• Makakubukak kullanıcısına yanıt
    Onceki girdigim de her puan turune geliyor du ama

• quote:

Orijinalden alıntı: selimgero

Saolasin reis simdi soyle bisey var benim yas gecti biraz simdi aile baskisi var mecbur gitmeliyim bir yere ve arastirdim ilk yil kontenjan harcadigin icin puan kiriliyor 2. Sene daha kirilmiyor tercih edip gitmessende kiriliyor neyse ben suan tatildeyim Agustos basi memleketime gidecegim sayisal cogu kitap var ant mat olsun karekok olsun ben simdi mufredat degistya 9. Sinif onun icin kaynak kitap merak ettim

En fazla 1-2 konu eksik fazladir elindeki kitaptan calis mufredat cok degismiyor. Elindeki kitaplara. Yeni basim alsan ayni o da farki yk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.