Şimdi Ara

2.üniversite olarak ne okumalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği kazandım bu yıl başlayacağım yanında 2.üniversiteyide götürmek istiyorum ama hangi bölüm bana + değer katar kestiremedim.

http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/

fikir verirseniz sevinirim.

• 1.'yi bitir o zaman düşünürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. universite olarak
    -isletme
    -is guvenligi

Bana sorarsan ona kafa patlatana kadar dil egitimi al
  • abi üniversiteye girerken herkes bu kafada oluyor. yok çift anadal yandal 3.5 ortalama 2. üniversite yok şu yok bu sonra 7 senede zor mezun oluyor her sene yaz okullarına kalıyor vs. sen önce kendi bölümüne bi bak götürebilecek misin erasmus falan yapabilecek misin baktın geleceği kestiremiyosun hiçbir ekstraya bulaşmadan okulu bitirip kaçmaya bakacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

abi üniversiteye girerken herkes bu kafada oluyor. yok çift anadal yandal 3.5 ortalama 2. üniversite yok şu yok bu sonra 7 senede zor mezun oluyor her sene yaz okullarına kalıyor vs. sen önce kendi bölümüne bi bak götürebilecek misin erasmus falan yapabilecek misin baktın geleceği kestiremiyosun hiçbir ekstraya bulaşmadan okulu bitirip kaçmaya bakacaksın.

hobi olarak radyo ve televizyon programcılığı okuyayım diyorum isterse 5 yılda bitsin 2 yıllık bölüm.
  • Hocam bu yıl başlayacaksanız aynı yıl içerisinde kayıt olma durumu var mı ? Ben tekrar sınava girmek gerek diye biliyorum yanlış biliyorum galiba bilgi verseniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Üniversite Okumaya Değer Mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.