Şimdi Ara

...:::2 TRİLYONLUK BUGATTİ:::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugatti'nin önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği ve 1 milyon 300 bin dolar
    değerindeki Veyron modeli, saatte 407 kilometre yapıyor. Kilometrede 574 gram
    karbondioksit üreten Veyron'un piyasaya çıkmasından önce çevreci gruplar,
    "Sera gazlarının etkisiyle küresel ısınma artarken nasıl olur da bu kadar çok sera gazı
    yayabilecek bir arabanın üretimine izin verilir?" sorusunu yöneltti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLoCouST -- 14 Eylül 2005, 13:36:05 >

• gereksiz ve luzümsuz bi araba başka bişey degil

• quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

gereksiz ve luzümsuz bi araba başka bişey degil

tamam ben aradım arkadaşları üretimi durduruyorlar
  • ya düşünsene kim bu arabaya bu kadar para verir ve nerde kullanır 406 km/h ?????

israf israf

• quote:

ya düşünsene kim bu arabaya bu kadar para verir ve nerde kullanır 406 km/h ?????

israf israf

Yılda 16 adet üretilecek... 50 kişi sırada
  • O paraya kaç aç insan doyar afrikada
  • parayı nereye koyacağını nasıl harcayacığını şaşıran adamlar alıyolar böyle otomobilleri zaten, başkaları değil. onların da parayı nasıl kazandıkları meçhul tabii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

O paraya kaç aç insan doyar afrikada

valla o paraya gelinceye kadar daha ne israf edilen paralar var
  • quote:

gereksiz ve luzümsuz bi araba başka bişey degil

anadol veriyim onunla gez sen
  • ne yapıyo yanı bu araç uçuyomu havada flan bu kadar abartı fıyat olmasının sebebı ne 2 saatlık yolu 10 dk damı alıo napıyo yanı bu paraya 40 tane araba alırsın belkı daha fazla ...
    bence bu arabayı almak ıcın sıraya gıren vatandaslar parayı harcıyacak bı alan bulamadıkları ıcın bole bı araba almaya kalkısıyolar hanı mezaramı goturucen mısalı
    bagıs yapsalarda 100 mılyarlık arabaya bınseler daha sevaba gırerler dünyada çok aç var çokkk
  • ya bu arabadan 1 tane üret sembolik anlarım ama bu kadar paraya bu arabayı satmak tam bir delilik

• adam zengin kardeşim heryere para saçıyor herşeyden nasibini almış adam parasını harcayacak yer arıyor sadece bu kadar bu otomobil firmasıda onu düşünürek bu otomobili üretiyor sadece elit tabakaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: holocoust

adam zengin kardeşim heryere para saçıyor herşeyden nasibini almış adam parasını harcayacak yer arıyor sadece bu kadar bu otomobil firmasıda onu düşünürek bu otomobili üretiyor sadece elit tabakaya

Sadece onu üreterek değil bence... o zaman yılda 16 adet olmazdı... bu araç bir ünvanı elde ediyor. Dünyanın en hızlı seri üretim aracı.
    Bunu alan adamların ise sadece 2 trilyonu veya 10 trilyonu olduğunuda sanmam... en azından milyar dolara yakın serveti olan kişilerdir. vede çoğu zaten yardım yapmış kişilerdir. Burdaki aracın miktarına gelinceye kadar daha büyük israflar var. yani bu araçların parasıyla dünya kurtulmaz malesef.
    Ben trilyoner olacaktım bu otomobili alırdım... Sürme zevki acayip bişedir... düşünsene arkanda dört turbolu bi canavar var

• quote:

Orjinalden alıntı: sadikxp

quote:

Orjinalden alıntı: holocoust

adam zengin kardeşim heryere para saçıyor herşeyden nasibini almış adam parasını harcayacak yer arıyor sadece bu kadar bu otomobil firmasıda onu düşünürek bu otomobili üretiyor sadece elit tabakaya

Sadece onu üreterek değil bence... o zaman yılda 16 adet olmazdı... bu araç bir ünvanı elde ediyor. Dünyanın en hızlı seri üretim aracı.
    Bunu alan adamların ise sadece 2 trilyonu veya 10 trilyonu olduğunuda sanmam... en azından milyar dolara yakın serveti olan kişilerdir. vede çoğu zaten yardım yapmış kişilerdir. Burdaki aracın miktarına gelinceye kadar daha büyük israflar var. yani bu araçların parasıyla dünya kurtulmaz malesef.
    Ben trilyoner olacaktım bu otomobili alırdım... Sürme zevki acayip bişedir... düşünsene arkanda dört turbolu bi canavar var

direk vay kro derdim sana..

• quote:

direk vay kro derdim sana..

O otomobili bana versinler isterse arkasına yazı yazdırayım...
    kroyum ama otomobil bende
  • o araba bende olsun..memleketteki butun kızları pesime takmazsam da adam deilim!!!
    walla tipine balmadan direk atlarlar arabaya, sora da ..............
  • quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

o araba bende olsun..memleketteki butun kızları pesime takmazsam da adam deilim!!!
    walla tipine balmadan direk atlarlar arabaya, sora da ..............

aracın arkasına karavan bile takarsın sen... sırada bekletmek için
  •  ...:::2 TRİLYONLUK BUGATTİ:::...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3213213 -- 14 Eylül 2005, 17:30:10 >
  • quote:

aracın arkasına karavan bile takarsın sen... sırada bekletmek için

dimi yaww..sole en buyugunden bi karavan..ondan sora gelsin kızlar..
  • quote:

İyi bir çalışma olmuş ....
    Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün hocam
    2 trilyonluk arabaya liselim yazsak ne olurdu acaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.