Şimdi Ara

2 tane çıkma lastik alayım dedim ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar arka lastiklerim 2012 üretim Michelin energy saver lastiklerden biri sürekli iniyor patlak delik vs yok. Zaten çatlamışlar 4 sene olduğu için herhalde ömürlerini bitmiştir. Önde iki lastiğim Turanza 2014 arka 2 lastik buldum kormoran marka sanırım Michelin yan üretimi ve 2015 üretim ikisine 150 lira verip alacağım. Fakat bu lastikler eskisini aratırmı? Ölçüler 205/55/16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoomStar -- 28 Kasım 2015; 23:09:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ebat nedir? Hem bu marka alıp onun da çıkmasını almak bence mantıksız iş. Can taşıyorsunuz sonuçta. Bu tarz lastiklerdeki en büyük sıkıntı, kısa süre so ra balans tutmamaya başlaması oluyor. Benimde zamanında lastikçi arkadaşım bana iyi diye nexen marka verdi. Ama bir yılın sonunda lastik hem inanılmaz ses yapar hem de balans tutmaz oldu.

• Merhaba,

Çıkma lastiğin 75 lira olması ilginç. Petlas PT525 i 125 liraya almıştım lastikçiden. Boyutları uygunsa indirim, çek vs takip edip internetten uyguna alınabilir.

• Kormoran lastik aldim. Ancak cok yeni 1 hafta oldu. Yorum yapamam. Bi arkadasim ve babasi arabalarinda kullanmislar memnunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Merhaba,

Çıkma lastiğin 75 lira olması ilginç. Petlas PT525 i 125 liraya almıştım lastikçiden. Boyutları uygunsa indirim, çek vs takip edip internetten uyguna alınabilir.

aynısını bende aldım,iyi lastik

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    yaa hoca senin işin gücün yokmu
    her konuya bi cevabın var
    ne iş yapıyorsun sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahas T kullanıcısına yanıt
    205/55/16 hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 205/55/16 ölçülerinde bridgestone turanza er300kullandım açıkçası hayatımda kullandığım en çabuk sertleşen, ciddi yol tutma özürlü bir lastik. İmkan varsa uygun fiyatlı bir kampanyayla taksitli sıfır 4 lastik alın onlardanda kurtulun.
  • Bu energy saver lar hep mi çatlar ya

60 bin yaptık hala diş 3mm daha fazla yanlardan çatladı geçen sene değiştirdim tabi

• benimde energy saver lar 2011 olması lazım 3 ü çatlamış 1 i sağlamdı.

kormoran dediğiniz gibi michelin yan üretimi ama fren mesafesi vs iyi olmadığını okudum ne kadar doğru bilmiyorum.

aslında lastik ebadınız iyi fiyatları genelde uygun , yan ürün almaktansa daha bilindik bir marka alın bence

hatta stepnedeki lastikde büyükse yani 205 se onuda kullanıp değerlendirebilirsiniz.

lastikçinin dediğne göre çatlak lastik kuru zeminde birşey yapmaz ama ıslaklık oldu mu dönderir kaydırma yapar dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 29 Kasım 2015; 1:14:57 >
  • Arkadaşım kullanıyor kormoran lastik michelin bayisinde satılıyormuş zaten sordugumda gayet mumnunum demişti.
  • 150 tl yi peşin vereceksiniz ben sizin yerinizde olsam sıfır uygun fiyatlı lastiklere yönelirim. Mesela kumho gibi. Benim bi arkadaşım kormoran kullanıyordu agresif de bi sürücüdür aracına da binerim herhangi bi kötülük hissetmedim lastiği kötüleyemem fakat 205 55 16 gibi sınıfının en düşük fiyatına sahip lastiğin ikinci elini 150 liraya almaktansa ben 250 300 lirayı taksite bölmeyi tercih ederim.

Mümkünse petlas almayın da :) Türkiyede üretilip yurt dışından gelen markalarla hemen hemen aynı fiyata satılan nakliye depolama gibi dertlerinin olmadığı bi firmanın bu denli fiyatı yüksek tutması hiç hoşuma gitmiyor. Satış politikalarını sevmiyorum. PT717 ler bana 1 takım jant sattırdı kalitesizliği de cabası..

Bunlar tamami ile benim fikirlerimdir.
  • Falken ze914 serisi bakanilirsiniz. Etiket değerleri çok iyi bir lastiktir. Aile de michelinden bizi vazgeçiren ekonomik lastiktir. Sizin ebatın aynısı takım olarak en son 650 tl ye almıştık.

• Boyutlar nedir arada 75-100 tl varsa değmez ama baktın biraz daha yükseldi al gitsin

• İkinci el lastik mi alınır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.