Şimdi Ara

2 Setup u Birleştirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A. Öncelikle yazacağınız cevaplar için teşekkür ediyorum

benim yapmak istediğim 2, 3 programı veya driver ları tek setup halinde oluşturarak tek tıkla hepsinin kurulumunu sağlamak
    -------
    mesela explorer-9 , Windows Live Messenger Firefox Setup 12.0 gibi birkaç tane setup dosyalarını tek bir setup oluşturarak tek tıkla hepsini kurmak istiyorum bunun için bir program veya ne yapmalıyım ... ?

Orijinalden alıntı: bankom54

S.A. Öncelikle yazacağınız cevaplar için teşekkür ediyorum

benim yapmak istediğim 2, 3 programı veya driver ları tek setup halinde oluşturarak tek tıkla hepsinin kurulumunu sağlamak
    -------
    mesela explorer-9 , Windows Live Messenger Firefox Setup 12.0 gibi birkaç tane setup dosyalarını tek bir setup oluşturarak tek tıkla hepsini kurmak istiyorum bunun için bir program veya ne yapmalıyım ... ?

Bazı modifiyeli w7lerde bi klasör bulunuyor oraya herşeyi atıyorsunuz formattan sonra otomatik kuruyor kendisi.O sistemin formatsızını bulabilirsek işimize yarar.Takip.
    || AMD Ryzen 5600 || MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi ||MSI RX 6900 XT GAMING Z TRIO || Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200Mhz Cl32 White || Arctic Freezer Duo 34 White || Cooler Master TD500M White || Corsair RM1000X || 512GB NVMe + 4TB HDD || LG 27GL83A-B ||
  • autoplay ile yapabilirsin.

@énergy

Otomatik Kullan (AutoPlay) Windows XP ile beraber hayatımıza girmiş bir özellik. Bu özelliğin görevi bilgisayara bir harici medya takıldığını tespit etmek, harici medyanın içeriğini tarayarak bunları sınıflandırmak ve ardından kullanıcıya harici medyanın içeriğindeki dosyaları kullanma seçeneklerinin olduğu bir bilgilendirme penceresi açmak.

siz bunu kullanarak dediğim gibi birşey yaptınız mı daha önce.. ?
    ben AutoPlay Media Studio 8 diye bir program buldum indiriyorum bunla dediğim gibi birşey olurmu ki ?
  • Teşkkürler... Biraz uğraş ve çabanın sonunda güzel bir şeyler çıkıcak sanırım

Orijinalden alıntı: énergy

autoplay ile yapabilirsin.

Hocam Dediğiniz programda biraz uğaraştım fakat script kodlarını hiç bilmediğim için pek birşey çıkaramadım Program güzel ama bilgi olmayınca tıs
    ----
    Şimdi de script kodları nın derslerini araştırıyorum
  • Allah yardımcın olsun

Orijinalden alıntı: énergy

Allah yardımcın olsun

Sağol..

Bana Yetecek Kadar Bilsem Yeter
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.