Şimdi Ara

2 senelik bir karşılıksız sevgim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Nisan'da 2 sene olmuş olacak. 2 yıldır aklımda çıkmıyor. Kısaca 2 seneyi özet geçeyim; Bu süreçte haliyle o da öğrendi bazı şeyleri olmaz dedi. Bende fazla uğraşmadım ilk zamanlar daha sonra tekrar konuşmaya başladık bu sefer daha farklıydı olmadı konuşmayı bıraktık. Araya mesafeler girdi şu an konuşmuyoruz- küslük değil gerçek anlamda araya mesafe girdi- En son Mayıs ayında gördüm. Konuşmadık birbirimiz ile. Ben haliyle vazgeç(e)medim. Hâlâ ilk günkü gibi seviyorum.

İçimi dökmek istiyorum. Ben 2-3 ay sonra açılacağım artık yeter çünkü ben her gece fotoğrafına bakıp ağlamak istemiyorum. Her gece onu düşünerek uyuyorum. Her gece bir hüzün her gece bir göz yaşı. Her saniye aklımda size yemin ederim. 2 senedir çıkmıyor. Takıntı haline geldi artık çıkmazdaydım boşluktayım. Her şey ondan bir mesaj gibi geliyor. Mesela duvar kağıdımda onun resmî var. Dün değiştireyim başka resmî ile dedim tam değiştirdim. Saat 31.03.2017 00:00 -Doğum günü- oldu. Kendimi değersiz hissediyorum. Bunları yazarken ağlıyorum. Elimden hiç bir şey gelmiyor. Bugün doğum günüydü arayıp kutlamak istedim kendimi tanıtmadan ama o arama tuşuna elim gitmedi cesaret edemedim. Bazen değiyor mu diye düşünüyorum. Tabii ki değiyor diyorum. Ama gel gör ki 2-3 ay sonra açılmama rağmen hiç bir şey belli değil ki cevap vereceği tek bir kelime bile işte o zaman ben biterim.Çünkü ben bu karşılıksız sevgi için arkadaşımdan vazgeçtim.- Arkadaş dediğim insanın gerçek yüzünü de görmüş oldum. Bana arkadaş olarak verdiği değeri sadece çıkarları için arkadaş olduğunu- mesela bu arkadaşım ile -kız bu arada- konuşmuyorum biraz aklımı çeliyordu falan filan asıl bahsettiğim güzel insana olan sevginin binde birini bile o arkadaşa beslemedim zaten yapamazdım bunu ona çünkü kendi içim de geçirdiğim 2 seneyi çöpe atamazdım. Vicdanım rahat etmezdi. Her şey mesaj gibi geliyor demiştim bu mesajları çöpe atamazdım. Mesela ilk aşık olduğum zamanlar rüyamda bana hâlâ taktığı kolyeyi veriyordu. Bunu hayatında boyunca sakla diyordu sonra kayboluyordu her şey yaşadığım gibi ben şimdi nasıl bunu yaparım. Vazgeçemiyorum kafayı yiyeceğim. Çıkmazdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha çok var yazacak şey ama içimde yaşamak istiyorum. İyi Geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Agır psikolojik vaka.

• Yiğidi gül ağlatır, gam öldürür.

umarım çabuk toparlanırsın kardeşim.
  • hocam ilişkiniz biteli 2 sene olacak ve hala unutamadınız mı ? ek olarak aradan bir hayli zaman geçmiş, hatun kişi kendine yeni bir hayat kurmuş bile olabilir. arasanız da bıraktıklarınızı bulma ihtimaliniz düşük, bu sizi daha da yaralayabilir.
  • Biran once kurtul yoksa ileride pisman cok pisman olacaksin biran once unut unutmak kolymi deme guclu ol kolay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen delirdim mi diye düşünüyorum. OKB hastasıyım ayrıca. @K.B.V.

Hocam dışardan gayet normalim öyle güler ederim de içim kan ağlıyor resmen içine kapanık bir insanım o içim de kafam da neler dönüyor. İçim parçalanıyor resmen. Eskiden içim de uçuşan kelebekler bile yas tutuyor halime. İlişkimiz arkadaşlıktan öteye geçmedi. Birini bulmadı o da hayatına devam ediyor. Ben umutluyum yinede ama olmayacak yani biliyorum bunu işaret dediğim şeyler beni umutlandırıyor bu işaret dediklerim de tevafuk şeklinde yani minik tesadüfler değil. Öyle yani doluyum içim de çok şey var yazacak ama yazdıkça kahroluyorum. @ByBaterist

Kolay değil unutmak ben garip bir insanım açılacağım olmayacaksa onun ağzından duymak istiyorum. O zaman unutmaya bakarız ki bakacağım galiba @Adoring

• Belli zaten hasta oldugun. Platonik asiklarin hepsi hasta. Ama seninki bildigin ileri duzey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    N'için böyle bir kanıya vardınız ki hocam ?

• Up

• Biraz mantıklı düşün, hayatındaki tek değerli varlık o kişi mi de sürekli onu düşünüyorsun. Abi ayrılmışsınız işte bitmiş gitmiş. Biraz başka insanlarla tanış, başkalarıyla kaynaş, gez toz. Ne bileyim hiç mi geleceğini düşünmüyorsun. İleride nasıl geçimini sağlayacaksın? Başka hiç mi derdin yok. Veya da kendini geliştir. Kitap oku, spor yap, dil öğren, imkanın varsa ilginç spor deneyimleri yaşa, imkanın varsa yurt dışına git ve oradaki kültürü gör, vs vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.