Şimdi Ara

2 Senedir Kayip Olan Parami Buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar suan cok mutluyum 2 senedir kayip olan parami buldum hemde cok sacma bir sekilde ben direk anlatayim.Bundan 2 sene once lise stajimda gunde 10 saat calisip 3 ayda kazandigim 600 tl kaybomustu.Bu olay sonrasi psikolojim asiri bozuldu hatta depresyona girdim bunun icin biliyorum 600 ₺ icin yapilirmi diyenler olacak ama ne zor sartlar altinda sicagin altinda calisarak kazandim bu parayi.Heh gelelim nasil bulduguma.Haftaya pazartesi kiz arkadasimin dogum gunu var ve onun icin buyuk bir ayicik aldim.Yaklasik 3 metre boyunda 1.5 metre genisliginde koskoca bir ayi.1 hafta once sipariş etmistim ve bugun elime ulasti .Cunku bu tarz oyuncaklar daha cok ozel istege geliyormus.Sonra bu ayiyi eve getirdik ama bizim evde 100 m2 kucuk bir odam var dedim ben bu ayiyi nere sigdircam.Sonra benim kosedeki komidini kaldirip oraya sigdirayim dedim daha dogum gunune 2 gun var cunku bir zarar gelmesin .Komidini bir kaldirdimki birde ne goreyim zebaniler bir anda ustume atlamaya basladi.Etrafim zebanilerle sarildi ve napacagimi sasirdim.Sonra mercan dede ve ruhu geldi beni kurtardi.Tesekkurler millet okudugunuz icin .Cok mutluyummm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Etrafim zebanilerle sarildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yarisini yolla da beraber sevinelim

• Ayı almayın kızlara eve nasıl götürecekler azcık mantık

• lise stajından 60 lira param kalmıştı ticarete atılıp 60 lirayı 2200 lira yapıp kendime bir laptop almıştım vay be ne günlerdi
  • Sende CSB'ci potansiyeli var da daha da geliştirmen lazım

• 2. Satırda anladım. Bad story!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mercan dedeli csb uzun zamandır görmemiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.