Şimdi Ara

2 SENE SONRA 80 GB LIK PS3 FİYATI 500 YTL OLURMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuana kadar baya ucuzladı 20 gb lık fiyat geçen yıl 1800 ytl ye satıldığını gözlerimle gördüm fiyatlar düşmekte sizce ne olur 2 sene sora?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layfor -- 16 Kasım 2007; 16:56:59 >

• garantisiz olanlar 655 20 gb.lerin 60 gb. lerde 720 civarı.2 sene sonra bedavaya verirler heralde.
  • garantili şekilde magazalarda 500 YTL olmaz..ama spot olarak bu fiyattan satılabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: layfor

şuana kadar baya ucuzladı 20 gb lık fiyat geçen yıl 1800 ytl ye satıldığını gözlerimle gördüm fiyatlar düşmekte sizce ne olur 2 sene sora?

2 sene sonra mı alacaksın ps3'ü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

şuana kadar baya ucuzladı 20 gb lık fiyat geçen yıl 1800 ytl ye satıldığını gözlerimle gördüm fiyatlar düşmekte sizce ne olur 2 sene sora?

Yaaa başkan sizin kulüp ne oldu lav mı ettiniz yoksa

Spot piyasada kesin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spex -- 16 Kasım 2007; 17:01:08 >
  • Olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt_one -- 16 Kasım 2007; 17:18:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

2 yada üç sene sora alcam ama 80 gb lık olanından işler çok yoğun bide askerlik var askerlik süresince 6 ayın geçmesini iple çekicem hemen alcam aleti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 500 Gb- 2 Kol 800 TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hele bir askerden çıkda ondan sonra bakarsın bence.Aslında ben de merak ediyorum ps4ün fiyatı kaça olur diye.

Editleme sebebi: imla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 16 Kasım 2007; 19:03:32 >
  • Bu gidişle 2 seneye kalmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.