Şimdi Ara

2 SENE İÇİNDE OLACAKLAR (KİŞİSEL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mart ayının 13' ünden sonra spora yazılacam ve askere gidene kadar sporu bırakmicam Allahın izniyle. Neden 13 mart diye soracak olursanız üniverste sınavı (ygs) var derslerimden geri kalmamak için o süreye kadar gitmicem

Bütün hocalara sordum 2 sene içinde çok sağlam vücut çıkarırsın dediler ve öyle şişman bir kişide değilim. Şimdiden iddaa ediyorum benden ayrılan bütün kızları pişman edecem beyler inşallah.

2 sene sonra bu konuyu hortlatacam , bana yazan kızların ve kendi vücudumun fotoğrafını atacam. İmkansız diye bir şey yok üstelik yapılmayacak bişey de değil o yüzden ön yargılarınızı kendinize saklayın

Not ; Çok sportifim takla açma ve amuda kalkma gibi özelliklere sahibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim343 -- 8 Ocak 2016; 23:20:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SADECE İSMİMİ BİLİYORSUNUZ , HİKAYEMİ DEĞİL
  • tip yoksa bi halta yaramıyor dostum

• ibrahim343 İ kullanıcısına yanıt
    kendini öyle avutma aynaya geç ve bak yakışıklımıyım değil miyim diye.
    sevgili olduğun kıza bağlı çıkma durumu kimisi çok güzel sarışın mavi göz + güzel huy falan ister kimi nefes alsın yeter der

Eskiden ben kızlara hep yazılırdım doğru. Ama şu saatten sonra devir değişti benim için. Ben kızlara yazıyorumda noluyo ? 3-5 hafta çıkıyorum ve o çıktığım kızlada her buluştuğunda rahat 20 TL gidiyo. Benim şahsen kaybedecek şeyim var ama kızların yok.

O yüzden yeter kızların peşinden koştuğum diyorum :) Bırak onlar senin peşinden koşsun :)

• cakia1903 C kullanıcısına yanıt
    İcabında sağlık içinde yapıyoruz tabii :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonra bu spora ego tatmini diyince kötü oluyoruz.

Orijinalden alıntı: Wrutera

kendini öyle avutma aynaya geç ve bak yakışıklımıyım değil miyim diye.
    sevgili olduğun kıza bağlı çıkma durumu kimisi çok güzel sarışın mavi göz + güzel huy falan ister kimi nefes alsın yeter der

Daha bir önceki mesajında "tip yoksa bir halta yaramıyor" demiyor muydun, kafana saksı mı düştü arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 9 Ocak 2016; 21:36:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen pazarlama malı olarak mı görüyorsun kendini kardeş? Nedir vücut fotosu atmak ya.Benden sana tavsiye kızlar için hiç bir şey yapma olduğun gibi görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 9 Ocak 2016; 23:16:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: caykolog

Sen pazarlama malı olarak mı görüyorsun kendini kardeş? Nedir vücut fotosu atmak ya.Benden sana tavsiye kızlar için hiç bir şey yapma olduğun gibi görün.

Kız için yapmıyorum bunu. Sadece body' e karşı ve spora karşı ayrı bi ilgim var

• Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    okuma anlama sıkıntın mı var ?
    tipsiz erkek tipsiz kızlarla çıkar
    yakışıklı erkek yakışıklı kızla
    body'i bıyıklı kezbanlar için yapıyorsa bilemem diğerleri kabul etmez tip yoksa

Orijinalden alıntı: Wrutera

okuma anlama sıkıntın mı var ?
    tipsiz erkek tipsiz kızlarla çıkar
    yakışıklı erkek yakışıklı kızla
    body'i bıyıklı kezbanlar için yapıyorsa bilemem diğerleri kabul etmez tip yoksa

ahahha şurda dursun arada gülerim
  • takip
  • Şu ergenlerin her şeyi paraya bağlamasından gerçekten bıktım tam bir züğürt tesellisi. Zengin olup zenginliğini göstere göstere yaşayan ama buna rağmen kız arkadaşı olmayan arkadaşlarım var buna hangi bahaneyi bulacaksınız acaba? Bu işin özü kendine bakıp önce kendini sevmekten geçiyor bence. Yoksa istediğin kadar kas yığını ol veya kültürlü ol bunlar sadece senin kendine olan sevgini bir kademe arttıran şeyler. O yüzden kasa paraya falan bu kadar takılmayın. Bunlar için size gelecek olan kız bırakın gelmesin zaten.
    O arkadaşlarınız baya çekingen ya da beceriksiz sanırım ...

Ek olarak şu sporu sağlığınız için yapın yaşınız daha küçükken gidicem vücut geliştircem falan demeyin ergenliği bir atlatın en azından boyunuz uzayabildiği kadar uzasın kardiyo çalışın kondisyon yapın ama ağırlık kaldırmayın çok yüklenmeyin kendinize
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.