Şimdi Ara

2 Şekilde Kilo Alma Bilenlar Bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 2 sekilde kilo alıyorum bır tv karsısında pc karsısında cıps bıskıvu kola 3 lusu yada yemek yıyerek alıyorum sımdı ben kola buskuvu yıyerek alsam yemek yıyerek aldıım kıloyla aynı olur dımı?

• Ne şekilde alırsan al, kilo kilodur kardeşim.
  • Emınmısın bırılerınden duymustum bos kılo alırsın gıbısındn bıseyler demıslerdı valla ne bılım
  • Tek amacın kilo almaksa ikisi de olur farketmez.Ama benim önerim yemek yiyerek kilo alman çünkü diğer türlü pek sağlıklı olmaz gibime geliyor.Bol bol et, sebze vs. ye öyle kilo al diyorum.
  • Ok hocam kola fılan yapıcam ya paso pc basında alıcam kılo ztn kasa cevırıcem onları bodye gıdıyorum onun ıcın almakla urasıyorum 73 dum e dustum yıne moralım bozuldu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ronaldo.7

Ok hocam kola fılan yapıcam ya paso pc basında alıcam kılo ztn kasa cevırıcem onları bodye gıdıyorum onun ıcın almakla urasıyorum 73 dum e dustum yıne moralım bozuldu ya

Ağır çalış kütlen artsın. Hafif, sık tekrarlı çalışırsan incelirsin.
    Ağır, az tekrarlı çalışırsan şişersin.
  • öyle kilo almazsın yağ bağlarsın göbeğin olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

quote:

Orjinalden alıntı: Ronaldo.7

Ok hocam kola fılan yapıcam ya paso pc basında alıcam kılo ztn kasa cevırıcem onları bodye gıdıyorum onun ıcın almakla urasıyorum 73 dum e dustum yıne moralım bozuldu ya

Ağır çalış kütlen artsın. Hafif, sık tekrarlı çalışırsan incelirsin.
    Ağır, az tekrarlı çalışırsan şişersin.

Hacm mesala gosu basıyorum 10 kılo 8 kere 20 kılo 6 kere 27,5 kılo 4 kere yapıyorum ıyıdır heralde 4. aya gırıcem

• Kilo aldığın zaman yediğin yiyeceklerden alıyorsun arkadaşım.Nasıl olursa olsun aynı kiloyu alırım değil.Yağ ağırlıklı besinle beslenirsen yağ kütlesi kazanırsın, protein ağırlıklı beslenirsen (tabiiki vücut çalışır gibi değil) kas kütlesi kazanırsın.Vücuttaki enerjinin fazlası yağ olarak depo edilir.Kilo almak dediğimiz budur.Fakat gelişme çağında isen (21 yaşa kadar yani) yediğin yiyeceklere göre kütle kazanırsın.Yukarıda dediğim gibi protein ağırlıklı beslenirsen doğal vücut gelişiminde kasların fazla olur.Kalsiyum çok alırsan kemiklerin daha iri olur dolayısıyla daha ağır olurlar ve kiloyu böyle almış olursun.Yağ çok alırsan obeziteye doğru yol alırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.