Şimdi Ara

2. Ribery Vakası >> Xherdan Shaqiri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamı almayarak nasıl bir hata yaptığımızın farkında mıyız? Bir kaç milyon eurocuk için bu adamı almadık. Adam bayerne ilaç oluyor, her ne kadar yedek kalsada çıktığında tas gibi futbol oynuyor. Bayern diyorum bakın. Bayernde yedek olmak bile inanılmaz bir olay. Bu adam yakında yavas yaavas 11 de cıkmaya baslar. Suan 30 40 milyon eurocuk değeri olan bu sahıs 1 2 seneye 60 70 milyon eurocuk olur. Ah be ahh, simdi shaqiri olsaydı 10 sene kanat sorunumuz olmayacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o zaman biz ölelim

bakınız ----> Eden Hazard
  • ne saçma bir konu
  • Oynadığı takımın etkisi çok.

• Shaqiri Galatasaray'a gelse ne o fiziğe sahip olurdu, nede bu kadar iyi gelişim sağlayabilirdi.
  • Bu 10 sene kanat sorunumuz kalmaz,yok stoper sorunumuz kalmaz falan muhabbetini görünce kusasım geliyor artık,yok anlamıyorum arkadaş dünyada bakalım yapılan o kadar transferden kaçı bir takımda 10 sene oynamış,sen istediğin performansı alsan,o oyuncu çok mükemmel bir oyuncuya evrilse de 10 yıl o takımda kalması zor çeşitli nedenlerden dolayı,transfer denen bir şey var en basitinden,mesela arda için de 10 yıl kanat aramayız deniliyordu arda geçti,bunun gibi yani.Ha iyi oynar iyi paraya okutursun kar edersin o ayrı bir olay ama 10 yıl olayı hikaye,hele bir de yabancı bir oyuncu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

Shaqiri Galatasaray'a gelse ne o fiziğe sahip olurdu, nede bu kadar iyi gelişim sağlayabilirdi.

Abi bilip bilmeden konuşmayın, Shaqiri zaten Galatasaray ile adı anılmadan önce bile öküz gibi bi herifti, değişen bir şey yok. Aynı adam, fiziği falan Bayern'de gelişmedi. Adam hep öyleydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

Shaqiri Galatasaray'a gelse ne o fiziğe sahip olurdu, nede bu kadar iyi gelişim sağlayabilirdi.

Abi bilip bilmeden konuşmayın, Shaqiri zaten Galatasaray ile adı anılmadan önce bile öküz gibi bi herifti, değişen bir şey yok. Aynı adam, fiziği falan Bayern'de gelişmedi. Adam hep öyleydi.

Geçen hafta şans eseri bir spor forumunda okumuştum. Basel'den ayrıldığında % kaç yağ var iken şimdi % kaç gibi geniş bir tabloydu. Kilosunu sabit korumasına rağmen müthiş bir kas inşaası oluyor vücutta. Her neyse. Zaten vermek istediğim mesaj genel anlamda gelişimdi. Fizik kısmı sadece bir örnekti.

• Shaqiri Basel'deyken daha fiziğinde inanılmaz bir gelişme olmuştu. Bayern'de fiziğinin üzerine pek bir şey kattığı söylenemez.
    Ama tabiki Ribery ile bir tutulamaz. Ribery elimizdeydi kaçırdık, Shaqiri hiç bizim olmamıştı.
  • yönetim kanat oyuncusu almaktan anlamıyor
    arda gittiğinden beri sadece kanat oyuncularına 30m bonservis ödenmiştir, elde var 0
    ardadan gelen parayla rahat rahat podolski alınabilirdi gittiler riera yı aldılar, maaşı bonservisi tazminatı derken verdiği 1 yıllık yarım yamalak katkıyla ardadan gelen para hiç oldu.
    diğer alınan oyuncuları saymıyorum bile
  • Adam taş gibi oldu geliştirdi kendini iyi ki alamamış galatasaray yoksa,şimdi bela okunan ve derhal gitsin denen bi oyuncu olucaktı

• Hazard'ı alabileydik iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: black winter

yönetim kanat oyuncusu almaktan anlamıyor
    arda gittiğinden beri sadece kanat oyuncularına 30m bonservis ödenmiştir, elde var 0
    ardadan gelen parayla rahat rahat podolski alınabilirdi gittiler riera yı aldılar, maaşı bonservisi tazminatı derken verdiği 1 yıllık yarım yamalak katkıyla ardadan gelen para hiç oldu.

Yine sen, yine bilgisiz bir yorum daha.
    Riera'nın transfer sürecini tekrar incele. Podolski'yi alırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

her seferinde olduğu gibi rezil mi edeyim yoksa bu sefer görmemezlikten mi geleyim seni ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

her seferinde olduğu gibi rezil mi edeyim yoksa bu sefer görmemezlikten mi geleyim seni ?

Her seferinde kendini rezil ediyorsun. Ben senin kadar rezil edemem seni.
    Futbol izlemeden nasıl bu kadar çok futbolla ilgili yorum atabiliyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GlimGarden

o zaman biz ölelim

Hocam yanlış hatırlamıyorsam Hazard için Fener baya uğraştı ama hem Hazard gitmek istemedi hem Lille Fenerbahçe'ye satmak istemedi haklı olarak ama Galatasaray Basel'in istediği parayı verseydi ki verebilirdi Shaqiri'yi alacaktı diye hatırlıyorum

• Gaziantepspor o zaman kafaları duvarlara vursun, zamanında Ronaldinho'yu genç diye almamışlar.
  • Ribery ne alaka, dünyanın en iyi ortasaha oyuncularndan birini buldunuz yönetim parasını ödemeyince ayrıldı...öbürü hiç alınamamış üstelik geç keşfedilmiş bi adam, kaldı ki yanlış hatırlamıyosam basel 15 m istedi, adamın şimdiki ederi de en fazla 20-25 dir. O da bayernde olduğu için, gs satsa yine en fazla 17-18 e satardı

• quote:

Orijinalden alıntı: GlimGarden

o zaman biz ölelim

Siz harbiden inanmistiniz demi

• quote:

Orijinalden alıntı: carter

Gaziantepspor o zaman kafaları duvarlara vursun, zamanında Ronaldinho'yu genç diye almamışlar.

Hocam o Diyarbakırspor'du
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.